So sick of lovesongs

Idag är jag hemma.
Inget roligt har hänt i helgen.
Inget roligt kommer att hända i veckan.
Jag har ont i magen.
Jag måste borsta tänderna.
Jag kommer missa världens viktigaste lektion idag.
Jag kommer inte klara provet.
Jag kommer dö!


fredag

Orkar inte sitta inne en fredagskväll så nu drar jag ut med MAthelene och Linnea (än så länge).
Hej då!

Bomber

.. men inte vilka bomber som helst - bomber som smäller vid en viss tidpunkt.

Just nu är hela Östersund full med bomber känns det som. Hittils, på 2-3 dagar så har det hittats 3 eventuella bomber varav 2 har varit andra saker. Den tredje som skulle smälla 14.30, enligt paketet, har jag inte hört något om än. Snart är väl jag nästan person som ska evakueras, eller i värsta fall bli sprängd i bitar av en sån där jävla bomb!
Vilket jävla intresse egentligen, drilla med poliser och bombstyrkor från Stockholm. De mongosarna fattar nog inte hur mycket pengar det kostar, och att de pengarna skulle kunna läggas på annat.

Fredagen blev ju inte direkt som jag väntade mig. Kom hem från skolan och fick ett hjärtskärande besked. Verkligen ingenting man vill höra men jag tänker inte hänga ut den personen här. Jag hoppas bara, av hela mitt hjärta, att jag ska få spendera lite mer tid med den personen..


Day after yesterday

Sitter på skolan, i datasalen, och skriver om fildelning. Vi har en lärarstudent i klassen som skulle göra ett arbete med oss om feldelning. Idag väntade vi på att hon skulle komma med istället kom älskade TORD. Han berättade att "hon" ramlat av en häst och gjort illa ryggen - HAHAHAHAHA.
Jag skrev klart mitt arbete på ungefär 1 timme. Nöjd tjej. Det enda jag är bra på i skolan är att skriva mina åsikter i ett arbete. Jag kan verkligen inte blanda in fakta, andra åsikter, citat osv. Det enda jag kan är att skriva vad jag tycker.

Lunchen var fullständigt ointressant, soppa med kyckling. "Sallad"sbuffén var den bästa, där hade dom pastasallad med tillhörande dressing. Mums! Wargentinskolan mat, nej ursäkta - Jämtlands Gymnasium Wargentin, är verkligen den äckligaste jag ätit. Vid sånna här tillfällen uppskattar man vekligen maten på Ås. Där var det en gigantiska salladsbuffé och nästan alltid ätbar mat. Nu kan man inte ens kalla det salladsbuffé längre.. Buhu!

Ikväll ska jag plugga NK. Försöka åstadkomma något på arbetet, där jag än så länge han skrivit 2 rader.
Hoppas att Johan har lite att göra ikväll så han får tid att hjälpa mig. Jag måste också jobba lite spanska som jag har prov i imorn. Puh!

Onsdag

Världens mest deprimerade tjej skulle man nog kunna kalla mig nu.
Dagen har bestått av:

  • Sovmorgon
  • Sittandes i Aulan i nästan 2 timmar och lyssnat på skönsångande NEU-treor
  • Lunch
  • NK arbete i 2½ timme. Kan ju inte påstå att det är min starka sida, och dessutom inte när vi ska göra en 10 sidor lång rapport om skiten. Jag trodde det skulle bli ett lätt arbete, bara att byta färg på meningarna liksom. Riktigt så lätt var det ju inte. Det krävdes tydligen väldigt mycket för att få ett högt betyg. Där satt jag iaf och gjorde så gott jag kunde, 2 meningar åtadkom jag.
  • Småspringa till bussen
  • Prata med Linus, skvaller skvaller
  • Åka och hämta bror
  • Äta middag
  • Lämna schabrak hos Elin
  • Rida
  • M.m


Tuesday, stupid tuesday

Imorgon smäller det!! Oasis biljetter släpps och jag ska tamejfan ha en om det så ska kosta andras liv. Jag har bestämt mig nu, även fast jag inte har pengar. Mamma får bidra lite tror jag annars spricker min plan och det får den inte.
28 januari är min dag.

Hörde lite roliga/konstiga saker om en nära vän igår, från en familjemedlem. Lite oväntat måste jag ändå säga, men sjukt kul ändå.. Kanske!

Det blir nog mer pluggande av spanska än jag trodde. Det visade sig att vi hade prov redan imorn. Eller prov och prov men något liknande hörde jag. Tyvärr ska jag befinna mig på SP-show-repetiotion imorgon och vi "blir nog sena". Skulle tro att det tog minst 5 timmar....... Vi har iaf inte planerat mycket alls och självaste huvudpersonen befinner sig just nu i Englands huvudstad, precis som alla andra inblandade i Vallas fritidsgård har jag förstått.  Det sög ju. Vi gör så gott vi kan helt enkelt och det är inte vårt fel om det suger för SPIT vill inte ställa upp mer än så och skickar ettakladdare till en sån grej. Den hemska saken kanske hände dom förra året, man vet ju helt enkelt inte. Jag hoppas nog ändå för deras skull att de slapp tjorvet som tillkommer.

Nu ska jag  köra ner näsan i spanskaboken och plugga med räserfart tänkte jag, så jag blir klar någon gång. Det har aldrig hänt att jag varit klar innan 11 förut. Men nu jävlar ska blinda Sara få se! haha, förstog ni ironin?
Har bara hört den jämska versionen av den: Nu ske ma' si sa blinda Sara och klöft' av öj'locka!

Tuggummi under bordet

Dagens lunch: Korvstroganoff med ris + lite grönt tillbehör.


Dagen började med en ganska lång NK-lektion. Vi fyllde i ett papper och läste 3 sidor i boken och sen var det klart. Kila vidare på idrott och världens jobbigaste styrkepass. Jag börjar inse att jag inte är så stor och stark som jag alltid har trott! Elin Engberg = världens svagaste.


Kvällen blir nog förmodligen lugn. Det hoppas jag såklart. Måste plugga lite spanska, det är det enda planerade än så länge.. Jag hoppas även att älsklingen ska komma till mig ikväll och mysa och se på film.


A last goodbye

Jag vet inte ens om det är någon mening att skriva godnatt för jag vet ändå inte om det är någon som läser min blogg. Men jag skriver jag ser glad ut ändå...

Godnatt kära läsare. Hoppas ni får en bra dag imorgon. Jag vet att jag har ett styrkepass på förmiddagen och en massa lektioner på eftermiddagen.

Jag sover själv inatt för Johan hade saker att fixa hemma ikväll. Undra om det blir nån sömn alls, jag har inte gått och lagt mig än - fast klockan har paserat 12.


En helt vanligt måndag. Eller?

Vilken underbar dag! Sängen var jätteskön och inbjudande idag, det var det enda som var underbart ungefär..

Sovmorgon till 9.55, kunde det inte varit lite längre? Hann få i mig en subway-macka precis som på alla andra måndagar. Sen var det bara att bege sig till lektionen. Vi såg klart på en totalt onödig film om gudar. Odysseus, Poseidon, Athena osv osv. Kul liv tyckte jag såklart! Vi fick en liten rast, tills Tord kom och helst plötsligt var det lunch. Jag, Hanna, Kicki och Sofia gick ner på tacobaren. Mums! Jag åt två portioner sedan var magen full. Vi gick vidare till H&M där jag la undan en tröja jag såg i Sundsvall, och kors i taget! Den fanns här också. Funderar på om jag ska slå till, men pengarna försvinner så jävla fort nu! Huvvaligen. Borde egentligen skaffa mig ett stadigt jobb med en lön som heter duga. Sedan var det ju det här med att orka också.. Äsch! En annan dag.

På torsdag ska jag ta hand om världens bästa Melton. Det enda roliga som händer den här veckan ungefär.

Ikväll ska jag, förhoppningsvis, orka börja på min NK. Ett stort jobb om energikällor. Vi fick ett val, och jag gjorde ett. Jag valde olja! Olja?! Vad fan tänkte jag? Vart hittar man olja? Norge. Det är det enda jag vet. Många timmar av sökande på internet väntar mig, därför tänkte jag att det var bäst att jag började nu. Men som det brukar bli så kanske det får vänta en vecka eller två till. Vi slapp ju såklart sista lektionen med M-E och det var ju såklart hur bra som helst, dock inte underbart för det hade varit ett utomordentligt bra tillfälle att börja med NKn. Stanna kvar i datasalen efter skolans slut tänkte jag verkligen inte för där inne spydde en kille idag. Mysigt värre! Nej.

sundsvall - ikea

Heldag på Ikea med mamma och pappa. God natt!


Halloween

Förutom alla utklädda ungar som kommer och tar mitt godis så är ju halloween helt underbart. Alla andra år har jag inte varit hemma, men nu var jag det oväntat nog. Satt hemma med familjen och kikade på tv. Ikväll trodde jag att det skulle bli andra bullar men... det är The Grudge och När lammen tystnar ikväll så då blir det tv'n ikväll igen. Iofs är det ju skönt med tanke på att skolan börjar på måndag igen.
Imorgon styr vi kosan mot Sundsvall och Birsta city (heter det så?). Vi hade sedan länge bestämt att när den nybeställda bilen kom så skulle vi inviga den med en resa till Sundsvall. Det slutade dock lite annorlunda då bilen visade sig vara mycket trång, och jag mår illa av lukten av ny bil. Ni har jag förberett mig mentalt, och resten av familjen också, så nu fer ma.

Veckan med Melton var helt underbar. Underbar häst, underbart väder (första snön), underbart humör osv osv. Helt underbart! Snällare häst är det nog lönlöst att ens leta efter. Så lättsam och medgörlig så det finns inte. Det gick nog göra i princip vad som helst med den hästen, dock höll vi oss till det vanliga - skogsridning, dressyr och en gnutta hoppning. Elin har gjort ett otroligt jobb. Från rådjur till underbar ponny. Vi lyckades även få en dressyrlektion för Ingela sista dagen och där gick det så bra så jag nästan funderade på att styra hästen hem till mig istället.

Flytten till nya stallet började så smått i torsdags kväll när Fridas pappa kom med en gigantisk släpvagn. Vi lastade på maten till 3 hästar och sen packade Stina och Frida på lite, läs mycket, grejor som vi tog med oss. De bokstavligen fyllde släpvagnen med grejor dom inte ens använde, resten hänge kvar i stallet. Man kunde nästan tro att de tog med grejer till en hel ridskola. Skulle dom sälja det där skulle dom lätt bli miljonärer. Snälla Stina gav mig tre schabrak, ett jättegulligt ljusgult, ett jättefint marinblått och ett jättevackert grått. Lycklig blev jag, men jag glömde de ovanpå Meltons sadel..

Nu ska jag äta mig tjock, lika tjock som tomten.

RSS 2.0