uppdatering

Brevet från första världskriget är nu klart och jag skrev hela brevet med lite äldre svenska än vanligt. Idag på lektionen fick vi veta att det inte alls var nödvändigt. Så jävla ambitiöst till ingen jävla nytta alls! Fy fan vad bittert..

Jag har i alla fall varit ner till älskade ridskolan idag och ridit min lektion. Kunde jag så skulle jag kunna bo där. Saknar att vara i stallet varenda eviga dag och fixa och dona med massor av saker. Det är inte försent men när man väl är där så fryser man och är jävlig och vill bara åka hem. Jag saknar den gamla tiden när alla var där hela tiden. Man kunde sitta på nålar hela dagen bara för att få ta bussen ner till stallet med alla kompisar. Å sköthästen förstås. Den underbara sköthästen. Nu är det tävlingarna som är det stora höjdpunkten. Känslan är verkligen på topp nu med Kapten. Sista hopptävlingen gick ju jäkligt bra. Vi knep en (delad) vinst på LB och det kändes inte ens som han tyckte det var jobbigt. Han skulle nog lätt klara en LA bana, på hemmaplan iaf. Haha! Uppvisningen på ridskolans dag i lördags var också jäkligt underbar. Han var på hugget som tusan och bara hoppade och hoppade, lilla hoppehästen. Sen ser man han på barnlektion och då är han inte lika vild längre. En näst intill perfekt ridskolehäst skulle jag säga.

Godnatt


090930

Har tagit mig till skolan idag också. Just nu sitter jag i en mörk och hyffsat läskig datasal, inte alls att rekommendera när man såg filmsnuttar av Rec igår. Bara att skriva det var ju inte heller så smart för nu är jag helt säker på att kärringen sitter under bordet och lurpassar på mig.

Jag börjar om ca 10 minuter och då tror jag att vi har blockläsning om jag inte minns helt fel. Så måste det nog vara. Jag håller tummarna om att vi INTE har den där dumma redovisningen om karusell-berättelsen idag för då är jag körd. Lika överkörd som räven var påväg till Åkersjön.


<3<3<3

090928

Dagen till ära sitter jag på Wargentinskolan och skriver ett brev som är skrivet av en mycket gammal människa från början av 1900-talet. Att jag bloggar tyder på att det inte går varken bra eller är roligt.

Just nu sitter jag och glor på en mycket förvirrad datatekniker som är i mitt klassrum. Det är han, jag och Karl som sitter här. Det går så ont för gubben så man vill nästan erbjuda honom hjälp med något. Inte för att jag tror att jag skulle kunna hjälpa han mycket men han ser så otroligt förvirrad ut. Om ni bara visste hur roligt jag har åt honom nu! Jag tror han ska koppla något till våran projektor som hänger i taket. Nu tog han dataskärmen under armen och gav upp... Sedärja!

Jag känner också för att ge upp just nu. Ge upp, och bara gå hem. Fy så skönt det skulle vara att slippa skolarbeten och massa jäkla måsten hela tiden. 1.5 år till så tar jag studenten. Hur skönt kommer inte det bli då?!

090927

Usch vilken lång kväll. När man pluggar och bara vill blir kvar så finns det inget värre än när tiden går så otroligt sakta! Jag är i princip klar med religionen och ska läsa lite psykologi ikväll. Brevet skulle också bli klart ikväll men det är oklart om jag verkligen orkar det.

Jag väntar på Parlamentet som ska börja om en halvtimme. Snälla, låt det bli roligt!!
Hitch börjar 21.00, det ska jag också se.

Nu vet ni (mina trogna läsare) vart ni hittar mig ikväll!


090926

Vi tar väl allt från början kanske.

Favorit-Julia och favorit-Sofia var här igår. Vi pluggade på en fredagkväll. Inte alls helt normalt med mycket nödvändigt. Med tanke på våra prov och inlämningar till veckan så kändes det ganska nödvändigt. När jag dessutom hade glömt historia-boken på skolan så tackar jag och bockar för att vi satt och "översatte" hela boken. Kalasbra! Vi hade mysigt med middag och soff-mys. Vi tog oss även en sväng ner till ridskolan där det var full fart. Det blev dock ingen städning utan det gjorde vi imorse. När vi kom tillbaka så hade världens bästa broren handlat chips och dricka till oss. Vi kom igång med historian igen och gjorde klart översättningen. Jag var helt slut när natten kom. Underbara tjejer jag har <3

Idag blev en relativt tidig morgon. Klev upp och "gjorde" hunden så att säga (gå ut och frukost). Packade på alla saker på moppen och svishade ner till ridskolan. Jag måste sett helrolig ut när jag kom med sadel och grejer fullpackad på moppen. Tur att det var tidig lördagsmorgon. Jag hamnade iaf rätt och det var bara att sätta igång med det som skulle göras. Städa och fixa. Ta emot förvirrad folk som kom och skulle titta på ridskolan. Fotografera tjejerna när dom red kadrilj. Rida en hoppuppvisning, som förövrigt gick helt super. Vi red en liten bana på led och sen var det "flest språng på en minut". Kapten tyckte det var superkul och hoppade som tusan. Jag tycker verkligen att det är skitkul att hoppa och rida Kapten. Han är så fantastisk! Jag blir alltid lika glad när vi får fina kommentarer efter vi har ridit. Men jag måste faktiskt säga att det är Kapten som är duktig. Han bara hopppar och hoppar och tycker det är superkul. Världens bästa Kapten! Han var jättesvettig efter hoppningen så han slapp ponnyridningen efteråt och fick gå ut i hagen och rulla sig helt lerig. Livet leker tyyyyp!

Ikväll har jag slängt bort ännu en helgkväll. Tänkte vara lite flitig och fortsätta från igårkväll, meeeen jag råkade slockna till på soffan. Lyckades också förflytta mig till sängen utan att jag var vid medvetande. Riktigt läskigt att vara så trött så man förväntar sig att man ligger kvar på samma ställe som där man slocknade. Men inte då. En fin överrasking sådär! Vaknade halv 8 och åt lite middag. Efter det kollade jag och mamma på kändisdjungeln och tänker nog fortsätta löka i soffan hela kvällen.

Trots min plugg/sov-helg så är jag nöjd med även denna helg. Ingenting kan blir sämre nu när jag har ridit världens bästa Kapten och busat med tjejerna i stallet och plugg-tjejerna! Bäst

Skepp'o'hoj


090924

Jag tänkte plugga ikväll. Jag tänkte diska efter maten. Jag tänkte städa mitt rum. Jag tänkte leta reda på mitt gula schabrak. Det är helt enkelt mycket jag skulle hunnit som inte blev gjort. Skämmes!

Nu ska jag skalla kudden innan det är upp tidigt igen. Ingen tid för vila här inte. Det tar jag när jag blir pensionär.

Imorgon hoppas jag att Julia och Sofia bestämmer sig för att besöka mig i Ås. Måste till stallet en sväng och städa inför Ridskolans Dag.

love,

090923

HAHAHAHHAA, gaybloggen är utslängd från sitt hem. Nu har jag sova gott.

Nu måste jag, trots att klockan är alldeles för mycket, plugga lite spanska för imorgon ska Camilo prata spanska med mig. Det vore ju pinsamt om jag sitter där som en idiot och ser ut som en... idiot. Fast vad tusan pluggar man på? Si, bien, gracias... Det får duga helt enkelt!

ps. någon dag när jag får tillåtelse av Julia så ska jag länka hennes blogg. underbart rolig, men mycket internt. just vad jag älskar! ds.

puss,

GRATTIS PAPPA!!! <3

stolpskott eller rikspucko?

  • Min bror fick sin första p-böter idag. Haha
  • Jag har just insett att schampoot Head and Shoulders 2-in-1 finns av en anledning. Fram tills nu har jag alltid använt dubbelt så mycket just för att få med både schampoo och balsam. Nu kom jag på att dom förmodligen gjorde detta schampoo av en enda anledning - att SLIPPA ta dubbelt så mycket. Lite pinsamt faktiskt.
  • Mamma kom hem med choklad.
  • Jag slapp dammsuga och dammtorka inför papsens födelsedag.

Detta har hänt under min kväll. Tyckte som att det var värt att skriva eftersom i stort sett ingenting annat roligt/nämnvärt har hänt.


tjena tjena mittbena!

Idol står på och jag värvar tv'n med datan. Det är ungefär vad jag har gjort hela dagen lång. Nu börjar både ögonen och huvudet blir allmänt slut så det är nog dags att ta en dusch.

Jag börjar få en sjukt jobbig ångest över skolan. Varför känns det fortfarande som att det är sommarlov? Varför har alla utom jag kommit igång med skolarbetet? Varför har vi 938037943 prov och inlämningar de kommande veckorna? Jag och Julia har en date i biblioteket på torsdagens 2.5 timmars långa hål. Det blir ju underbart! Underbara Julia. Hon har dessutom tagit steget och skaffat sig en blogg. En känsla säger mig att det kommer bli favoriten!

Nu ska jag ta en paus från alla otroligt begåvade "sångare" på Idol och istället ställa mig i duschen.

090922

Inatt sov jag 3 timmar. Imorse vaknade jag med världshistoriens huvudvärk. Då skulle jag dessutom försöka sjukanmäla mig på internet. Ingen bra kombo precis. Jag vet inte riktigt hur det blev i slutändan.

Jag missade rollspelet på skolan vilket nu innebär att jag kommer få det tufft att göra ett bra arbete om första världskriget. Jag måste nog gratulera mig själv för den!

Nu ska jag äta kyckling och läsa lite om första världskriget!!

090921

Buenas noches!
Nu ska jag sova



"jag har en ponny, vad har du?"
moahahaha

090920

Ännu en helg har passerat och jag inte gjort mycket nämnvärt. I lördags var jag som sagt i mosters stugan och la tak. Senare på kvällen hade vi klassträff med gamla klassen, föralltid 9b tyep. Vi hade mysigt vid elden, beställde pizza, pratade gamla minnen osv. Det är mycket lustiga saker vi gjort genom tiderna. Jag kom hem strax efter 11.

Idag sov jag till två. Inte bra, inte bra. Jag vaknade några gånger innan av att mamma var in och fråga om jag inte skulle kliva upp. Skulle jag klivit upp så hade jag gjort det. Eller var det otydligt? När jag väl tog mig upp så gick jag några meter och snubblade över soffan. Tänkte att det var lika bra att ligga kvar. Någon middag blev det inte för min del heller. Ingen ordning alls på mig idag. Kaffe hos momma och moffa hann jag i alla fall med under min mycket häktiska dag. Det är nog dags att sova nu så utmattad som jag är...

Innan jag ska sova så måste jag bara gruva mig lite över morgondagen. En hel dag med block vilket betyder ett nytt arbete, nya mål, nya betygskriter att lusläsa. Jag har iaf min ynka sovmorgon på 45 minuter eftersom Länstrafiken inte har koll på mitt schema. Ändring tack?!

090919

Tuff dag. Trasiga byxor. Ett antal stickor i fingrarna och skitskakiga ben. Det kan vara resultatet efter en hel dag i mosters stuga. Idag var det takläggning som stog på schemat. Till en början var det bara pappa och Anders som spikade och hade sig. Till slut blev jag så less så jag tänkte bara sätta mig uppe på taket och kika på utsikten lite. Det slutade iaf med att jag skruvade och mätte plåt för fulla muggar. Det betyder att jag har stått i 90 graders vinkel hela dagen, drygt 5 meter upp i luften. Taket är iaf lagt nu och jag är trött.

Nu ska jag vidare. Ner till båthamnen ska jag. Gamla klassen ska träffas och mysa framför en brasa. Det är iaf det vi har planerat just nu. Vad som händer senare vet jag ännu inte.

love,

090918

Jaha, så var denna kväll över för min del.

Kvällen började med att jag åkte med mamsen och papsen och storhandlade på Maxi. Det var seriöst miljoner människor där inne och hela tiden träffade man folk man kände. När vi äntligen tog oss därifrån så tänkte jag åka hem och umgås lite med grabsen. Istället hamnade jag hos farmor och farfar och där dukades det fram storfika. Mattias hade tydligen ringt under kvällen, men min telefon verkar inte ha reagerat. Det är härligt med nya telefoner!! När jag kom hem var klockan nästan 10 så jag stannade hemma. Och här har jag suttit hela kvällen.

Imorgon blir det tidig morgon. Upp klockan 8 för att åka till Åkersjön och bygga tak. 7 meter upp i luften alltså, underbart!

love,


090916

Fasiken vad jag har känt mig vuxen ikväll. Precis efter jag hade skrivit det senaste inlägget så kom jag på att jag måste handla till fjällvandringen imorgon. Grabbarna från Ås skulle åka och kika in nya Maxi och det fanns en plats till mig. Underbart! Vi for dit men blev inte långvariga. Att handla där var inte ett alternativ. Seriöst hela jävla Östersund var där. Vi for till Max och käkade middag istället och sen handlade jag, alldeles ensam, på Hemköp. Stog och valde den bästa gurkan, klämde på äpplena och kikade efter den perfekta paprikan. När jag kom till kassan stog jag och funderade över vilken påse jag skulle ha. Är det inte vuxenpoäng så säg?!

Nu ska jag göra sjukt goda baguetter inför morgondagen och sedan ta mig en skön dusch innan jag får minst 8 timmars sömn för att vara på topp imorgon! Fit for fight.



SPSPIT08 i fjällen, vilken komedi

090916

Just nu är jag väldigt butter. Min rygg har inte varit OK sedan förra veckans ridning. Jag ska absolut inte säga att jag har gått runt och haft ont, mer att jag har känt av den så att säga. Imorgon har vi fjällvandring på skolan, vilket ingår i kursplanen så det får man inte missa såklart. Därför satt jag och velade fram och tillbaka innan jag bestämde mig för att det nog är bäst att stanna hemma från ridningen ikväll. Trots att jag har längtat sedan i måndags så känns det bättre att kunna veta att jag kan fjällvandra imorn, och istället ha ont på fredag. Hade jag ridit så hade jag fått ont imorgon på fjällvandringen OSV.

Sen blev det inte bättre att Julia och Hanna spände fast mig i bensax idag. Bitches!!






ps. Jag tycker om Julia och Hanna väldigt mycket ändåååån. ds.

090915

Å, vilken underbar daaaaaaag. Diggiloo-diggilej osv.
Dagen började ju hyffsat. Sovmorgon till halv 12, lektioner med minimal ansträngning och god Loka. Efter skolan skyndade jag vidare hemåt. Hann slänga i mig två mackor innan jag fortsatte att slänga, fast denna gång in i bilen. Vi tog sikte mot Åkersjön denna gång. Vår uppgift var att finna en stuga, kika på den och sedan eventuellt köpa den. Allt gick enligt planerna och någon timme senare har vi köpt oss en redig fjällstuga med utsikt utan dess like. Det blir ena fina bilder i vinter.

Min andra uppgift för dagen var att hämta ut min mobil som nu anlänt till OK i Lugnvik där den väntar på att följa med mig hem. Min fina lilla rosa mobil. På vägen ner mot Lugnvik så frågar mamma efter koden. Ungefär där stannade mitt hjärta. Jag kom att tänka på att min nuvarande mobil inte har så stor utrymme för sms. Därför hände det som så att jag var tvungen att rensa min inkorg någon gång under dagens lopp för att kunna ta emot ett väntande sms. Utan att tänka mig för så raderade jag hela sms-inkoren efter att koden hade anlänt till min inkorg. För det kvicktänkta så innebär alltså detta att jag, av misstag såklart, raderat koden som är livsnödvändig för att få hämta ut sitt paket. Kortfattat så skulle jag kunna säga att jag klantade mig och måste nu vänta 10 dagar innan jag får en ny kod skickad till min mobil. Surt Elin-pelin!

090914

Måndag kväll. Lugn kväll. Lite möte och fika på ridskolan. Kikade på T's minst sagt knepiga (MEN ROLIGA) lektion. Lite derby-inspirerad hoppning runt ridplanen. Kaptenan ville nog prova!

Morgondagen börjar inte förens halv 12, sååååå det är ju skönt.

Fan vad dåligt det gick för mig ikväll. Elin tog knäcken på mig för någon minut sedan.
Jätteku.. var det

I-D-I-O-T


You look so dumb right now
Standing outside my house
Trying to apologize
You’re so ugly when you cry
Please, just cut it out

Don’t tell me you’re sorry cuz you’re not
Baby when I know you’re only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it’s time to go
Curtain’s finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it’s over now
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone
You better hurry up before the sprinklers come on
Talkin’ about, girl, I love you, you’re the one
This just looks like the re-run
Please, what else is on

And don’t tell me you’re sorry cuz you’re not
Baby when I know you’re only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it’s time to go
Curtain’s finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it’s over now
Go on and take a bow

And the award for best lie goes to you
For making me believe that you could be
Faithful to me
Let's hear your speech out
How about a round of applause
A standing ovation

But you put on quite a show
You really had me going
But now it’s time to go
Curtain’s finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it’s over now
Go on and take a bow

But it's over now

090913

Dagen har varit kort som tusan, men tur är väl det en tråkig söndag som denna. Jag vaknade kl 15 av att min hund dreglade på min arm (mys?). Sprang ut och bokade om tvättstugan när jag insåg att jag måste tvätta kläder tills imorn!! Efter det har jag bara latat mig framför tv'n och datan. Precis som en söndag ska vara enligt mig. I alla fall när skolan är igång.

Nu har mamma lagat en paj som jag ska äta sen. Och sen ska jag ut och slåss med björnar. Haha camilo alltså, vilken stjärna.

What's wrong cutiepie?

Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Kicki har fått halsfluss och feber och Jully ligger hemma utan röst. Vi tyckte då att det var bättre att ta tjejhelgen någon annan helg istället, då alla kan vara med. Jag deppar inte för det utan hade en myskväll med världens bästa C istället.

Fick dåliga, och mycket chockande, nyheter av Stinis ikväll. Jag trodde verkligen inte det om denna människa. Jag hoppas, och tror, att detta bara är ett missförstånd människor emellan annars vill jag inte vara med. Är det sant så bevisar det bara att insidan kan skilja sig från utsidan. Jag slutar inte att hålla tummarna för det bättre!

090912

Gårkvällen började med att hästisarna träffades hos Jossan i Odensala. Vi käkade mat och tog det lugnt. Idol sattes på efter ett tag, gud säger jag bara. Att det finns människor som seriöst tror att dom kan sjunga. Skjut mig, igen! Sen var det dags för lite lirande på GH. Bilderna visar sig förmodligen på fejjan snart.. Haha

Jag drog vidare mot stan efter det och träffade Hanna. Vi mötte upp grabbarna och drog till Mattias. Där var det lite blandat med folk. Det blev lite tråkigt i längden faktiskt eftersom det inte direkt var så mycket folk. Vi drog vidare ner på stan för att träffa Martin och Johan. På busstorget träffade vi Hannas storebror Jon som hade lämnat sitt leg och jacka hos nån snubbe. Det slutade iaf med att vi inte gick hem till Martin, utan vi fick skjuts av min bror hem. När vi kom till Sem, alldeles nästan hemma hos mig, så var det föreningsfest i ÅS???? Ute vid vägen stog det 3 grabbar, varav en var självaste Ismael. Jag var tvungen att stanna och fråga hur läget var. HAHA, det var tydligen alla tiders. Jag for vidare hem mot mig och slocknade ganska omgående.

Ikväll ska vi tjejer träffas hos Kricket. Vad som händer senare är ännu oklart men det brukar ordna upp sig så att säga.

LG cookie





Jag glömde ju lägga in bilden på den fina mobilen. Här är den i alla fall!
Det allra viktigaste, och roligaste, är att den har en penna också. När man smsar så skriver man på skärmen med sin egna handstil så tolkar telefonen det till bokstäver. Förmodligen skitdrygt men tufft!

090910

Puh, vilken dag. Egentligen var den inte ansträngande alls men jag har nog en förkylning på G. Jag behövde inte ens övertala min idrottslärare att jag mådde dåligt, det syntes nog ganska väl när jag kom lunkande.

Dagen började på Önerberget med alla SPIT's. Ettorna skulle gå en historievandring och treorna skulle berätta om olika saker. Allt från verktyg till mat och hängning. Tvåornas uppgift på dessa underbara vandringar är att demostrera ett krig på en äng. Det betyder alltså att vi låg i skogen X antal timmar för att kriga i 30 sekunder. värt det!! Efter det trodde jag till en början att vi slutade, men fick senare reda på att vi faktiskt har två lektioner efter lunch. Led igenom psykolgin men sen gick det utför. Jag gjorde faktiskt en kraftansträngning och tog mig upp till Björkbacka för att springa den där förbannade MVG-banan i orientering. Jag tog 2 kontrollen men sen bar inte benen längre. Jag gav upp, jag gav helt enkelt upp. Tog bussen hem och vilade ett tag.

Kvällen började inte alls bra. Jag skulle äntligen gå in och beställa "min" mobil. Det gick bra ända tills jag precis skulle klicka på "Beställ-knappen" - då krashade datan. Jag tänkte direkt att det inte är meningen att jag ska ha denna mobil i min ägo. Så lätt ger jag mig inte.. Jag bytte helt enkelt data och beställde hem skiten. Nu ska den komma inom 2-4 arbetsdagar. Jag håller tummarna för att rätt mobil hittar hit.

Nu ska jag läsa lite ur "Populärmusik från Vittula" och sen skalla kudden.

puss,

090908

Nu är det på gränsen till 090909. Bara för att liksom.

Kvällen/eftermiddagen har varit otroligt lugn. Slutade inte skolan förens halv 5. Åkte direkt hem och slängde i mig lite middag. När den hade fått lagt sig tillrätta i magen så åkte jag och mamma till ONOFF för att inhandla mig ännu en ny mobil. Denna gång inte en Sony Ericsson, dom ställer bara till med problem. Min "gamla" mobil hann inte ens bli 2 månder innan det var dags för lagning av okänd anledning. Nu blir pappa glad iaf, som får ärva den. Jag får istället en ny rosa touch-mobil med penna och andra roliga grunkor och finesser.

När vi kom till ONOFF så var mobilen slut i rosa, och leverantören hade också slutsålt. Det hade dessutom blivit något fel i systemet som är helt ointressant, allt jag vet är iaf att mobilen inte fanns att beställa hem från leverantören. Istället kilade vi iväg till Elgiganten där man inte ens fick kolla på mobilen innan man köpte det. Jag hade ju inte sett färgen ännu och jag vill försäkra mig om att den verkligen är rosa. Jag surade ihop och gick för att handla mat. Som plåster på såren fick jag "Män som hatar kvinnor" på DVD. Den har jag kikat på ikväll för första gången. Väldigt bra film!!!

Imorgon ska jag och Julia förhoppningsvis få en sväng på stan och kika efter mobiler. Visserligen slutar vi ca 4 imorgon också och då lär ingen av oss vara särskilt pepp på stan. Det kanske helt enkelt blir så att jag beställer hem den får internet innan jag ens sett den. Så bad-ass är jag.

Inatt ska min vovve prova att sova i min säng. Han gav mig ganska tydliga signaler efter vi hade gått kvällsrundan. Han sprang direkt in på mitt rum och la sig med en duns i sängen. Han höjde bara blicken lite när jag pratade med honom. Jag ger honom ett försök innan jag skickar upp honom till mamma och pappa. Dörren ska vara stängd så han får allt gnälla mycket för att väcka mig. Odåga!

090907

Har världens segaste lektion för tillfället. Att göra en jämförelse mellan Hippies och Hip-hopare är skvatt omöjligt och det mest idiotiska jag har hört! Redovisningen sker genom att klä ut sig och intervjua varandra. Gymnasiet??? Jag kände för att beklaga mig lite bara, känns mycket bättre nu.

Sängen väntar när jag kommer hem...


090905

Jag kan nog inte påstå att jag har gjort så mycket mer än att kollat på basket hittills i helgen. I fredags var det skola och sen skulle jag egentligen åka på ONOFF och kika på en ny mobil, igen (skyller på Sony Ericsson). Det blev inte av eftersom pappa "hade ont i huvudet" så istället åkte jag hem till Åse. Vi handlade mat och käkade sedan tacos. Efter det drog vi oss in mot stan, närmare bestämt till Sporthallen. Vi platsade oss på läktaren och kikade när Filip spelade herrbasket. Inte illa, lillen. När den var klart så kilade vi ner på Mc'Donalds och handlade oss en stor kaffe som brände sönder våra munnar sådär skönt på första klunken. Skyndade vidare upp till PC och kikade på Filip och Andreas "pojklag". Dom vann och var duktiga. Herrmatchen har jag inte riktigt koll på. Vår basketkväll började lida mot sitt slut så vi tog en skön lång promenad hem till Åse och sov.

Lördags morgon, uppstigning kl 7.30 (OK, en liten stund senare). Slängde i oss frukost och åkte till ATS när grabbarna spelade match mot Borås. Dom vann och var duktiga (ska man säga "som vanligt"?!). Efter den kände vi att ögonlocken blev tunga så vi åkte hem till Åse och sov någon timme innan vi åkte in till stan. Vi kikade runt i affärer och sedan fikade vi med en nyinvald, mörbultad Evelina Nyman W(?). Hon hade ätit kattmat och varit lydig! När vi var mätta i magen så gick vi upp till Sporthallen och kollade på herrbasket igen. Denna gång spelade som mot Uppsala och vann den matchen. NUMMER 7!! Nästa match började redan klockan 16 uppe på ATS så vi tog våra ömma fötter och gick dit. Dom spelade mot Borås igen och vann även den matchen. Efter den matchen kände jag ändå att det var dags mig att åka och besöka mitt eget hus.

Nu har jag nyss varit ute på en springtur i 45 minuter så nu ska jag hoppa in i duschen. Ska följa med Elin till Kramfors imorgon så det blir en tidig morgon även då. Jag tyckte jag hörde att man fick sova i bilen så jag utgår ifrån det ;) Åse den lata åsnan stannar hemma och "gör läxor". Buhu.

090902

Måste börja med att hänvisa till http://www.youtube.com/watch?v=RZhtiCqBAGM. Dom som är insatt i hästeriet vet vad jag snackar om när jag säger att det är helt otroligt!! Det är absolut inte ofta som jag ryser när jag ser fina hästar men det här var riktigt maffigt. Kollar om och om igen.

Dagen har varit alldeles för lång. Hade ju iofs en sovmorgon till klockan 10 (betyder att jag måste kliva upp 8 för att hinna med bussen kl 9) men slutade dessvärre strax innan 4. Kikade ner på stan en sväng, där var det inval för Minervas 93or. Skoj! Tog bussen hem och läste lite Rättskunskap. Sen tog jag moppen ner till stallet och red en lektion på Amelie. Kändes väl kanske sådär jättedåligt, men det är alltid kul att rida!

Nu väntar jag på att min middag ska komma hem. Pappa skulle egentligen laga mat idag när mamma jobbar men han råkade visst somna på soffan och sen hann jag inte äta innan det var dags att åka. Nu har iaf mamma handlat lite mat till mig så att jag blir mätt idag igen. Nu lät jag nästan som Kissie, när hon väntar på att hennes pappa ska komma med med cola. Vilken klassiker!

Kikar på filmen 1 gång till innan jag lägger bort datan för ikväll

090901

1 september... Det klingar så fint! Äntligen höst, och snart vinter.
Dom flesta i min omgivning vill helst strypa mig när jag säger att jag längtar till vintern men det är så sant som det är sagt. Vinter jag vill ha!

Dagen har varit hyffsat jätteseg. Började 8.15 och slutade 16.10. Däremellan 2 timmars hål som tröttade ut hjärnen rejält och gjorde kroppen allmänt seg. Vi hade första lektionen i matematik idag och det var det jobbigaste jag har varit med om, förutom spanska då. Spanska hade vi också. Vi skulle översätta frågor och svar. Jag kan ju lova at det hade gått bättre för en ko att skriva mina uppgifter. Skjut mig!

Jag längtar till helgen, trots att det nyss var helg. Hur tusan ska jag orka med ett helt år av det här??

tur jag har min guldklimt, puss

RSS 2.0