she´s gonna look too stupid when she see us together.

hela veckan har jag som sagt praoat på ås ridskola. kanske inte det ovanligaste jag någonsin gjort men en välbehövlig omväxling från den vanliga, sunkiga skolan i ås. i fredags tog red jag och joanna ut i skogen på mallow och ettan, det var kanske hur mysigt som helst! åkte hem runt 3 som vanligt och softade. sen på kvällen var det hoppning, fast inte på min mallow. utan mon ami, men det funkade ju det med :) vi hoppade iaf 1.05 men då blev det läskigt och som tur var var det ingen mer hoppning då så då var det bara att avsluta det roliga. dessutom hoppade vi inte för theresa utan för anna wolvén, mkt bättre än den människan jag och elin fick hoppa för. det glömmer jag aldrig! ojojoj'  efter det satt jag och kollade på storhästarna och längtan efter egen började stiga fram igen.. wish me luck!  sen åkte jag hem och mös framför tvn med mamma och pappa - SOOVA!
på lördagen kom johan hem med planet halv 1, skulle "bara" hem och hämta en släpvagn och sen skulle han och hans pappa åka och hämta johans nya skoter. han ringde när han var på motor huset och sa att det kunde bli lite sent för hans pappa stog och provade kläder. jotack! fick vänta i ytterligare 2 timmar ungefär sen äntligen kom dom och hämtde mig. vi gick in och mös i soffan ett tag tills pappa kom och hämtade mig för jag lovade att äta med han och bror idag. efter maten åkte jag tillbaka till älsklingen igen och då åkte vi till medvinden efter ett tag. var där till kl. 1 ungefär och sen åkte vi hem och sov.
på söndagen vaknade vi runt 12 och då tog vi räcerskotern till madelene<3 och drack kaffe. brummade vidare med madelene på skotern också (3 på en kort , HAHAHA det funkad det med) ner till birka där emil thorell och marius stog och väntade med en skoter och en snoracer. marius fick åka snoracer efter emil och madelene hela vägen runt ås till ösa och vidare en bit mot landsom (backen). där lekte dom på en äng och sen for vi hem igen, så förbannat kallt!  när jag kom hem sov jag i en timme ungefär och sen var det dags för plugg, skrev en dagbok från praoen och en CV som skulle vara inlämnad idag.

men idag var jag inte på skolan, jag befann mig i svenstavik hela dagen och kollade på Bergs gymnasium. inget för mig, jag hade en liten tanke på att kanske gå häst där men ångrade mig när jag såg hur liten skolan var och hur ofräscht stallet var, höga förväntningarna vände tvärt och jag bara väntade på att få åka hem igen! klockan gick segt men till slut satte vi oss i minibussen och åkte hela vägen hem till ås. utan att någon somnade! hahaha. det brukar vara en standard. kom hem och satte mig vid datan och har nu suttit här i ca. 2 timmar. ehm.. hejdå!

fuck off and die.

fuck off and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring.

inaktiv, again!
jag orkar inte skriva allt som hänt under dessa veckor men jag skriver iaf att
jag praor den här veckan, på ås ridskola, och det är ganska roligt faktiskt!
2 st från Mica som gör mina dagar roliga och 2 andra tjejer som är hur snäll
som helst. även ingela, joanna, thomas och jennifer har varit med :))
johan har varit i tallin den här veckan och kom hem idag. stannar kvar i sthlm
tills på lördag morgon och då ska vi mysa på lördag!
på fredag ska jag hoppa (om min rygg är OK då) stannade hemma från praoen
idag för att jag kände att det inte var nån mening att gå dit när jag ändå inte kan
göra nåt med ryggen, och en stor del av arbetet där för man med rygg, armar..
hela min helg kmr gå åt att plugga och träffa johan. plugga behövs verkligen!
har en lya som ska var klar v.49 och en svenska uppgift som ska jag klar på
måndag?

RSS 2.0