lördag 2010-08-28


Jag bestämde mig för att inte åka till stugan (kommer inte ihåg om jag skrev det i förra inlägget eller inte). Istället hade jag en hemmakväll för mig själv med doobidoo och gottis. Vid 10 fick jag mysbesök av R som hade varit ute på rabalder. Dom var i nordanälden tidigare på kvällen och drack alkoholhaltig dryck och gjorde andra dumheter. Han blödde näsblod och var lite på korken, men det fixar väl jag! Vi bäddade mys och kikade på en film som var ganska sjuk.

Imorse fick jag springa och låsa upp dörren till mamma när hon kom hem efter att ha jobbat natt. Sen somnade jag om och vaknade hyffsat tidigt för omväxlingens skull.


måndag närmar sig med stormsteg, och jag säger bara en sak - ni ANAR inte!!

<3

fredag 2010-08-27


Min officiellt första flexdag - check!

Har spenderat dagen på perfekt sätt. Sov alldeles jättelänge, klev upp och drack kaffe, gjorde mitt arbete, åt middag och badade. Nu känner jag för en hemmakväll med mig själv och det är precis vad jag får när mamma drar på jobbet och jobbar natt. Ändrade mina planer angående stugan, annars hade jag varit där nu. Kommer få lappsjukan om jag åker dit utan att kunna åka skoter.


ciao

tisdag 2010-08-24


Sommarlovet är officiellt slut och jag är sjukt redo inför mitt sista år på gymnasiet! Schemat är väl ungefär det bästa tänkbara. Nu återstår bara att se vad mina nya lärare är för filurer... Lite besviken att jag inte fick Bertan i PL, men jag överlever nog med Sverker också ska ni se.

Nu har jag precis kommit ur badet och luktar cocos. Att lägga mig i min nybäddade säng känns helt rätt!


(Att jag hittade ett helt okänt konto med pengar på min sida på swedbank gjorde min kväll MYCKET bättre. Hejåhå!)


(tisdag 2010-08-17)


Det är numera inte ovanligt att jag ligger vaken till 4 på nätterna, det har jag gjort de senaste veckorna på sommarlovet. Inte konstigt att jag sover till 1 på dagarna... Värdelöst.

Idag har jag möglat hemma. Var ut i finvädret en stund men det var också tråkigt, precis som allt annat när alla andra är på annat håll. Efter middagen svishade jag ner till ridskolan och byggde bana inför tävlingen på torsdag. Det var klar ganska fort men jag hann inte mer än hem så väntar matte och marius på parkeringen för att vi ska åka till krokom och tanka och hälsa på vänner i dvärsätt. Vi drog till stan en stund och handlade glass osv. och sen lämnade jag och marius av matte i ås och åkte vidare till dvärsätt igen. Där ville dom ha skjuts till krokom så då åkte vi till stan en sväng. På vägen hem frös grabbarna i krokom så vi hämtade dom och robin och jocke följde med till ås. Vi kikade film hemma hos marius och åt flottig korv.



oskar linnros och lite sömn på det här så...

paj



Värdelösa skitväder. Jag har världens ångest över att min stackars kropp inte har fått många solskymtar i år. Fick panik iförrgår och var nära på att bara beställa en resa till mig och mamma, men sen kom jag på att mina pengar ska användas till annat. En ny skoter till exempel, wiho! Fick ännu mer panik när jag fick veta att Robins familj åker till Rhodos till veckan och han bestämmer sig för att stanna hemma.

Nu ska jag ligga och mögla hela kvällen.

RSS 2.0