onsdag 2010-06-30


Kände att jag behövde blogga och skriva vad jag har gjort på dagarna. Sen kom jag på att jag är en nolifer som endast sover och hänger med mina sugarbabes Julia och Marius. För vi är nolifers, och så är det bara.

Midsommar firades hemma hos robban med älsklingarna. Jag var köng och grillade gott kött som man blev jättemätt på. Kvällen blev ung och endel var äckligare och svinigare än andra. Kollade på klockan strax efter halv 5 sista gången och då var efterfesten i full gång på övervåningen. Det var en sjuk fest och jag har aldrig sett en hemmafest där det har svinats så mycket som då. Gud bevare mig väl säger jag bara. Decimetertjocka lager med stekfett på golven och bordet, tomflaskor (och halvfulla flaskor) i allt från blomkrukor till byxben i garderoberna, en hylla som 2 sek innan var fylld med DVDer åkte i golvet 2 ggr, intrampade jordgubbar på heltäckningsmattan på altanen, krossade champagneglas, spya i handfat/buskar/resväskor/papperskorgar/kläder på golvet, grogg i datan och stereon, trasig stol, klistermärken på fönstren, stuvade makaroner och korv över hela matbordet, snusprilla på finskåpet, vattenkrig i sängarna osvosvosv. Ni kan nog gissa att det var bråttom att städa innan cheferna i huset kom hem igen.

Dagarna sedan midsommar har spenderats inne (eftersom himlen kissar var och varannan dag) med pippi långstrump och mina flickor. Och desperata hemmafruar förstås. Nu ska jag återgå till DH!


ding ding ding hårdrock haaaaj!

torsdag 2010-06-24



Idag har nog varit den händelserikaste dagen på hela veckan, just för att jag bara varit i stugan och hemma på sofflocket hittills. Men när det var så fint väder idag så kunde jag ju inte ligga hemma och kolla på film hela dagarna. Jag tog på mig kläder, försökte få tag på åse i en halvtimme, gav upp och gick ner till momma istället. Var där i några minuter innan åsepåse hörde av sig. Fick skjuts av mamma till henne och sen svishade vi in till stan med DJ Bengt. Jag shoppade kläder och smycken. Gott!!

Sen fick jag hämtning av gänget. Middag stog på schemat. Vi (dom flesta av oss) var nyttiga och tog en sallad på Daffys och jag var en av dom som var nyttiga. Efter middagen tog vi oss en svängom på staden igen och jag handlade ännu mer smycken och en fin tunika. Och nagellack. Sen åkte vi upp till Lillänge och käkade glass. När vi kom hem sålde Emil bilen så jag och bror fick hämta upp han och jonas där med madelenes bil. Medan vi väntade på dom inne i stan så åt vi choklad och drack redbull på simons jobb. Kvällen har spenderats på bygden. Vi har rejsat robbans fulbil och kastat gris (fast vi körde med gundt istället för gris) med en vattenflaska. Myggen måste iaf vara mätta och belåtna. Den känns på benen.

Det där var in i minsta detalj det... Nu ska jag skalla kudden.

pussss


(ni fick en bild på mina söta örhängen också)

you're too fine to be single



Jag borde verkligen sova, och då menar jag verkligen det. Om jag ska orka upp imorn så är det bara att skalla den mjuka fyrkantiga omgående. Enda kruxet är att jag inte är ett dugg trött. Sen när slutade jag vara det? Att vara kronisk trött under hela andra året på gymnasiet kanske inte var så dumt ändå, jag menar jag får ju vara pigg nu i alla fall. Eller? Mitt otrötta tillstånd har resulterat i att jag har läst säkert 25 bloggar, och inte blev jag tröttare för det heller. Jag blev snarare inspirerad till olika saker. Nu har jag till exempel precis målat mina naglar för andra gången ikväll. Nu är dom vita men vi får väl se vilken färg det är på dom innan jag lyckas somna.

En sån här kväll önskar jag mig nästan läxor (shit, ser jag mig själv skriva det där?!). Med den meningen har jag bevisat för mig själv att sömn är väldigt nödvändigt just nu.


jag undrar varför skaka rumpa-låten alltid spelas när jag bloggar. påminner alldeles för mycket om bugrun...


nu gick jag nog, godnatt


kött fifan, shaka den för sean banan! skaka rumpa, skaka rumpaaaaaa....

onsdag 2010-06-23


Det blev himlans fint väder idag. När jag kom hem gick jag direkt och badade och när jag var klar med det satte jag mig vid datan utan att kolla ut. Så när vi åkte ner till momma efter middagen upptäckte jag till min stora förvåning att solen sken. Jag och bror satte upp studsmattan. Det blev kvällens mission, sen orkade vi inte mer. Han drog iväg med grabbarna för att hämta ut "knarket" och sen träna. Vi andra fikade och sen åkte jag och mami hem igen. Vi kikade på tv en stund och halv 12 (?) kom vi på att vi ville ta en promenad. Hur härligt som helst!! Hoppas på fint väder även imorgon för då ska jag gå en runda på stan med åse.

Nu ska naglarna målas om och sen ska här sovas. Känns som jag inte gjort annat sen jag fick sommarlov, men dagarna går alldeles för fort. Jag får skylla på det sålänge.


puss

home again


Jaha. Då var vi hemma igen då. Inte en långvarig vistelse i stugan denna gång, men vi hann med en hel del i alla fall. Vi målade klart hallen och en mycket stor del av "resten". Bara maskeringen är en halv dag känns det som. Jag och pappa var ute på byn och rejsade fyrhjuling också. Nu måste vi inhandla mer vit färg och en bättre stege om det här ska gå vägen. Tills dess ska jag också fundera på vad jag vill ha för färg på mitt rum. Det är inte det lättaste nu när jag såg hur fint det blev i hallen!

Resten av veckan ska jag försöka träna lite för på fredag är det kalas!


<3

stugan dag 1

I STUGAN FÖR TILLFÄLLET. HAR INGEN ANING OM VARFÖR DET INTE GÅR SKRIVA MED SMÅ BOKSTÄVER. IKVÄLL HAR VI INTE GJORT MÅNGA KNOP MEN IMORGON SKA DET MÅLAS! DAGEB HAR SPENDERATS MED MAMMA OCH PAPPA. VI HAR KÖPT FÄRG, SPACKEL, PENSLAR OCH ANNAT SMÅKRAFS SOM BEHÖVS. LITE SNÖ OCH SKOTER PÅ DET HÄR SÅ...

you are my sweetest downfall



Precis som väntat så bunkrade jag och mamsen upp med gottis och kikade på This is it med Michael Jackson. Kanske inte det bästa jag någonsin sett men tårarna kikade fram ändå minsann. Jag har även spikat min tatuering nu!! Nu ska jag bara våga beställa en tid och göra den också. Får väl se hur det går...

Nu ska jag dejta kudden för nu är naglarna nymålade och fina. Imorgon drar jag förhoppningsvis till stugan och stannar där ett par dagar. Fredagen ska spenderas med mina älsklingar i Ås. Vi ska mysa vid sjön och leka lekar. Längtar lite då kanske!


sovmusiken är på högsta volym och jag har trötta ögon, perfekt! godnatt

söndag 2010-06-20


Sitter hos momma. Dom andra är ute i trädgården med tumstocken och mäter någonting för att sätta upp vindskydd till henne. Jag orkade inte.

Idag har jag och mamma varit iväg och handlat arbetsbyxor, målartröjor osv för att kunna måla om stugan när vi åker upp. Hela insidan ska målas om och jag har valt fräna färger till mitt rum. Det svider lite att det kommer vara snyggare där än vad det är hemma för tillfället. Haha. Ska bli härligt att åka upp i alla fall!

Ikväll har jag och mamma planerat en lipkväll hemma. Vi ska se "This is it" och äta godis. Bästmamman.



pusss.



soooooool


(skulle ju kunna klara mig utan nyckelbenshelvetet)




Antingen vill jag ha sol eller vinter och skoter, men det är visst bara regn jag får...

lördag 2010-06-19



Jag har haft en skön dag, ska inte försöka påstå annat. Jag låg kvar i sängen alldeles för länge. Även fast jag hade bestämt träff med madelene för en powerwalk klockan 8 på morgonen. Vi kanske börjar sent inför Beach 2010, men bättre sent än aldrig. Istället klev jag upp runt 12 någon gång. Duschade och kollade på prinsessan på tv. Efter ett tag kom madelene, emil och robin och hämtade mig och bror. Vi handlade middag och sen åkte vi hem till bygden och färgade robins hår. Svart blev det iaf!

Kvällen har spenderats med fina och saknade flickor som jag träffar alldeles för sällan. Vi har ätit god mat och pratat av oss lite. Skrattat mycket har vi också gjort i vanlig ordning. Lite planering inför damernas födelsedag om 2 veckor har vi också hunnit med.

Det avslutades hos Lind's med herren i huset, sara, jonas och robban. Vi kikade HSM och åt gottis. Sen var det hejdå och sängen som stog på schemat. Och där sätter jag punkt.


godnatt.


varje gång är som den första gång vi sågs
även om det är över nu
allting har förändrats men du finns kvar
jag älskar sovmusik

torsdag 2010-06-17


Idag klippte jag av mig håret. Punkt. Okej, ska jag va ärlig så är det faktiskt ganska långt fortfarande men jag skojjar inte när jag säger att det känns som jag har en dm långt hår. Fick lite panik när jag och åsis satt på donkis och håret bara ramlade av skallen på mig. Funderade ett tag på att bara krypa under bordet och inte komma fram, men då kom jag på att håret inte växer fortare för det. Så jag la den idén på hyllan, iaf för ett tag.

Jag satt faktiskt på salongen i 2 jävla timmar imorse. Från kl 9 till 11.10. Sen tog jag mig en tur på stan i min ensamhet tills åse var klar på kliniken där man lär sig gå (typ?). Då gjorde vi sällskap på donken och sen tog vi en svängom på stadens gator innan vi åkte hem till henne och lökade. Och kollade på världens, och då menar jag verkligen världens, äckligaste klipp på youtube. Den slår alla klipp med äckel som måste klämma gigantiska finnar framför kameran varje dag. När vi ansåg oss klara med det så åkte vi in till stan för att möta upp madelene. Det blev underklädesshopping och sen tehuset. Där satt vi ett bra tag tills linnea och linnea kom dit och gjorde oss sällskap. Jag åkte hem och åt middag med mamsen innan vi åkte ner till momma och lekte med vovvis på hennes gräsmatta.

På kvällskvisten åkte jag och grabbar till Maxi och handlade. Jag, mattias och robbis åkte ner till sjön en sväng och kollade regnståndet (dom kallade det så) och sen lämnade robban av mig hemma. Sen har jag letat en söt liten bil som jag ska köpa. Hittills har jag hittat en, men den fick ju nobben av alla som visste vem föraren var.


puss och godnatt,

hungrig och rastlös

sitter och väntar på min storebror så vi kan äta middag någon gång. skittråkigt har jag.. och hungrig också.

mobilblogg!!!

har kommit på hur man bloggar från mobilen. hur fränt var inte det då? synd bara att det tog mig 2 veckor att komma på det! hah. godnatt nu är jag trött.

måndag 2010-06-14


Helt sjuk helg. Jag har haft så sjukt jävla roligt!! Tack grabbar.

Det var minst sagt impulsivt från min sida. Kvällen innan hade vi myskväll i Lugnvik hos Cilla och då hade jag ingen aning om hur det blev för killarna, för då skulle jag egentligen inte ens med. Senare på kvällen var det en av grabbarna som hade ångrat sig/fick inte för sin föräldrar och då fanns det plats i bilen. Men då hade dom ingen bil längre. Dom letade och letade dom stackarna och sen sov jag.

Fredag morgon vaknade jag av att Robban ringde, + att jag hade fått sms av dom att dom hade bil och att jag skulle med. Låg och velade ett tag. 70 mil enkel resa. Till slut var det bara att bestämma sig och då skuttade jag upp och packade väskan. Drog till skolan och hade avslutning med klassen, sprang ner på banken och tog ut cash från mitt sparkonto, bussen hem och sen upphämtning av grabbarna. Vi åkte till Lillänge för dom skulle köpa ett tält och jag köpte lite smågrejer. Sen bar det av!!

Vi kom fram till Mantorp utanför Linköping kl 22 på kvällen. Vi satte upp tälten på en gång och sen var det party! Vi gick runt och kollade på bilar och avslutade i "partytältet". Sen sov vi.

På lördagen kikade vi på bilar hela dagen och mådde dåligt. Det blåste hur mycket som helst och var inte särskilt bra väder, men det gick. På eftermiddagen käkade vi middag på Frasses en bit bort, gjorde oss iordning och sen var party som fasen. Skäms lite över att jag inte kommer ihåg nånting från kvällen, men det är livet på en pinne.

Nu är vi i alla fall hemma. Några fler blåmärken, skavsår och skrapsår men det gör absolut ingenting. Det var värt varenda krona, och varenda mil i Robbans mammas bil.



haaaj!

the end



Trodde att jag var klar med mina arbeten för någon dag sen, men nu är det så att jag faktiskt är KLAR med varenda jävla (!) uppgift i skolan. Jag har INGENTING kvar. Imorgon ska dom sista böckerna lämnas in och efter fredagens avslutning tänker inte jag sätta min fot på den där skolan förns det är dags för årskurs 3. Sådeså.

Kvällen blev inte intressantare sen sist jag skrev. Skrev dom sista meningarna på arbetet och la ner det i väskan så att jag inte glömmer imorgon. Tog med en tur förbi lägenheten och hämtade alla filtarna och min älskade kudde (som luktar pojke nu) som jag inte ens sov på. Nu blir det kvällsfika och sömn! Ciao.


IDAG FYLLER CAMILO ÅR, OCH PÅ FREDAG FIRAR VI!! :D

g'natt



Jag går och dör jag då. Det här gick ju åt helvete. Sov hela den fina och soliga kvällen och när man vaknar sjunker humöret. Jävla fan

onsdag 2010-06-09


Fan. Jag behöver inte det här just nu. Dom bygger om precis utanför min vägg. Gräver och slamrar. Här sitter jag och försöker göra något vettigt med mitt liv, till exempel göra klart en uppgift som jag fixade mig igår (careface). Jag har dessutom inte sovit mycket alls inatt, om ens något.

Igår tog det en himla tid innan älsklingarna kom och hämtade mig. Jag, Rasmus, Tim, Julia och Marius åkte in till maxi och handlade karameller innan vi åkte runt i Ås och samlade ihop madrasser, filtar, täcken, kuddar, tv och filmer. Vi installerade oss i Christers lägenhet för att sen rejsa vidare till Tvärsnett och lämna Rasmus bil. Efter det tog vi en tripp till Raggarn i vanlig ordning. Där handlades det chips och godis och sen åkte vi tillbaka till lägenheten igen. Vi kikade på 2 filmer och när jag senast kollade på klockan stog det 04.27. Efter det orkade jag inte ens bry mig längre. Vi hade det mysigt och kramades i alla fall, och det sista jag ville tänka på var att jag var den enda som skulle upp till skolan på morgonen.

När klockan slog 7 ringde klockan och jag gick med trötta steg mot mitt hem. Jag hann inte mer än lägga mig i soffan så ringde nästa alarm och då var det dags för skolan. Fast innan jag gick till bussen tog jag mig en tur förbi mysisarna och kollade om dom var vaken. Det var dom.

På skolan hade vi föreläsning och fika och sen gick jag hem. Imorgon har jag en lektion. Tack!

försvarsmakten 2010


Tränar in arga blicken.



Fan. Får träna på den..

måndag 2010-06-07



Lär ju vara en av dom skönaste dagarna hittills. Morgonen ska vi ju inte ens prata om, men den räknas inte ens. Vi gjorde iaf lite och ingenting på skolan. Eller jag och Jennifer gjorde ett fierce arbete på samhällen, och sen var vi done. Hade betygssnack resten av dagen och jag avslutade med att göra det där förbaskade provet. Nu har jag skrivit min sista mening om rättskunskap i hela mitt liv kan jag lova. Aldrig mer!

Resten av dagen/kvällen har spenderats framför skype med johan, minus en kort paus för en fika hos momma.

på fredag är det min tur!!

Imorgon ska det klivas upp tidigt och göras klart ett arbete som jag inte orkade göra klart ikväll. Känns ju rätt skönt med en sovmorgon imorgon och endast 2 lektioner. Nu börjar livet!

pusss och godnatt

måndag 2010-06-07


men tja!

börjar min dag på värsta tänkbara sätt just nu. har väntat på att få göra ett rättskunskapsprov i 2 veckor nu och idag hade vi bestämt att jag skulle vara på skolan kl. 8.15 för att få undan det där provet. igår satt jag och pluggade ända tills klockan var nästan 2 på natten. idag när jag kommer till studiegården så får jag en lapp i fejjan - studegården stängd! blir lite lessen i ögat och går upp till min lärares arbetsrum och ringer på dörren, ingen öppnar. så nu står jag här, 2 timmar innan jag börjar egentligen, ingenting att göra och mitt enda sällskap är min iphone. tur att det är ett bra sällskap iaf!!


hörs haj

johan fransson


haha. ingen mindre än denna man gör entré i min blogg.












det syns ju jätteväl att han laddar för hemgång nu! tjoho

galet!



Klaaaar med andra uppgiften för ikväll. Nu återstår bara lite plugg för provet imorgon och en sista liten uppgift som är hur simpel som helst. När jag kommer till skolan ska jag göra en svenska redovisning och ett engelskt muntligt sen är jag klaaaar!! Jag fattar fan inte att det snart är sommarlov och jag kommer bo i bikinin.

Det firar vi med en bild


haaaaj!


En restuppgift - DONE!
Det jobbigaste och största arbetet är jag nu KLAR med! Mina classmates som läser vet hur misslyckad jag är som inte har lämnat in det förns nu, men så kan det gå.

Nu återstår ett arbete om "mina tips vid köp av bostadsrätt". Jippie! Kul kväll.

Men roligare blir det för om en halvtimme har jag bestämt "träff" med svenneamerikanen, som snart är bara svenne - sweeeeeeeeeeet!

Nu ska jag återgå till mina tuggummin som shiftar smak. Asfräna!!

söndag 2010-06-06


Det var ett tag sen. Jag bor numera med min iphone. Det enda som inte funkar är bloggen, annars är det morsning och goodbye med datorn.

Studenten var så jävla bra!! Jag började med att åka bil med Jobin, Marius, Mattias och Christer. Vi åkte runt och kollade på fula och snygga studenter på flak. När vi blev less så åkte vi och hämtade Åse vid marité. Sen åkte vi 6 pers i Robins trånga bil till bygden. Jag och Åse lockade mitt hår (som förövrigt tog en evighet) och gjorde oss iordning för middag och förfest hos Emil. Vi fick god mat och dricka i magen innan vi begav oss mot Marius. Vi blev hämtade med bil och sen var det staden som gällde. Det roliga började efter 12. Humöret var på topp och vi röjde framför scenen vid rådhuset. Jag älskar mina vänner!! Och alla studenter var fina och glada.
Kvällen avslutades på en trapp vid Kebab baren innan vi fick skjuts hem till bygden igen. Jag slocknade ganska omgående och sen var den dagen slut.

Nu var det så jävla tråkigt att skriva så nu ska jag göra nåt roligare vettja.


pusss

onsdag 2010-06-02



Idag kom min iphone och det har inte varit annat än problem med den. Eller så är jag oteknisk. Det är helt enkelt lättare att skylla på telefonen. Jag har inte lyckats lista ut varför internet inte funkar, och jag vet fortfarande inte om jag har kontantkort eller abonnemang. Jag antar att det visar sig när räkningen kommer nästa månad.

Imorgon är det tänkt att jag ska gå på skolan i alla fall. Har förhoppningsvis inga jobbiga lektioner, förutom bokredovisningen på morgonen. Det borde inte bli någon katastrof eftersom jag har skickat mitt manus och tränat in en perfekt berättarröst likt Henning Mankell.
Det ska göras ett besök på banken imorgon, också ska jag träffa Robbis och köpa studentpresent till studenten vi ska fira på fredag. Tjoho! Resten av kvällen ska jag spendera med mina älskade restuppgifter.


puss

världens bästa



du springer aldrig ifatt
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här

nu kan det vara för sent
att säga som det är

vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut



MELISSA HORN

tisdag 2010-06-01


Jag är dödssjuk. Åtminstone tror jag det själv i alla fall. Jag kan inte andas genom näsan, jag hostar snart ut mina lungor och huvudet sprängs säkert vilken sekund som helst. Nej, jag tänker inte vara positiv. Det är min första vecka som 18åring och allt roligt i skolan händer precis den här veckan. Studenterna är skitglada och idag var det dessutom fint väder. Kärlek till min förkylning




RSS 2.0