2011-01-31


skoterns julafton var helt underbar!

i torsdags kom vi iväg ganska sent pga en del strul med vilka som skulle åka vart, vart alla skotrar skulle vara, folk som inte var på plats osv. men TILL SLUT så började jag, madelene, rasmus och mattias att rulla från bygden och mot min stuga i åkersjön. på kvällen tog vi det lugnt och hälsade på i familjen thorells stuga en sväng.

i fredags klev vi upp sent och drog iväg på skotrarna. då var det bara vi från våran stuga för dom andra var fullt upp med att robin och niklas skulle tävla senare på kvällen. efter vi hade käkat köttbullar hemma i stugan så begav vi oss ner till tävlingen vi också. det var svinkallt och det blåste/snöade. jag bodde i robins depårock hela kvällen så jag ska egentligen inte klaga. när det äntligen var klart slog vi på stort med pizzabuffé och bäRs på hotellet. vi kom hem jävligt sent på natten. dels för att vi var ett garage och jag kollade på när grabbarna mekade robins skoter, och dels för att vi skjutsade hem mona mitt i natten. grabbarna var i alla fall duktiga på tävlingen!!

i lördags vaknade vi väl inte så jättepigga, men tog oss åtminstone iväg till slut - då direkt till tävlingen. när vi kom dit hade robin redan kört 2 heat och vunnit båda. tredje lyckades vi kika på och även det heatet vann han. tyvärr krokade han ihop med en kille i starten och placerade sig inte i finalen. vet inte riktigt hur det fick för niklas men tror han kom till b-final i alla fall. på kvällen firade vi med öl hos emil och därefter en promenad hem. den promenaden var jobbig men det gick fort.

igår så klev vi upp ganska tidigt och drog direkt iväg på skotrarna. rasmus linds skoter var lite paj sedan i fredags så han och jag började på min skoter. efter ett tag fick han köra den själv och jag åkte med johan. det var riktigt roligt före och vi körde nog på dom omöjligaste ställena, men det var superkul. synd med så många fastkörningar bara.. haha! efter ett tag fick jag byta till emil. han körde en rush 800 och det var seriöst den roligaste skotern jag någonsin åkt på. jag har helt mirakulöst inte ont i ryggen alls av åkningen, däremot fick jag mig en brottningsmatch med robin. satt på rushen och kikade helt oskyldigt när några slet lös en kille ur snön, och helt plötsligt flyger han på mig bakifrån så att jag flyger av skotern och sen sätter han sig på mig. jag skrek och han skrattade.... ungefär som det brukar vara. haha!


helt klart en underbar helg! jag har haft förbaskat kul och mysigt med grabsen i stugan, och med resten ute på skotrarna och tävlingarna. nu är det bara ett år kvar tills nästa skoterns julafton. längtar!

2011-01-26


HEEEEEEEEEEELG!!! min första vecka med det nya schemat och idag när jag kom hem från skolan ville jag bara sova tills jag ska åka imorgon. men det gick ju inte, ridning på schemat ju! idag hade vi viktor som vikarie. det var en rolig upplevelse, lite lustigt att rida för någon man gått i samma klass som i 100 år men det funkade super. nu har jag precis kommit hem och ska slänga mig i duschen och börja lukta som en människa och inte som en häst. planerna är att helt enkelt bara vara hemma och ta det lugnt ikväll, och göra flexuppgiften. imorgon har jag inte tid för då ska det packas och förhoppningsvis åkas en sväng till yamaha och hämta hjälmen och skyddet. sen bär det iväg minsann. längtar :D


puss och godnatt (om en stund)

2011-01-25


det här är en sådan dag då jag faktiskt orkar vänta 2 minuter och starta min egen data, så nu slipper ni läsa utan styckesindelningar och andra roliga saker. idag har varit en otroligt seg dag!! vår dag har bestått av så tråkigt saker så att man bara vill kräkas, och att dom här sakerna sedan sträckte sig från 8:15 till 16:00 gjorde inte saken bättre direkt. på slutet kändes det som jag gick på autopilot och bara skrev det jag kom över.

när jag äntligen kom innanför dörren hemma så var det bara att vända i dörren och åka till Oktan och hämta min skoterjacka som hade kommit idag. jag är sjukt nöjd och den känns jättebra. jag måste dock erkänna att jag oroar mig en smula för hur kall den kommer vara, men jag tror snarare att jag kommer bli positivt överraskad när jag slipper svettas ihjäl under skydd och tjocktröj(or)a. nu ska jag bara vänta på ytterligare ett samtal från yamaha center på att hjälmen och skyddet har kommit..... ska bli spännande att se hjälmen i verkligeheten, men jag har en magkänsla som säger att den kommer vara perfekt. ska bli så kuuuuul!! :D som ett litet barn på julafton.

nu ska jag lägga bort engelskaböckerna och få några timmars sömn innan jag kliver på bussen mot mördardag nr2. fast imorgon får vi åtminstone börja dagen kl 10 och inte 8, men likförbaskat går vi till 16:20.



kissssses


måndag. skolveckans skönaste dag. vi har j...

måndag. skolveckans skönaste dag. vi har ju, som bekant, i-val hela dagen och idag var en bra dag. började dagen med en loka i lyan med madelene, lite skoterprat är alltid en fin start på dagen! fortsatte med lite hälsopedagogik där vi hade sex & samlevnad med en av skolsköterskorna. mycket givande....... därefter förväntade jag mig en jobbig lektion i pedagogiskt ledarskap, men vår lärare överraskade oss med en rolig och lite sorglig film. BRA DAG. därefter blev det lite mini-shopping med mamsen och efter middagen fick vi fikagäster och kollade på guldbaggegalan. mycket mysigt. orkar inte skriva mer nu, haha. ska hinna planera helgen med grabsen innan jag ska sova. puss och godnatt!


SMS-inlägg

img_7900 (MMS)


glömde kanske meddela hur min lilla shoppi...

img_8790 (MMS)

glömde kanske meddela hur min lilla shoppingrunda gick. jag fick i alla fall med mig ett par svarta täckbyxor av tobe hem, men var tvungen att beställa jackan dessväre (den på bilden). den skulle komma i början av kommande vecka, tjohoo! igår var jag och pappa iväg och lämnade in skyddet och plockade ut ett likadant. till sist beställde jag hem en ny hjälm. snyggare!! helt kär. den skulle komma på torsdag och förhoppningsvis hinner jag hämta den och skyddet innan jag drar till åkersjön för skoterns julafton. LÄNGTAR!


hej hej hallå. eftersom att min planerade ...

hej hej hallå. eftersom att min planerade utgång förändrades totalt så tänker jag åtminstone berätta hur det slutade. planen var först att gå på basket med åse, men jag hamnade på bowling mitt ås-häng. efter det var planen att åka och se sista delen av basketen, men istället hamnade jag hos alex ovanför tennishallen på förfest. sen var planen att åka hem till åse och lämna väska och piffa till mig för halvnykter utgång (eftersom jag redan druckit cider på bowlingen, samt lite grogg), men istället ringde jag min privata taxi. slutligen skulle jag egentligen sova hos åse, men som sagt så sov jag ... eh... eh...ja, hemma. OCH IDAG så vaknade jag och följde med mamma till mormor för att kolla på damernas stafett. när jag kom hem så städade jag rummet!! mina närmsta vänner vet hur det har sett ut där de senaste veckorna, men nu är det skinande rent vill jag lova! nu tänker jag fortsätta mysa med min vovve i vår ensamhet och invänta min fina vän. pusss


go'natt min (s)katt


är ganska så säker på att den här rapporten ligger ungefär på samma nivå som nk-rapporten på "jobbighets-skalan". gud i himlen, eller vad det nu är, vad jobbigt det var!! har krigat med den där förbaskade rapporten hela dagen men är nu ganska nöjd med mina 5 sidor, även fast jag har lite analys kvar till morgondagen. men imorgon har jag inte så mycket tid för imorgon ska jag träffa min åse. vi ska fika och boka taueringstid. mysigt!!


hörs.

2011-01-20


flexdag nummer 1. jag har för första gången på hela veckan klivit upp (och stannat uppe) relativit tidigt. jag kastade mig upp ur sängen när jag hörde att grabsen var utanför med skotrarna. efter det tog jag en lång promenad med casper och sen har jag skrivit på min rapport i någon timme. svårt! nu ska jag snart bege mig mot stora staden och låna böcker, sola och sedan handla skoterkläder på oktan. tjoho!

imorgon blir en jobbig dag, men förhoppningsvis en paus för en fika med åse-påse. som jag saknar henne må ni tro!! puss.

hörs.

skön dag. har sovit jättedåligt inatt och ...

skön dag. har sovit jättedåligt inatt och klev upp alldeles nyss. imorse klev jag upp och tänkte släpa iväg kroppen till skolan. men när man inte ens får på sig ett par leggings för att kroppen är för trött, då inser man att man borde stanna hemma från skolan. så, ja. nu har jag helg. om man nu kan kalla det så när jag inte haft skola på hela veckan. jag har däremot en fet rapport jag ska skriva tills på fredag, så än kan jag inte börja fira helgen. imorn är en fullspäckad dag. måste till skolan och låna böcker även fast jag är ledig... hejsvejs!


å låt mig sova. min sjuka har retat mig ti...

å låt mig sova. min sjuka har retat mig till vansinne och jag har inte sovit många timmar de senaste dygnen. helgen var otroligt lugn så jag kände mig seg. det började med att kroppen inte riktigt hängde med, och sen gick det bara utför. jag har haft huvudvärk (inte mycket men återkommande) HELA helgen och känt mig bakis x 1000 ungefär. sedan i söndags har jag haft ont i nacke och rygg till och från.. ja, man skulle nog kunna diagnostisera mig för det mesta med mina symptom. antingen är jag hypokondriker eller så har jag varit dödssjuk i 4 dagar, men mår nu hyffsat bra. jag har planer på att ta mig till skolan imorgon. även fast jag inte känner mig helt 100 så KAN jag inte missa mer nu. lär nog ha missat något saftigt intro i psykologi och filosofi idag, men vad gör man... nu ska jag tryna så att jag tar mig upp imorn!! pusss


tjabba tjena hallå. jag kom i princip nyss...

tjabba tjena hallå. jag kom i princip nyss hem, förutom att jag avklarade ett långt samtal med robin och niklas som roar sig på skotertävling. tydligen går det till som så att på dagarna gör man bra ifrån sig och på kvällen super man järnet! härliga tider. det är en dag imorgon också och jag hoppas jag får samma goda nyheter efter morgondagens race som jag fick idag. ikväll har jag mestadels tagit det lugnt framför film hemma, bortsett från en sväng ner till nolerviks för att se nyaste shrek och en annan svensk film. mycket trevligt! nu är det dags att vila ögonlocken och invänta morgondagen. pussss


2011-01-14


tjohej tjolahopp! jag är väl medveten om att varken uppdateringen eller innehållet i min sk blogg inte är på topp, MEN det skulle antagligen inte bli bättre om jag ansträngde mig ens, hehe. nu har jag avklarat min första vecka i skolan efter mitt jullov. jag kan inte direkt skryta om att samma gamla slappa SPIT har börjat där vi slutade med nästintill ingenting i skolan (förutom flexuppgifterna som är DÖDEN), för nu har vi snart nytt schema och då väntar 2 av 3 dagar där vi går till ca halv 5. man får helt enkelt vara glad över förra terminen där vi hade bäst schema. hujedamig! om jag bara kunde jämra mig lite till. vi har i alla fall fått en ny uppgift i historia B, samhälle B, svenska B och religion B där vi ska skriva en rapport om ett ämne som rör asien. kult tyckte våra lärare!

idag klev jag upp relativit sent och drog direkt iväg på gymet med julia. vi körde kondition i 1 timme och 15 minter. det är så sjukt jävla härligt att träna tillsammans med någon så att man kan peppa varandra. träningsvärken går inte ens att beskriva med ord, och det resulterade också i att det inte blev någon utgång för mig ikväll. istället har vi åkt runt i mattias familjs nya bil. fet. vi har spelat gamla låtar och haft allsång. vi var dessutom förbi en fest i krokom där det var lajbans för dom som tycker att dräggfester är roliga. en stor del av alla 14 åringar som var där kräktes innan klockan hade slagit 10, en tjej bröt benet på dansgolvet, slagsmål, ja... listan kan göras lång. vi var dock inte så långvariga utan fortsatte vår upptäcksfärd ganska omgående. pinsammast var nog ändå att personer i min ålder och äldre var där och hade "roligt" med sina kompisar.

nu ska jag stänga av datorn och telefonen (det ringer oavbrutet, folk verkar ha upptäckt ringfunktionen på sin telefon och det är inte till min fördel) och krulla ihop mig i sängen och sova. imorgon är en ny dag, utan träning. nästa träning är på söndag och då blir det ett långt pass i gymet, och sedan spinning på måndag igen. heja elin!!


puss.

ta tag i ditt liv. jag bryr mig inte om hur dina närmsta år ser ut, men dra inte in mig i någonting som jag inte är intresserad av. jag är less på att hela tiden få höra hur "jobbigt" du har det när du inte gör något åt saken. jag orkar inte låtsas som att jag bryr mig när allt hänger på hur du själv väljer att göra, eller inte göra. det går inte att bara lita på att allt kommer att lösa sig i slutändan, för det handlar om vad du gör åt saken. det ligger i dina händer när det är du som tar besluten. god fortsättning.

kom hem från träningen för drygt en timme ...

kom hem från träningen för drygt en timme sedan. ja, ni läste rätt - jag har tränat. och då har jag inte tränat hoppning eller någonting, utan jag har tränat spinning. jag gick på ett bas-pass och det var utan tvekan det jobbigaste jag gjort i träningsväg i hela mitt liv. imorgon kör vi gym 1,5 timme och på måndag är det dags för ett pass igen. det är så härligt att träna och just nu är motivationen på topp! känns ju extra skönt när det är baler och student på ingång. dra mig baklänges vad fort det kommer gå så det gäller att ligga i med träningen. inga fler nattvistelser på donken vill jag lova. från och med nu käkar jag kaninmat och dricker mängder med vatten. ouff, det kommer bli tradigt men det SKA gå. ma råkes!


2011-01-09


dag 2 på Arctic Cat Cup är nu avslutad, åtminstone från gräfsåsen. igår var vi där i ca 3-4 timmar, men idag var vi där lite tidigare.

dag1. vi kom dit sent pga en gubbe som handlade på pressbyrån i myrfart, så vi missade tyvärr robins första heat. där hade han kört upp sig från en 7/8 plats och slutade som 4. duktig!! vi hann såklart se andra heatet där jag blev riktigt imponerad. han fick inte så jättebra start där heller då han hamnade mitt i "degen" och kunde inte ta sig någonstans innan första kurvan. han körde även här upp sig skitbra och körde 3a mest hela vägen. 10 m innan mål krokade han ihop med en annan kille och hoppade snett. han landade utan skoter på marken och det kostade honom hans fina placering. istället fick han köra in i mål sist... så jävla surt. 10 METER FRÅN MÅL!! det är ju enkelt att räkna ut vad som hände i depån efter det. haha. stackarn... det räckte inte heller till en finalplats dag 2 tyvärr, men det hade han verkligen varit värd!

dag2. idag åkte vi lite tidigare, men den här gången åkte jag med madelene och hans. när vi kom fram så kikade vi lite på sista semifinalen i pro open och därefter letade vi upp resten av gänget. vi har spenderat hela dagen med snö över hela kroppen, och i princip på samma snöhög. jag har nog aldrig i hela mitt liv brottats så mycket som jag gjorde idag. och jag måste även säga att minerna på folket som gick förbi var oslagbara. 18-20 åriga grabbar som brottas på marken, och oftast med en liten flicka under. morr! haha.


nu ska jag snart bege mig mot maxi och handla mys inför kvällen med julia och marius. jag tänker, oavsett vad, få ett bra avslut på det här lovet. dagen har varit super, så jag hoppas det håller i sig! <3<3


pusss

åååå vilken ångest!! jag borde verkligen s...

åååå vilken ångest!! jag borde verkligen sova i skrivande stund, men jag är klarvaken. och det kliar så förbaskat i örat så jag tror jag blir skogstokig snart. det enda som hjälper är att slita i örsnibben, och det är ju inte så behagligt alla gånger. puh. ikväll har jag haft en mysig kväll med gamla klassvänner. vi rejsade på maxi och köpte gotta och sedan har vi kollat på skräckfilm och en fin kärleksfilm. dessutom har vi planerat in en mini-weekend i vemdalen 28-29 jan. petter ska spela på skalet och vi passar på att åka lite skidor och bor på hotell. blir ju alla tiders! om sisådär 4 timmar ska jag kliva upp. ouf! jag och grabsen drar till åkersjön tidigt imornbitti och lämnar stackars madelene hemma för att hennes skoter är sjuk :( men jösses, nu måste jag sova. hörs hej!


2011-01-03


hoho! jag kan inte annat än säga (skriva?) att jag trivs med lov, det är liksom bekvämt på nåt lustigt sätt. frågan är bara hur kul det blir nästa vecka när hela långa lovet är slut och vi kliver in på sista terminen på gymnasiet. fyfan vilken läskig känsla, men jag gillar det! tjoho.

jag lever loppan i mitt lilla hus. mina föräldrar är i stugan och ska förmodligen husera där tills slutet av veckan, och min bror stör mig inte särskilt mycket när han sitter på övervåningen 90 % av tiden han är hemma. det enda jobbiga med det är att han inte stökar ner så mycket heller, så jag har ingen att skylla och gnälla på när jag måste städa och diska. idag blev jag väckt av 3 personer samtidigt. en hade jag som smsade och försökte få upp mig, medans jag pratade i luren med en annan, medans den tredje stog i dörren och gormade. vi hade visst fått besök av mattias.... inte visste väl jag det heller, nyvaken och jävlig. och robin fattade nog ingenting när jag pratade med mattias samtidigt som jag pratade med han i luren. snurrig morgon. vi åkte i alla fall iväg till brunflo och käkade frulle på bylla. ekligt! när vi hade tinat av bilen och busat/stökat ner klart så åkte vi mot maxi. jag och julia handlade ingredienser till hembakad pizza och sedan landade vi i min soffa och kikade på emil i lönneberga. marius kom på besök och käkade pizza, och resten av kvällen har sett ungefär likadan ut. skönt.

imorgon ska marius skjutsa mig och julia till lillänge för att jag äntligen ska få tummen ur röven och köpa mig en sportbh som passar. för på fredag ska jag minsann träna på friskis och svettis. jag ska följa med julias mamma gunilla på spinning. puh! kommer inte bli lätt och jag gruvar mig lite redan...



godnatt.


haha jag kan knappt tro det själv men jag ...

haha jag kan knappt tro det själv men jag är fortfarande vaken... efter en (säger man så? en... haha skojja) bio med tim och marius så landade jag och marius i min soffa med varsin kvällspizza. inte bra. sedan kom julia och bror och gjorde oss sällskap! marius gick hem och sedan dess har jag, julia och bror suttit och pratat tills klockan visade ca 05.00. och nu är det dags för mig att sova ett par timmar. imorgon ska det åkas till stan och handlas sport-bh för senare på kvällen blir det ett spinningpass med julia och gunilla. beach 2011? hope so, hehe. godnatt vänner! och grattis till rasmus som fyller systembolaget idag! :D


jaha. nytt år, nya möjligheter - är det in...

jaha. nytt år, nya möjligheter - är det inte så man brukar säga? jag hade en TREVLIG nyårsafton med mina älskade idioter från ås. jag och några av grabbarna käkade en mysig middag och sedan var festen i full gång. jag gick runt halv-sminkad hela kvällen och märkte det inte förens klockan var sisådär 12. hehe! kvällen bjöd på en del bra stunder, och en del halvbra. less är ett bra ordval ibland. snubblade innanför dörren strax efter 5 på morgonen och somnade någon gång när mamma kom hem från nattskiftet haha! så nu är planerna att ta igen den sömnen och vakna som levande och pigg tjej imorgon. kan behövas och uppskattas. puss på dig!


RSS 2.0