Doktor'n

Idag gick jag till skolan som vanligt, eller snarare gjorde besök på skolan. Jag och Emil gick och mötte Johan och Rasmus på Subway och sen gick vi till skolan och degade ända tills Emil började. Jag började strax efter så jag gick också till lektionen men sedan brast min knäppa huvudvärk ut igen, som började igårkväll. Jag ringde mamma och hon beställde en tid hos Jan, min doktor som jag har haft sedan jag var liten. Han fastställde att det nog var början till en bihåleinflammation men jag behövde som tur var inte äta penecillin en hel veckan. Istället fick jag en spray och värktabletter. Jag fick inte gå på skolan heller så nu är jag hemma IGEN. Jag som var så glad att jag inte hade missat  mycket alls (?) men nu lär jag ju göra det. Ingen Stockholm blir det heller i helgen utan på måndag-tisdag gör jag sällskap med Emil uppe i Åkersjön. Förhoppningsvis ska det upp fler folk men jag är fortfarande osäker på om min bror ska upp. Han verkar ju tycka att allt annat än skoteråkning är roligt nu för tiden. Bil kör han sällan också.. Vad händer?

Johan åker som sagt till Stockholm utan mig. Jag hade verkligen sett fram emot Stockholm en hel vecka till - Gina och alla andra bra affärer som ännu inte visat sig i hålan där jag bor. Istället får jag trösta mig med en skotertur, men vem säger nej till det..? Hoppas bara att det är fler än jag och Emil som ska upp. Det vore trevlig med folket som var upp på skoterns julafton.

Fick mejla min NK-lärare och förklara varför jag måste skjuta upp provet hela tiden. Vi hade det egentligen måndag v.8 men då låg jag i min hemska förkylning också fick jag en ny tid imorgon också fick jag bihåleinflammation. Veckan som kommer är det sportlov och då hade jag inte tänkt att göra något prov så jag får väl vänta ytterligare en vecka på att göra det där provet, som jag konstant blir påmind om. Jag måste erkänna att det är ganska underligt att jag har lyckats missa det där provet, och andra lär tro att jag fejkar mina sjukdomar för att slippa det. Om det ändå vore så väl.. Jag gör nog hellre ett prov än att ständigt vara sjuk. Jag tror det är något fel på mitt immunförsvar, det måste det vara.

Marina gör besök i Östersund och är det fint väder imorgon eller på fredag så hoppas jag på en hundtur ute. Varför inte på isen till exempel? Det vore ju underbart.

blogg bloggare bloggast

Provet gick förvänansvärt bra trots opepp igår när jag skulle träna. Jag skrev så pennan rök(!) och sen hade jag lite ont i handen. Ska man göra prov får man lida pin. Mina väninnor begav sig ner på stan och käkade, borde egentligen också gjort det när jag såg vad som stog på menyn. Idag bjöds det på bruna bönor och korv. Jag har aldrig smakat skiten och kommer nog inte att göra det. Det enda jag vet är att det ser ut som spya! Jo, just det.. det fanns korv också. Så vi blev mätta i magen iaf, jag och Sofia.

I eftermiddag blir det skoteråkning. Grabbarna tyckte det var finvére idag så då tar vi oss en sväng-om. Fick nyss sms av bror som sa att det inte fanns bensin. Ja vadå? Han har körkort och jag åker buss, jag kan ju inte direkt komma med en bensindunk på bussen? Brorsor......
Tänkte mig också att jag skulle ta en sväng förbi momma och moffa innan kvällen är slut. Moffa har en jätteskön rullstol som jag körde igår. Det borde jag göra lite mer. Om man inte ens kan backa eller svänga med en rullstol så är det nog inte riktigt dags för körkortet än. Lite mer träning sen ska det nog gå - träning ger färdighet!

Nu ska jag ladda inför Geografi-provet på torsdag, OCH Nk-provet på torsdag.

Don Giovanni

Nu är det dags för ett svenskaprov. Hej vad det går!

skönsång

Idag bjöds det som sagt på skönsång från Ensamble A från åk 2. Låtarna handlade såkart om kärlek eftersom morgondagen är den mest romantiska dagen på hela året. Adams låtar tycktes bli storsuccé då de flesta klappade och skrek som händerna blödde. Flickorna gick upp i falsett och de flesta tyckte väl att det var ungefär så där skitbra som det alltid brukar vara!

Nu ska jag ta mig i kragen och kila iväg på en lektion till innan dagens slut. Dagen slutar 14.40 och då stiger jag på bussen och åker hem. Ikväll ska jag och Johan bara vara hemma och ladda inför v.8 :) vi längtar båda två.

GRATTIS TILL ANNA OCH MIKO SOM FICK EN TREDJE FLICKA I FÖRRGÅR!

matematikprov

Morgon började med en busstur till skolan. Första lektionen var till min fasa matematik - och prov! Jag klarade mig smärtfritt igenom det och hoppas på höga poäng såklart.

Nu väntar nästa lektion, nämligen en geografilektion med världens tuffaste TORD! Kärlekskonserten börjar 11.15 och då sitter jag bänkad i aulan för en liten mysstund.

träningsnarkoman

Jag kan inte räkna in mig i det facket. Den enda träningen jag ägnar mig åt är idrott på tisdagar och ridning på onsdagar. Jag vet, det är förfärligt, och jag har sagt hur länge som helst att jag ska skaffa mig ett gymkort och börja träna på riktigt. Tyvärr så lyckas det alltid komma någonting i vägen.. Nästa månad ska jag ta mig i kragen och följa med M&M på deras träningar som de går på var och varannan dag. Det är några som vet hur man tränar! Inte minst Madelene.

Igår fick Anna en till bebis. Maja och Minou blir storasystrar till en liten Molly, eller Lilly. De har så otroligt fina namn på sina barn, och söta är dom. V.8 ska vi åka ner till Sthlm och äta tårta hos Minou som fyller 4 år.

  • Matteprov imorgon.
  • NK-prov på måndag. (BIG ONE)
  • Svenskaprov på tisdag v.9.
  • Geografiprov på torsdagen efter det.

Vad fan gick snett? Vi som inte har haft ett prov sedan innan jul.


morgonlåtar

Idag när jag gick til bussen så gick jag och  nynnade på låten "Min hatt den har tre kanter, tre kanter har min hatt", som jag förövrigt sjöng på hela morgonen. Igår var det "Pokerface" som gällde och dagen innan det  "Human". Johan verkar också ha någon sorts morgonlåt. Jag brukar alltid höra ändå in till sovrummet hur han står och sjungar, och högt minnsann!

Dagen startade med en tidigare buss (kors i taket!) och Subway. Började kl. 10 och sen en skitlång håltimme till 14.05 - då börjar hårdpluggandet! Då är det NK i 3 timmar som gäller, och jag ska plugga alla timmar. Det här provet ska jag banne mig ha VG eller MVG på.  Med tanke på att jag har ryckt upp mig från ett G till ett MVG på det senaste arbetet så ska det nog gå ganska bra på det här också. Dessutom har min förra skola haft ganska mycket kemi så det ska nog gå galant.

Kvällen tillbringas i soffan och i stallet. Ska förhoppningsvis rida knubbisen på lektionen och sen hem och plugga. Mina kvällar är inte dom mest intressanta, men sköna är dom. Kanske skriver en rad eller två sen..



Facebook

De där frågorna man kan svara på om vänner, du vet? Där har jag rökt marijuana, har presonlighetsstörningar, betalat för sex osv. Vad tror mina vänner om mig egentligen?

Någon tycker att Kicki är snygg...

RSS 2.0