B-DAYYY




18 år. Inte en dugg klokare har jag blivit.


Lördag:

  • Började med förfest hemma hos mig
  • Öppnade fina (och ofina) presenter från världens finaste ås/dvärsätt-folk
  • Drack äcklig lakritssprit
  • Partyhatten åkte på
  • Stackars mamma fick skjutsa till stan
  • Vi fastnade på raggarn
  • Klockan slog 00.01 och vi kramades
  • Timmarna flög förbi och vips var jag på Max och käkade hamburgare
  • Somnade direkt när jag klev innanför dörren (nästan)


Söndag:

  • Helvete. Vaknade halv 9 och var fortfarande full like a kastrull
  • Drack vatten och somnade om
  • Blev väckt av mamma vid 11
  • Öppnade paket i zombie-fart
  • Somnade om
  • Vaknade 14.00 och insåg att halva min 18årsdag hade gått till spillo
  • Hjälpte mamma med tårtor och annat fix
  • Fick massa gäster och massa presenter
  • Vännerna kom och fick tårta i magen
  • Vi hoppade studsmatta och hade vattenballongskrig
  • "Pluggade" rättskunskap


Det var min kväll/dag. Godnatt


lördag 2010-05-29


IKVÄLL SMÄLLER DET!!

Jag har laddat upp förrådet med partyhattar och "tutor". Nu behövs bara mitt bästa sällskap och huset för mig själv, sen är kvällen gjord! Planerna är att vi kalasar lite at my place för att sen åka vidare mot storstaden Östersund. Det blir ju kanon!

Igår var det en bra "häng-kväll". Vi började med film hos Mesias, en tur till stan och tvättade Gundts mammas lilla vrålåk, sen till Robbis i Dvärsätt. Vi cyklade på en livsfarlig cykel och jag var allt annat än grym. Det slutade med det vanliga - åka runt i hela stan för att mellanlanda på raggarn emellanåt. Idag har jag ont i halsen. Jag tror det kan bero på att Robin körde så att jag skrek. Eftersom jag var den enda passageraren i hans bil så satt jag dessutom i framsätet och det är mycket läskigare. Jag överlevde iaf och är glad för det - för här ska det firas 18årsdag! :D


tjohallåhej

forts. NOSTALGITRIPP


Fler bilder. Haha




NOSTALGITRIPP


Sitter vid "stora" datan och hittade ruskigt mycket gamla bilder från olika ställen. Here we go:


M & Å


Matilda och Joakim


Marius


Åse och Matilda


NICKE P och mina skor


Haha! Emil och Rasmus m.fl


Hmm. Vi lämnar det här osagt - eller hur Åse? ;)


Junior, Tim och Madelene


Madelene och Linnea O


Regnrocken


Konfirmationsläder


M&M


Sporthallen!


Vackra pojkar


Madelene och Linnea F


Classmates


Min fina <3


HAHA


Jag, Matilda och någon med fint armband i älskade korridoren


Rapersnapers


Madelene, Matilda och Åse


Bästa


Madelene, Junior och Matilda


+ finns hundratusentals fler bilder men i brist på ork så blir det inget mer. Hittade rätt söta bilder på mig och Mr.Fransson också. Haha


fredag 2010-05-28



Nu har jag avklarat min sista skoldag som 17-åring, och det kändes ju... ungefär som vanligt. Mailen om proven var inte alls så farliga som jag hade räknat med. Ser ju rent ut sagt riktigt bra ut måste jag säga! Eftersom jag startade dagen med en sovmorgon så har det gått fort. Slutade redan strax efter 12 men var tvungen att vänta på bussen i 40 minuter. Det spöregnade, jag hade ingen bra jacka och sen skulle ett helt dagis med på bussen - igen. Varför lyckas alltid jag?!

Kvällens planer set ut att bli en filmkväll hos Mattias med grabbarna. Inte helt fel en regnig dag som denna.


torsdag 2010-05-27


Once again sitter jag här på wargentinskolan, närmare bestämt i SPITs datasal och jag är helt övertygad om att det spökar här bland alla datorer. Håller rent ut sagt på att kissa på mig när skrivaren börjar morra! Bluäh.

Idag spöregnar det! Tjoho säger jag. Det betyder att vi får vara inne idag och kika på film. Hur underbart blir inte det då?? Nu hade det ju passat bra med ett tjockt duntäcke istället för hårda trästolar.


Nej, nu ska jag möta upp mina favoriter vettja!



peace out

FAAAAAAAAAAAAN


Kollade precis mailen och vad har jag fått? Jo ett till mail om ett kasst prov. Varför går allt åt helvete precis nu, precis i slutet? Bara skjut mig..........

onsdag 2010-05-26


Skrämmande nära nu vänner... Varje gång jag loggar in och skriver rubriken så inser jag att varje dag går så himlans fort. Hur ska jag hinna med allt? Nu fixade jag dessutom ett IG på ett prov också, så det måste ju rättas till innan jag går på sommarlov. Fan också. Jag som inte hade något plugg alls. Är man klantig så får man skylla sig själv...

Dagen har varit sjyst. Vi gjorde klart en liten redovisning och sen blev en lunch på Subway med mina favoriter. Vi pratade lite resor (FYFASEN VAD KUL VI SKA HA!! OCH BRUN SKA VI BLI) och massa annat roligt som ska hända. Vi börjar förhoppningsvis redan på fredag med roligheter! Efter Ismaels PA-redovisning tog jag bussN hem till bygden. Resten av kvällen har spenderats i mamsens och papsens säng under ett täcke. Dom har ju stulit min tv så dom får skylla sig själv att dom hittar en utslagen 17-åring och en däckad hund där när dom kommer hem från jobbet. Lär ju inte sova mycket ikväll. Great! Har jag tur kanske svenne-amerikanen behagar logga in någon gång inatt vettja.

Imorgon är det tydligen mentorsdag/SPIT-dag. Jag klagar inte över att slippa veckans annars jobbigaste dag (8.15-16.35) och ersätta den med en dag som börjar 10 och slutar absolut senast 14. Dessutom ska vi bara spela brännboll och fika, alternativt kolla på film och fika om det regnar. Får hoppas att ettorna är snälla krakar och inte bråkar med oss. Imorgon ska jag prova ha brors iPhone också. Blir ju som roligt eftersom jag inte kan svinga ett brännbollsracket med mitt stackars nyckelben som fortfarande gör lite ont emellanåt, så varför inte spendera den tiden med nyllet i en mobil?


morsing och goodbye

känner ingen brådska


Klockan är snart 1 på en tisdagkväll. I vanliga fall skulle jag självdö om jag insåg att jag var vaken så här sent, men nu gör det ingenting. Ser fram emot mysonsdag imorgon med mina damer små.

Fast nu var det nog dags att stämpla ut...

tisdag 2010-05-25



Dra mig baklänges. Jag ångrar inte en sekund att jag började på SPIT, inte en enda sekund. Inte för tillfället iaf! Vi har nästan ingenting i skolan alls, och det vi har ska göras på lektionstid. Just nu håller vi på att klippa och klistra, inte så ansträngande. Dom enda "riktiga" lektionerna jag har den här veckan var draman idag och rättskunskapen på fredag. På torsdag har vi mentorsdag och då ska vi spela brännboll med ettorna eller kika på film och mysa, och imorgon har vi block hela dagen. Man ska inte klaga. Och det kunde ju dessutom inte bli ett bättre avslut på denna vecka. Can't wait.

Nu ska jag göra mamsen sällskap framför tv'n. Hörs!

måndag 2010-05-24


(shit, mindre än en vecka kvar till min födelsedag!)

Dagen har bjudit på mys med mina flickor. Inte mycket hektiskt arbete nere på SPIT nu inte. Idag har vi kollat på 2 filmer och gjort en liten uppgift på religionen. Vi har dessutom inga läxor alls, förutom dom som har restuppgifter förstås (vadå? jag?). Efter skolan blev det en kort busstur med Maltesers för att sen krashlanda i soffan och snusa på min nyduschade lilla hundprins.

Efter middagen fick vi skjuts av papsen in till stan för att kika på ännu en bal. Gud så jag längtar tills det är min tur att åka häftig bil och köpa dyr klänning som sen bara används en kväll. Underbart!! Men nu mina vänner är det bara 1 år kvar. Och 6 dagar kvar tills jag är vuxen. Wiho!

Nu ska jag äta mammas nybakade vaniljbullar och sen plumsa ner i badet. Lättsammare kväll.


puss

fredag 2010-05-21



Jag hade ju helst glömt början på denna dag. Började med att göra jättedåligt ifrån mig på mitt prov. Jag blev verkligen besviken och funderar på att skicka världens längst mail till min lärare om att få göra om det. Så många uppenbara fel har jag aldrig haft på ett prov. Den fortsatte lite bättre. Jag sket i sista lektionen för att humöret var det värsta jag har varit med om. Istället tog jag, madelene och mattias en promenad till Allégatan där madelene skulle städa och tjäna pengar. Jag och mattias satt och lökade i solen medan hon arbetade, gött. Det fortsatte med att vi åkte till Maxi med mama a'la madelene och köpte glass. Avnjöt den i solen och trivdes bland solstrålarna. När vi kom hem till bygden igen packade jag, marius, mattias och julia in oss i mattias bil och for mot stan. I lugnvik dog bilen så då fick vi sitta på OK och vänta tills bärgaren kom och bärgade hem bilen. Då åkte jag, bror och jonas och tvättade brors bil och gled i stan.

Senare väntade balen. Det var smockat med folk och det blev väldigt klent med bilder måste jag säga. Det var knökfullt och vi stog på ett och samma ställe hela tiden, det gick inte ta sig någonstans med alla bilar och galna mammor som var ute efter det perfekt kortet i en folkmassa liknande den på yran. Jag gav upp efter ett tag när jag höll på att smälta bort. Alla var jättefina och glada!!! Kan knappt vänta tills det är min tur. 1 år så!

Ikväll har vi åkt 7 pers i robins mammas bil. Jag fick framsätet största delen av kvällen, ända tills jocke blev "åksjuk" och var tvungen att sitta där. Sanningen var bara att han hade upplevt en mindre trevlig olycka i baksätet. Han var rädd. Vi åkte runt och kikade på folk i stan, hälsade på studenterna på balen, käkade donkenmat, hoppade studsmatta och hade en battle i ås med en påtänd/full gubbe i en mercedes.


Puh, nu behöver jag sova.... Imorn blir det mys och grill hos madelene med älsklingarna!

torsdag 2010-05-20


Helt sjukt! Bara 10 dagar kvar tills jag är vuxen. Jag kan inte släppa det...

Dagen har ju varit helt okej. Vi har egentligen inte gjort mycket alls på skolan. Haft en gruppuppgift, sett film, muntligt prov i spanska och sen idrott som jag ändå inte kan vara med på. Boxning, hur bra?? Efter det hade jag egentligen drama men jag skulle på ett "viktigt möte" så jag kunde inte åka dit och sminka mig till en clown och sen åka hem.

Idag kontaktade vi i alla fall en Linda Johansson. Hon är kontaktperson hos Försvarsmakten, där vi ska genomföra en vecka i militären som PA. Det enda som återstår nu är att skicka in anmälningsblanketten och sedan invänta juli månad. Lite nervös är jag faktiskt över att bara dra iväg, dra på sig en uniform, springa lerbanor, bli allmänt skitig och sedan också skjuta med riktiga vapen. Hujedamig! Haha.


NU - middag i magen

onsdag 2010-05-19



Idag var en fin dag, en mycket fin dag. Började dagen med en härlig sovmorgon fram till 10 för att sedan ta mig en härlig promenad till bussen med ipoden. Att jag istället glömde mobilen hemma var ju ett problem jag senare skulle upptäcka. Mötte Jennifer på Traktören så vi gick och tog plats på Tehuset och väntade in våra polare Julia och Fia. Vi fikade och planerade PA i tre timmar. Besitter ju hemlisar som inte ska avslöjas förän det är helt klart. Går det igenom så blir det ju en grymt rolig upplevelse, och förhoppningsvis någonting vi kan dra nytta av senare. Hade ju inte varit helt fel att veta om det lite tidigare då det var större utbut så att säga, men det här var ju näst intill perfekt ändå. Ååå så det pirras i magen! Sen gick vi på Resia och pratade resor med en trevlig ung dam. Vi har även där en hel del att se fram emot. Grymt! (sa grisen). Efter det kände jag och Julia ett shoppingbehov så jag köpte mig en enkelt linne på Gina och Jully handlade presenter till sin mor och sin storasyster. Åsbussen hem.

När jag kom hem käkade jag B&J och funderade på en del saker inför min födelsedag. Var ju meningen att jag skulle köra en favorit i repris på Emils födelsedag och hyra limmo. Problemet är bara att vi är ganska många och limmon rymmer ju som dom flesta vet bara 8 pers eller nåt sånt. Känns ju oroligt att lämna ett par stycken hemma liksom. Nej. Den idén lägger vi på hyllan. Kanske kör det till yran istället! Har lovat Gundten en åktur på min rosa moped så han kommer ha minnen för livet i alla fall.

Imorgon har det pratats om plugg på Domarvägen 12. Vore ju inte helt fel med tanke på vilket jävla prov det blir på fredag... Puh


puss

tisdag 2010-05-18



Jo men såatte.. Utredning, utredning, utredning! Här ska det tas blodsocker och blodtryck och allt vad det heter. Jajemän, nu ska jag bli frisk som en nötkärna.

Idag har jag tvättat kläder och plockat undan lite på mitt rum. Nu ska nästa tvätt in i maskinen och sen ska hundfan rastas. Efter det blir det förhoppningsvis en tur till Maxi med åsfolk för lite körv.

Morgondagen ska spenderas på tehuset med bästa klassvänner. Vi har flexdag imorgon och ska planera vårt PA. Tänk att jag snart börjar 3an och ska gå i skolan måndag-onsdag och sen vara "ledig" torsdag och fredag. Måste ju erkänna att det inte känns helt fel med tanke på att det förmodligen blir endel plugg även nästa år. Men först ska jag klara mig helskinnat genom mitt andra år och sen ha ett långt och skönt sommarlov. Mitt första sommarlov som myndig. Tjoho.


dusch också. snarast.

mr. big


Hold on, little girl
Show me what he’s done to you
Stand up, little girl
A broken heart can’t be that bad
When it’s through, it’s through
Fate will twist the both of you
So come on, baby, come on over
Let me be the one to show you

I’m the one who wants to be with you
Deep inside I hope you’ll feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you

Build up your confidence
So you can be on top for once
Wake up. Who cares about little boys
That talk too much?
I’ve seen it all go down
The game of love was all rained out
So come on, baby, come on over
Let me be the one to hold you

Why be alone when we can be together, baby?
You can make my life worth while
I can make you start to smile
When it’s through, it’s through
And fate will twist the both of you
Let me be the one to show you


måndag 2010-05-17



Jävligt oskön dag fläckvis. Började morgonen med att tro att jag var magsjuk. Jag var sisådär 99 % säkert, men så visade det sig att så var inte fallet. Mår fortfarande som en ko, men fick i mig lite kinamat iaf. Kanske inte helt bra mat efter en hel dag med illamående men är huvudet dumt får kroppen lida. Jag drog på mig bikinin imorse (vid 2) och gick ut i det fina vädret. Ingen sol med himlans varmt. Tog med mig vovven på en mysig promenad runt i mitt underbara Ås. Det luktade gräs och barnen skrek - hallejulia! Sen har jag målat mina naglar. Jag gjorde fransk manikyr-style och jag var verkligen kass på det. Madelene!! Nu är det dags för "riktiga" fakenaglar.

Nu ska jag vänta i 10 minuter tills det blir Det okända och sen har jag dejt med favoriten Teven hela kvällen.



Bild 1- Jo, jag har ben i kroppen men det är inte säkert att jag vet hur dom ska användas...
Bild 2- Grabbar



HAHA den här är förbannat rolig. Rasmus tappade bort kroppen. Men bättre bara ett huvud än ingenting..

söndag 2010-05-16



Mitt liv blev en skitliv på mindre än 5 sekunder. Fick ett mailjävel av halebop där det stog att mitt nummer inte kunde flyttas över eftersom jag inte var beställare av telefonen. Det betyder att jag måste beställa den om 2 veckor. Haha, fan vad fjantigt det lät nu. Men det gjorde ont i hjärtat när jag insåg att jag väntat helt i onödan hela helgen. Nu ska jag bara vänta tills jag fyller 18, sen smäller det. Ja jäklar vad det smäller!

(Funderar starkt på att överta storebrorens iphone istället.. Bara för att han inte ens vill ha kvar sin längre. Aa fast ne) Nu behöver jag sömn för imorn väntar en redovisning och en debatt. Jag har läst om vänsterpartiet större delen av fredagen och kvällen idag, men ingenting fastnar. Shit







grattis moffa på födelsedagen. vi saknar dig

fredag 2010-05-14



Familje/hemma/svenne-kväll. Sitter i soffan med nymålade naglar och kollar på Så ska det låta med papi. Vovven ligger och snarkar på papsens mage, mamma sitter på övervåningen och surar och bror är på grabbkväll. Har ingenting övrigt att säga om dagen förutom att den spenderades i mommas soffa framför en film med henne, följd av att vi bjöd henne på middag. Mysigt vettja.

Hade en liten tanke att morgondagen skulle spenderas på stan. Måste inhandla lite smågrejor som kan behövas på en gård.


en applåd till mig som inte har pluggat på hela veckan. tjoho

torsdag 2010-05-13



Jag har precis (okej, för någon timme sen kanske) gjort mitt livs inköp. Jag tog och köpte min en livslevande (?) IPHONE. Jo, du läste rätt. Det går nog inte ta miste om att jag är överlycklig. Jag har planerat så mycket som vi ska göra tillsammans. Skoljobb, tråkiga bussresor, en fin dag vid sjön med vänner, semestra osv. Med risk för att låta lite rasistisk så tyckte jag att den vita var snyggare än den svarta, så det fick bli en viting. Nu hoppas jag att det inte tar allt för lång tid innan den är hemma. Måste ju börja tänka på ett namn också... Ragnar kanske. Kjell. Roger. Bengt. Ne, jag vet inte.


Sova.




 tjena snygging!

JAAAAAA



Provade min bikini för första gången (med båda delarna på) och satan vad nöjd jag blev. Jag älskar färgerna och med en bränna som heter duga så kan jag nog leva ett par dagar i den där bikinin i sommar. Att den dessutom bara kostade mig 100 spänn är ju så att jag nästan måste köpa mig en till i en annan färg.


Nu - natt - sova.

onsdag 2010-05-12



Nu har jag långhelg. Känns otroligt skönt. Borde göra något vettigt, men jag är inte så bra på sånna saker. I vanlig ordning blir det väl fika hos momma och promenader med hunden.

Började dagen med en räcertur in till skolan med bror. Fortsatte med ett rättskunskapsprov. Jag svarade på alla frågor utom en. Borde gjort mer, men kunde icke. Så kan det gå om inte haspen är på. Resten av dagen har jag och damerna hängt i datasalen och lite på stan. Vi avslutade dagen med att lyssna på några 3or som redovisade PA, och sen fikade vi med klassisen. Det var gott och jag blev mätt. Efter skolan solade jag lite med Fredrik och någon annan flicka på torget. Det luktade hundbajs och var varmt.


sometimes I just wish...

i wanna be a billionaire so fucking bad



Här skulle det sovas tidigt var det tänkt. Men inte är jag i säng än heller. Eller jo, på sätt och vis. Men det finns inte en tanke på att sova just nu. Blev fruktansvärt övertrött (pigg) efter min powernap mellan halv 8 och 9. Så nu är det kört. Det blev en Skype med svenne-amerikanen också. Han var brun som en pepparkaka och skulle åka på någon tillställning där man skulle vara finklädd, och det var han minsann. Stekbrillorna var på och allt! Och här satt jag. Förhållandevis likblek, trött och med en frilla utan dess like. Haha.


Nej, här blir inga barn gjorda............ och inget prov imornbitti heller om jag fortsätter såhär.


tjing

tisdag 2010-05-11



Första och främst - GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA JOHAN!!! du vet att vi dunderfirar när du kommer hem.


Dagen har bjudit på yrkesinformation hela förmiddagen. Jag gick och lyssnade på en polis som jag kände igen mycket väl, tyvärr kanske jag ska tillägga. Skämt åsido. Hon hängde på vår fritidsgård förr i tiden när vi var dum i huvudet hela Ås. Efter det råkade jag fastna i lyan. Jag såg vilken kö det var utanför bartender så jag sket i det och fikade istället. Sen kom det roliga, det alla väntat på hela dagen.... Nationella i Spanska steg 4!! Åh vad underbart det kändes att jag åtminstone kunde svara (men fortfarande inte vara säker) på i varje fall 2 frågor på hela eftermiddagen. Alla tre delar förutom muntligt, på en och samma eftermiddagen. Underbaaaaart!

Det var med tunga steg jag och åselipåse lämnade Wargentinskolan. Jag och madelene åkte hem till thorell's och kikade när grabbarna hoppade studsmatta. Och jag gosade med världens gulligaste och keligaste lilla hund. Jag tror jag måste kidnappa det nytillskottet i familjen thorell.


Nu ska jag sova och läsa ytterligare lite inför rättskunskapsprovet imorn. thuglife

måndag 2010-05-10


20 dagar kvar. Puh...


Sitter på school med flickisar. Eller för tillfället bara Hanna, men resten springer runt på skolan och är allmänt mica. Vi har nyss haft finbesök av Elevhälsoteamet. Vi blev kära i våra drömkillar/drömtjejer och lekte Familjen Larsson. Det var kul. Nu har vi bara mentorstid kvar och sen ska jag kila hemåt återigen.

Morgondagen bjuder på massa folk från hela Östersund på vår skola. Vi ska få yrkesinformation och jag ska lyssna på bartender och polis. Intereressant...... Efter det är det bara ett spanska nationella kvar.


hah, vilket skämt

bad day



Att inte veta vad man vill.
Att ha för mycket tankar i huvudet.
Att inte veta ett skit.


............

Har haft en underbar kväll och natt med några av mina absoluta favoriter. Jag anlände till ICA Kvantum där mina bruttor Jennifer, Sofia och Julia väntade på mig. Vi handlade massa onyttigt och åkte sedan hem till Fia i Ängsmon och myste och grillade. Vi hoppade studsmatta och jag gick ont i mitt nyckelben. Men det gjorde inget. Vi blev hyper någonstans i samband med att klockan visade sovdags. Vi sprang runt och spelade in en massa filmklipp på klassiska youtubeklipp. Ibland skrattades det så mycket att det kändes som att magen vände sig ut-och-in. Sen kikade vi på film näsan hela natten, retades lite med Jennifer och skön Kjell-låten.

Och imorse när vi vaknade fick jag frukost på sänge av tjejorna. Halleluja! Dom är bäst. Kvällen och natten får 5/5 toasters. Kanonkul!


<3

torsdag 2010-05-06



Vilken härlig dag alltså. Helt i min smak. Inga lektioner på hela förmiddagen vilket innebar sovmorgon till 12.30. Då fick vi tillbaka våra historiaprov och sen en lång rast fram till idrotten. På idrotten hade vi ett mycket spänt samtal mellan oss elever, rektorn och vår idrottslärare. Efter det behagade inte vår lärare ha lektion med oss så hon skickade iväg oss. Jag och Hanna tog oss en promenad på stan där jag köpte en bikini för 100 kr och provade parfymer. Sista lektionen var drama och så lekte vi med scenlampor och spelade upp vår pjäs en gång. Sen var det slut på den dagen.

Ikväll har jag tvättat kläder och städat under trappan hemma.


imorgon är det fredag
<3

onsdag 2010-05-05


Den här dagen måste nästan gå till historien förstår ni. Idag har jag:

  • Prickat in en försovning, på helt fel dag. Jag missade början på en film vi ska se. Hur mycket fattade jag när jag ramlade in nästan 1 timme försent då? DÅLIGT.
  • Fika med Åse på stan. Det var ett tag sen, så det måste gå till historien det också.
  • STÄDAT MITT RUM! Det var verkligen inte en dag försent kan jag lova. Passar ju alldeles utmärkt att jag hittade ett viktigt papper också.
  • Bokat tvättid i tvättstugan. Jag kan nästan se morgondagen framför mig. Jag kommer stå med min tvätt och inte veta alls vad jag ska göra. Men jag ska klara det själv tametusan!
  • Planerat bakverk och tårtor till min 18-årsdag. Ser ni inte hur sjukt det ser ut? Jag, 18? Vuxen? Myndig? Näe. Jag får nästan lite ångest.

Nu när rummet är fint så kan jag förhoppningsvis drömma om något fint, fast det gör jag nog ändå.


puss


jkshfkuwehf



Brandlarm på skolan. Kanonkul! Det var dock falskt alarm så lyckan var över ganska fort.

Nu ska jag återgå till mitt facebookande och mina fina flickor!

måndag 2010-05-03


Dagen har varit så otroligt lååååång och jag har varit dödstrött. Kunde inte somna igår så jag låg och läste och lyssnade på musik. Imorse var jag iaf uppe med tuppen för att göra mig redo för school i vanlig ordning. Papsen hade försovit sig så vi fajtades lite om duschen, men JAG VANN!! hoho.

Ikväll gjorde jag ett finfint besök hos momma. Hon hade mazariner!! Och sen kom kusinerna med äppelpaj också. Jag kommer ju rulla fram om inte min familj slutar baka godsaker hela tiden.

Jag behöver verkligen städa mitt rum också om F ska kravla sig in här på fredag. Jag törs inte titta vad som finns under sängen. Det får bli morgondagens projekt! Nu ska det sovas massor.



<3




söndag 2010-05-02


Oh my.. Jag har inte pluggat mycket alls och imorgon väntar det förmodligen fetaste provet i hela världshistorien. Min historialärare är nämligen inte att leka med. Så ikväll har jag läst ytterst lite om Columbus, renäsanssen och Luther. Kanonkul!

Jag vaknade hyffsat tidigt för att ha kommit hem 3 på natten. Jag klev upp halv 1 och åkte till min farbror som fyller år idag. Vi åt tårta och försökte starta pappas gamla bil, men den hade inget batteri. Det sög ju. Vi åkte vidare och jag gjorde ett snabbstopp hemma vid datan innan vi rejsade vidare till Fåker (?) för att hämta en gräsklippare. Sen fick jag god middag, och sen har jag dreglat ner min kudde. Och nu är det dags att läsa lite till inför morgondagen. Finns ju bättre saker man kan göra en söndagkväll liksom.


28 jävla dagar, sen så!



F

Näldens Dansgala


Jo, jag var där. Och fredrik lärde mig att dansa en dans, som vi sedan dansade hela kvällen. Det gick ju riktigt bra tillslut. Jag kan ju inte direkt påstå att jag ägde dansgolvet, för det såg jag att en elin pelin röden var ganska bra på tillsammsn med ismael, haha.

Nu är det dags att skalla kudden. Imorn är en ny dag full med plugg.


gnatt

yes no yes no yes no



Big stuff is happening. Igår var jag på stan och snirklade runt med mina vänner. Vi åkte först till Torvalla där jag äntligen fick träffa freppis. Sen åkte vi vidare till en fet villa på frösön, inte ens färdigbyggd men sjukt snygg. Där stannade vi ett tag och jag fick leriga skor. Gräsmatta borde vara prio 1 när man bygger nytt hus. Sen blev vi blöta i stan ett tag och sen åkte vi och käkade nattmat på donken. Efter det så gjorde vi något galet. Johan D ringde till Malte och undrade om vi inte kunde köra hans kompis Emma till LIT för en hunka. Det slutade med att vi gjorde det?! Jag vet vad du tänker Julia: "men det är inte så långt till Lit", men satan vad tid det tog och jag var dörädd för att det regnade snorloskor från himlen. Crazy.

Ikväll lutar det åt näldengalan. Mixed feelings. Orkar egentligen inte men jag hoppas jag är piggare vid 9 när vi styr kosan mot nälden.


<3

RSS 2.0