it feels so nice

080122
idag började dagen som precis vilken som helst. jag låg kvar i sängen en halv timme mer än vad jag egentligen borde, sedan var det duschen som lockade. snabb-dusch sen var det dags för school, återigen! dagen var förövrigt ganska bra, förutom att det var kallt som vanligt. ås skola är verkligen kass på att använda sig av dom insatta elementen som faktiskt finns på skolan! slutade tidigare pga en lärares brytna arm och en snäll no-lärare som flyttade vår lektion. ikväll ska jag på möte, det första denna vecka, om våran klassresa. jag hoppas att vår älskade göran kommer och inte skiter i det som sist. jag hoppas även att det kmr mkt förslag på vad vi ska göra på vår lilla tripp mot göteborg/köpenhamn. jag har hört rykten om strippklubbar och falsk-leg men det är nog bara ett önsketänkande från vissa i niobe ;)

förhoppningar om en egen ponny är fortfarande kvar, men hoppas för mkt gör jag verkligen inte eftersom min mamma låter ganska bestämd om att det inte blit någon.

it´s easier if you only try.

080115

idag vaknade jag relativt tidigt med tanke på att det är en tisdag. gick till skolan i rask takt för att slippa slinka in precis efter genomgången. glad i hågen klev jag ut utanför dörren och stoppade i mp3n och lyssande på jason mraz hela vägen upp till skolan. sista biten kände jag att den bitande kylan satte sig i benen och jag blev tvungen att springa sista biten för att inte frysa ihjäl! för första gången kändes det bra att kliva in genom dörren på ås skola, hjälp den känslan var underlig. jag hade då 4 minuter på mig att infinna mig i D3 kl. 08.15 men som tur var hann jag, så jag slapp smisk av min kära mattelärare idag. en annan underlig sak var att för en gångs skull tyckte att matten var riktigt rolig. ekvationer är min grej helt enkelt :p när den lektionen var slut var det bara att bege sig till nästa, idrott. men eftersom jag har haft en hemsk förkylning så hoppade jag över den idag så jag, marina och madelene tog oss en promenad. madelene hade skidor på fötterna men jag och marina använde oss av skor. jag tog även några förtjusande kort på madelene vurpor som nu förövrigt ligger inne på bdb, mitt andra liv numera. resten av dagen har varit kall, kall och kall. min extremt tjocka tröja hjälpte inte denna kalla dag, och då är det illa. dagen har också varit ganska ointressant så jag tror jag sätter punkt för mitt skrivande för idag. [punkt]


when you feel so tired, but you can´t sleep.

och ja, jag har en blogg jag också. precis som alla andra nu för tiden.

idag började dagen på sämsta möjliga sätt. jag vaknade 7.55 och skulle gå på skolan tänkte jag. då glömde jag bort en liten liten sak. jag hade varken duschat eller sminkat mig. jag fick skynda mig som jag aldrig jgjort förut, jag kanske ändå kunde hinna. men nej, en kvart av skolan har gått ovh jag har fortfarande inte fått på mig skorna och jackan än. och det blev inte bättre av att jag kom till skolan och det var matematik på schemat! jag klarade mig utan skrubbsår genom dagen och nu har jag precis duschat igen och sitter i mitt varma täcke och tycker synd om mig själv. en dag ska jag bli som min farmor - gullig tant med grått hår som pratar jämska (som för övrigt inte kan prata nåt annat) och som bara är hemma och bakat hela dagarna. det är väl kanske inte det största framgången genom tiderna men jag längtar ändå tills jag blir pensionär och ska baka kakor och vänta på bättre tider varje dag.

men jag glömde: idag har faktiskt varit en bra dag också. spanska lektionen var helt pajj, till slut ville våran lärare att någon skulle slå en viss person. alla bara skrattade hela lektionen och det enda vettiga vi hann med var att gå igenom var vi ska göra på torsdag. vi ska göra 2 reklamblad om saker man kan exportera från spanien.
linus kom med den briljanta idén om prostituerade, eller kasnke barnarbetare. lugn nu!
även marina hade bra förslag:

marina sitter i ett hörn och babblar med signe, plötsligt skriker människan:
TUPPFÄKTNING!
helen: men snälla människa, vad går du på? kan någon slå henne eller nåt?
marina: tuppfäktning, tuppfäkting!

samtidigt som linus, i en annan del av klassrummet, sitter och småpratar med zak.
då hör man från han:
chicas de sexo, ja! eller prostituta.

ja, jag säger då det.
särklass i världsklass!

RSS 2.0