bloggare!!!

Flitiga bloggare mina vänner. Har inte sett ett enda nytt inlägg dom senaste 5 dagarna. Just nu sitter jag även och väntar på att dom ska slå sina kloka huvuden ihop och komma på nåt roligt att göra, så att jag sedan kan ta min moped och möta upp dom.  Högs upp på listan just nu verkar vara att åka och köpa godis med Anton och sedan hänga i Byskogen. Jag tror det får bli en hemmakväll för min del. Har ju redan börjat så bra så va fan..

Imorgon blir det sovmorron innan jobbet börjar igen på måndag. Har inte tänkt mig en lång sådan, måste till stallet och fixa. Tror min prins behöver en dusch och lite flugmedel!

the notebook

Första gången jag faktiskt kom ihåg vilken film jag egentligen skulle ladda ner, som någon tipsat mig om. I går när jag och Britta var ute och red pratade vi om gamling som blev senila osv. Då sa hon att hon nyligen sett den filmen. Så jag laddade hem den, och det var faktiskt bra. Den var väl ingen kanonfilm som alltid kommer vara favoriten men just nu är den det. Den var ingen lip-film som jag trodde att den skulle vara men nog fick man en tår i ögat här och där. Sen är ju jag så jävla känslig också..

Nu väntar duschen, sen tv'n.

midsommarafton

Gårdagen bjöd på både det ena och det andra. Vaknade ganska tidigt, skulle vara i stallet 9 och rida med Britta innan firandet började. Vi red ganska långt tyckte jag, och jag måste erkänna att jag blev lite nervös ett tag när jag trodde klockan var närmare 4, men så var inte fallet. När vi kom tillbaka till stallet hade klockan bara snurrat ett varv. Vilket lättnad! Sen var det bara ut i hagen och vidare på nästa ställe. Jag hann hem och duscha innan familjen stressade vidare till min farmor och farfar för en sill-lunch. Jag älskar sill och nyperan! Mums. När farmor hade lyckats tryckt i mig jordgubbar efter maten rullade jag vidare till ännu nästa ställe - mormor och morfar. Även på detta ställe bjuds det alltid på mycket mat, för mycket mat! Denna gång blev det kyckling/ananas-spett med pompa. Kanske inte så förtjust i maten efter den maffiga lunchen men det gick ner en och annan kycklingbit. När tallriken var tom och pappa var redo var det bara att åka hem och byta lite kläder inför kvällens bravader. Blev hämtad av Julias morfar och vidare in till staden. Väl där blev vi avsläppta hos "Kim" och sen vandrade vi vidare ner på stan. Besvikelsen var stor när vi märkte att staden var TOM! Vi fick tag på Erik som satt hos Anton och ölade, dit åkte vi. Sjöng lite allsång och hade trevligt innan vi åkte över till stan igen. Där träffade vi Niklas, som förövrigt möttes av en närgången Anton, och sen var vi på torget hela kvällen. Smet in på Kebab Baren för att se straffarna mellan Kroatien och Turkiet. Gissa vilka som vann?
Jag och Matilda fick sällskap av Carina på bussen. När Carina har varit på stan sent en kväll så vet man att det kommer bli en rolig pratstund på vägen hem. Även denna gång blev det det. Ämnet varierade väldigt mycket men roligt var det.

Idag klev jag upp ännu tidigare, närmare bestämt 7, och fick skynda mig ner och släppa ut hästarna på ridskolan och ge dom frukost. Alla såg ut att må riktigt bra i hagarna så jag låste efter mig och åkte hem. Det märktes nog knappt att jag hade varit där förutom att hästarna var på ett annat ställe. Vädret blev riktigt härligt så vi tog oss en tripp upp till mosters stuga i Dal. Där planterades det blommor och fixades i regnet. Och mygg var det, som bara den! Så efter någon timme stog vi inte ut längre utan packade in våran galna hund i bilen och for hem. Somnade i bilen, vilket inte hänt sen jag var ca. 10. Skönt för nacken, mycket! Nu ska jag äntligen få mat.

Midsommar

Midsommar - inte tusan är det sommar i alla fall.

Vaknade innan klockan idag, den var inte dålig. Klev upp och gjorde mig en macka och väckte mamma. Kom till dille runt 9 och gjorde iordning Kaptenen. Det blåste som tusan men det hindrade inte mig och Britta från att rida en härlig sväng i skogen. Jag var mycket road, men inte Britta! Hennes ponny råkade vara rädd för allt dom rörde sig, inte ens det. Vi red förbi en gård där en gubbe blev innebränd och hans syster var nerkyld på dasset. Härligt! Jag med min spök-nojja ska nog inte rida förbi där själv. Absolute most hunted, vore inte det ett bra namn på en skräckfilm? Jodå jodå.
Åkte hem och duschade och kilade vidare till farmor och farfar och åt lunch. Blev en kopp kaffe också men det skulle jag aldrig ha druckit. Känner mig inte allt för bra i magen just nu :s Men det blir alldeles utmärkt med en kväll med tjejerna och Niklas.

Jag hatar dig!

Arma Karma

Jag har fått en förjävlig hosta. Idag kom jag till och med på mig själv med att säga "arma karma" samtidigt som jag hostade. Det finns nog egentligen inget ord dom heter så, men under ett tillfälle på en SO lektion med D sa en i min klass arma karma i en teater. Jag tyckte det lät bra men nu gjorde det helt plötsligt inte det. Undrar varför...

Nu har jag iaf jobbat i fyra dagar.  Har räknat ihop att jag mockat ungeför 12 stora boxar sammanlagt. Jag kan tala om för den som undrar att det är jobbigt. Välkommet att bryta arm med mig om två veckor när min arbetar-period är slut. Då ska ni få se på en dom har tränat sina biceps (?).

Idag har jag hunnit med mycket
åkte moppe ca 4 km
mockade 3 boxar
smörjde träns, sadlar och annat
sopade hela stallet
vattnade hästarna
borstade gammelhästen
skurade krubbor
åt mat
åkte moppe ca 4 km till
stannade i dille och välkomnade kapten
fixade lite i stallet
åkte hem
städade undan i sängen
tog en powernap på en halvtimme
åt mat
kollade på tv
gjorde smoothie till mamma och mig
satte mig vid datan

Var det inte mkt så säg? Imorn blir det minst lika mkt, ingen sovmoron här inte. Britta ska visa mig ridvägar klockan 9 imorgon bitti. Arma Karma


Stockholm

Nu är sista blogginlägget innan helgen. Detta har jag hunnit med under veckans gång:

Onsdag:
Började 9.00, inväntade flickorna på stan som inhandlade dekoration till borden senare på kvällen. Hälften av alla niorna kollade på film och jag skrev en klasskylt som skulle sitta på bordet i föreningshuset. När klockan slog närmare 11 begav vi oss till skolans matsal för att plocka på oss all mat som är kastvänlig. Vi hade nämligen planerat ett litet matkrig nästan en hel vecka innan. Det var ett under att ingen lärare kom på oss innan, alla satt som på nålar och fnissade. Dessutom hade alla satt sig i ett hörn av matsalen, alldeles för perfekt för ett planerat matkrig. När klockan slog 11.55 var den någon som inte kunde hålla sig längre. Jag nämner inga namn men - LINUS, kunde du inte väntat lite?! Jag var faktiskt hungrig fortfarande. Även fast det var chicken-bits så slank det iväg en oliv eller två från mitt håll också. Vårt lilla roliga försvann dock med vinden när våran alldeles för ilskna lärare GÖRAN kom och skrek på oss. Vi hade tydligen skrämt 6-åringarna som satt några bord bort. Buhu, så lessna blev vi. Senare, när vi hade städat upp allt igen, gick alla ner till föreningshuset för att fixa det sista innan kvällen. När jag kom hem runt 4 åt jag middag och sen gjorde jag mig iordning i rödaste rappet, skulle samlas halv 6 och jag hade inte gjort håret kl. 5. HEJA ELIN! Mycket lyckad kväll.



Torsdag:
Började 10.00 för första gången på hela nian. Once in a lifetime maybe? Vi samlades i A-huset och, mot vår vilja, kollade på Mr. Bean. Våra lärare tror fortfarande att vi blir roade av en ful gubbe som inte kan bete sig. Nog för att det är roligt vid vissa tillfällen men det är ingenting som räknas. Han är mest bara pinsam och korkad. När filmen var slut kändes det skitkonstigt att gå och äta lunch, snarare frukost för min del. Efter lunchen samlades min klass, tillsammans med några föräldrar, och fikade jättegod tårta med marsipan-skyltar på. Fint tyckte jag! Vi fick även tillbaka våra brev som vi skrev i 7an. Mitt brev handlade i stort sett bara om hästar och min, då, nya hund Casper. Åse, lågstadielärare, kom förbi och gav tillbaka våra självporträtt sedan 1an. Om min mobil inte hade laggat så hade jag kunnat slängt in en fin bild, men det går ju inte nu tyvärr. Sedan åkte jag hem på min räcer-moppe och sov (?). Sov så länge att jag vaknade halv 5 och skulle vara på skolan halv 6. Duschade skitsnabbt och sprang med halv-blött hår till skolan. Fick på min klänningen iaf! Trots regnet var fom flesta på strålande humör men kyrk-bänkarna är hemskt osköna. Det här var första, och förmodligen sista, gången jag satt längst fram i kyrkan och faktiskt såg någonting. Alla gånger har jag blivit placerad långt bak eller bakom en pelare. När jag hade fått mina betyg och gett/fått alla rosor så gick jag hem och bytte om. Kilade upp till Emil och spelade Worms. När klockan var efter nio fick jag äntligen åka ner till båthamnen. Enligt Emil kommer fint folk alltid sent. Det blev en helt underbar kväll med alla 9r och några till.



Fredag:
Vaknade ganska sent. Satte mig på bussen, från Johan, och landade i soffan någon gång efter 10. Hela dagen har jag tänkt att jag ska packa - det är tanken som räknas trots allt. Men nu ska jag åka ner till momma och moffa och äta bullar, sen ska jag hämta mina leggings hos Johan som har köpte idag. Är man så lat att man inte ens tar sig in till stan så ber man en som redan är där. Fråga mig inte hur/om han hittade rätt men ett par svarta hade han iaf med sig hem sa han.

Hej då!

segern är ljuv

matchen gick oväntat bra måste jag säga. hade inte så stora förhoppningar imorse när jag vaknade men det gick över när vi kom till jämtkrafthallen! gjorde ordning oss med kirgsmålning, rufsigt hår osv. sen var det bara att springa ner på planen. hade även med oss vår egengjorda banderoll där det stog: "varje dag föds en lärare så för i helvete använda kondom!!" dom blev nog lite psykade måste jag säga :)  efteråt var alla lärare helt tysta, dom var ju så säker på att dom skulle vinna. david r !!!!!!!!!!! jag och julia stack och bytte om och sen gick vi åka med göran till skolan för det regnade som ett as. fy fan vad han kör, asrädd ett tag.

blir nog ingen ridning ikväll. har egentligen inte så mycket att göra men jag känner mig sjukt stressad över allting så jag orkar inte rida ikväll. hon får linlöpas en vecka till. nästa veckan börjar jag ju jobba där så då kommer jag ju rida hur mycket som helst ett par dagar. måste hitta stallplats till kapten!!! panik.

nytt inlägg

på tal om inlägg, imorn ska jag alltså spela fotboll mot lärarna! jag, som knappt sparkat på en fotboll sen 4an, jag ska spela i en timme sägs det. vi får väl se om min kropp stå rut så länge eller om jag kommer bli tvungen att bäras ut på bår efter en kvart. jag kan iaf lova att jag kommer ha riktigt ont i musklerna, som redan finns, efter den här matchen. och vinna det ska vi!!

idag var det klassens dag då man ska hitta på någonting tillsammans. större delen av dagen bestog av att ligga i en knul tillsammans med 6 andra och klaga på vädret. den andra delen av dagen, när vi faktiskt bidrog men vår glädje, satt vi i ett litet hus, gick tipsrunda på jämska och åt potatissallad och godis.

det börjar dra ihop sig mot avslutning och grundenten som det heter i ås. min klänning till avslutningsmiddagen är fortfarande inte klar, men det fixar ju anita såklart. den ska vara klar imorn, har hon lovat, så det kör vi på. annars vette tusan vad jag gör. får väl åka på kupan och köpa något som döljer det viktigaste....

nu ska jag sätta på min färska, nya hemladdade film och mysa med min hund - som inte vill mysa, men det vill jag så då gör vi det!!

sommarvärme

åt nyss middag men min familj ute i solen. det finns inget skönare än att gå ut i solen och äta en god middag men dom man älskar.

finns inget mer att skriva, tomt.

alla som inte dansar..

finns inga ord för hur mkt jag vill få det ogjort, för hennes skull. hur mkt jag önskar att du aldrig hade funnits, att hennes liv skulle vara som vanligt. du har förstört hennes liv - det kommer du bli påmind om när du visar dig! för det kommer någon att påminna dig om, förr eller senare. att du är en värdelös människa som inte förtjänar att leva. alla förtjänar en andra chans, visst? inte du, din fitta! alla som förtjänar en andra chans måste ha en anledning. din jävla anledning existerar inte i vår värld. du kan ju låtsas att du är guds son och att alla älskar dig, men du är inte ens värd en tanke. inte för fem öre! min högsta önskan just nu är att du ska försvinna, långt åt helvete - helst dö! fuck allt om ponny, det är du som ska bort först!!!!!!!!!!  jag önskar att hela världen kunde få veta vilket äckel du är.

j <3

madelene, du är för underbar.


RSS 2.0