måndag 2010-07-26


En vecka sedan jag skrev sist, mer eller mindre.

Helgen var mysig. I onsdags träffade jag sara och åse inne i stan. Vi handlade gott och parkerade i badhusparken och pratade av oss lite. Sen tog jag och åse en välbehövlig promenad hem till henne och kikade på twilight. På morgonen begav vi oss till travet och hejjade på Bella när hon tävlade, och Kapten förstås.

I torsdags var jag på tävling hela dagen. Åkte med Bella från ås redan på morgonen strax efter 8. Vid 2-3 nån gång kom bror och hämtade mig så rejsade vi ner på stan en snabbis. Där blev det inte mycket gjort. Vi satt och  väntade på att Rasmus skulle klippa sig och sen tog jag buss hem.

I fredags var jag hemma hela kvällen.

I lördags förfestade vi hos Cilla i lugnvik för att sen åka in på stråket. Vi kom in till stan lite väl sent så köerna var alldeles för långa för att vi skulle orka ta oss in i något tält. Därför spenderade vi största delen av kvällen på New York och sen käkade vi nattmat på Max. Marius åkte bagagelucka hela vägen från Wargen till Lugnvik där vi slocknade hos Cilla.

Igår satt vi hela kvällen hos Cilla, återigen, och kikade på film. Mycket bra film!


haaj

tisdag 2010-07-20


Skön dag. Började min dag med en powerwalk som sagt, sen vidare ner till momma där jag satt i soffan och sluskade med mitt svett. He-he. Jag kollade på Djungeldjuret Hugo och åt kladdkaka, bra efter motion har jag hört. Fick skjuts hem av mamma och duschade. Precis när jag klev ur duschen var det tydligen skitbråttom för pappa hade kommit hem med en ny bil som vi skulle provköra, och det skulle vi göra till stugan i Fåker. Det var bara att kasta på sig kläder och sätta sig i världens förmodligen fräshaste bil, och då skämtar jag inte. Eller jo, Escalade tar nog priset.

När vi kom hem var det jordgubbstårta hos momma och sen skulle jag leka med Robin. Det blev inte riktigt så när han drog iväg och skulle hjälpa sin farmor med nånting. Imorgon ska jag förhoppningsvis till Frösö Zoo med åse-påse. Vi måste hälsa på våra vänner i apburen!


pusss

get out


Vaknade alldeles för sent idag så nu ska jag plåga mig själv med en powerwalk i värmen. Får se om jag överlever eller inte helt enkelt! Ciao.

måndag 2010-07-19



Idag har det hänt nånting helt otroligt ska ni veta! Jag köpte mina första högklackade skor. Det är lite av en historisk händelse. Invigde dom idag när jag, matte och gundt drog in till stan och åt glass på raggarn. Dom var sköna och jag fick inte skavsår, inte så dumt ändå med andra ord.

Det är ungefär vad jag har sysslat med idag. Var till Krokom med mamma och momma också förstås, annars hade jag inte haft några skor.

Lyssnar på Markoolio och känner mig cool.

bättre sent än aldrig


Jag har inte dött. Jag har sommarlov.

Jag gör absolut ingenting om dagarna men ändå har jag inte "tid" att uppdatera. Men vem vill egentligen läsa om hur tråkigt jag har, och hur många myggbett jag fick hos robin, och hur det gick att borsta tänderna idag, osv?

Igår var jag i alla fall på folkrace och hejjade på bror och robin när dom körde. Det gick inge vidare med bilras och en växellåda som inte var så kry. Vi klarade oss genom hela dagen iaf. Jag blev helt stekt på armarna och på kinderna. Ett under att jag inte blev mer bränd på axlarna. Lite tur ska man ha emellanåt.

Kvällen har i stort sett spenderats i en bil. Vi hämtade en fyrhuling och fick sitta i bilkö i närmare en kvart. Puh! Nu bli det lök i soffan resten av kvällen tror jag minsann. haj!

fan också!!


Här sitter jag i Östersund, Ås för att vara exakt, och det regnar och åskar. Egentligen borde jag vara med mina flickor i Enköping på militärcamp. Jag tar det från början, och för att göra det kort..

I lördags var jag på folkrace hela dagen. När jag kom hem (vid 3 ungefär) började jag må dåligt så jag la mig i sängen. Där har jag legat sedan dess med magont, feber och annat otrevligt. Jag började må ganska bra i söndags eftermiddag, men redan senare på kvällen blev det värre med febern. På morgonen samma dag vi skulle åka så vaknade jag och kallsvettades och hade ingen röst. Halleluja! Kändes inte så lockande med en 7 timmars tågresa och sen 10 hårda dagar därefter. Istället valde jag att stanna hemma.

Idag är första dagen jag är uppe på benen, mer än att gå på toan och duscha osv. Idag är första dagen jag har ätit en riktig måltid. Idag är också första dagen jag har mer än en morgonrock på mig. Det går bra nu.

imorgon har jag bestämt mig för att jag ska vara "frisk" och hjälpa mamma att baka och städa inför brors födelsedag på torsdag.


puss!

party all night long


Sitter för tillfället och grinar lite över att jag åt massa vitlökssås på tacosen och ska snart på krogen. Eller ja, snart var väl att ta i. Jag sitter fortfarande med morgonrock och ofixat hår. Men det tar vi snart tag i! Först ska jag invänta information om vart förfesten ska äga rum. Tills vidare fortsätter jag att pumpa musik och måla naglarna.

pusss

torsdag 2010-07-08


Jag har haft ångest hela dagen för att jag sov ända till halv 2, även fast robin ringde och väckte mig 2 ggr. Grr!! Så istället för att bara ligga kvar så klev jag upp och städade lite. Jag dammsög vardagsrummet, hallen, köket och badrummet nere. Men det fick räcka.

Vi grillade till middag och det var jättegott. Efter det tog jag en sväng med julia till malte och kikade på Populärmusik från Vittula men sen skulle dom träna så då gick vi hem. Nu gick vi hem och sen ska vi leka med dom minsann.

Puss på det!

i can still hear you speak



Who can say for certain
Maybe you’re still here
I feel you all around me
Your memory so clear

Deep in the stillness
I can hear you speak
You’re still an inspiration
Can it be
That you are my forever love
And you are watching over me
From up above

Fly me up to where you are
Beyond the distant star
I wish upon tonight
To see you smile

If only for a while
To know you’re there
A breath away is not far
To where you are


Are you gently sleeping
Here inside my dream
And isn’t faith believing
All power can’t be seen
As my heart holds you
Just one beat away
I cherish all you gave me
Everyday

Cause you are my forever love
Watching me from up above
And I believe
That angels breathe

And that love will live on
And never leave
 
Fly me up to where you are
Beyond the distant star
I wish upon tonight
To see you smile
If only for a while
To know you’re there
A breath away is not far
To where you are

I know you’re there
A breath away is not far
To where you are



jag saknar dig älskade moffa, <3


onsdag 2010-07-07


Största delen av kvällen har spenderats på julias gård med alla gubbar, tapas, frukt och projektor med fotboll. Vi satt på nålar (och då bör det nämnas att varken hon eller jag är fotbollsintresserad) hela matchen och till slut vann våra favoriter. Tjoho!! Efter matchen gav vi upp eftersom robin inte hade tid att komma och kramas ikväll heller. Då fick jag något ryck att jag ville in på krogen. Mamsen och papsen kom och hämtade mig hos julias men då var inte flickorna på krogen ikväll men då åkte vi in till stan i alla fall för att kolla läget.

Det roliga slutade ju dock redan i lugnvik där vi körde på en katt. Hur kul var det då?! Bland det äckligaste och läskigaste jag sett någon gång i hela mitt liv. Jag tänker bespara er med detaljer men det var verkligen vidrigt hur katten såg ut sen. Polisen skulle som tur var komma och ta hand om den så vi behövde inte stanna kvar.

Vi avslutade iaf med att åka och handla tandkräm till familjen Nolervik på raggarn och sen åkte vi raka vägen hem till bygden. Inga fler olyckor, tack!


be sure before you close that door

puss

skiter väl en raggare i!


Min kväll tog en vändning. Jag stog inte ut med att vara hemma en kväll till så jag följde med vännerna in till stan och kikade på invigningen av storsjöcupen. Det kändes som att alla var under 14 år så det var kanske ingen höjdare direkt. Vi drällde på stan ett tag innan vi åkte till maxi och käkade körv. Sen har jag och julia hängt på bygden ett tag och pratat av oss.

Det var dags att slänga över lite bilder från kameran till datan så inom kort kanske det kommer foton från roliga kvällar på bygden (och förmodligen från andra platser också). Kan ju slänga in en dagens outfit bara för att jag vill vara lika cool som min vän julia olsson. PUSS



DEPERATA HEMMAFRUAR, DIRR!!!

tisdag 2010-07-06


Mitt största misstag den senaste veckan var INTE att stanna uppe med julia till halv 5 varenda natt. Mitt största misstag den senaste veckan var att åka med mina vänner och bada i önsjön i förrgår. Nu ligger jag förkyld som attan i sängen och kan inte andas genom näsan alls. Dessutom har jag miljoner myggbett över hela kroppen så jag ser ut som en prickig korv.

Just därför känns det inte så aktuellt att följa med tjejerna ut på krogen imorgon, samtidigt som det vore hur skoj som helst. Förmodligen stannar jag hemma och tillfrisknar och går ut i helgen istället.

På lördag ska jag på folkrace och kolla när Robin och bror kör, det är i alla fall spikat.


pusss

RSS 2.0