valborg


Jaha. Då var det bara att sätta igång. Sov till 2 idag. Kan ju behövas med tanke på vad klockan kommer vara inatt innan jag kommer hem. Har duschat och tagit det lugnt ett tag så nu är det dags för middagen och sen göra mig iordning. Har absolut ingen aning om vart jag ska vara ikväll, men enligt mina fina pojkar så ska jag bara spänna fast säkerhetsbältet och vara tyst ungefär. Haha, nä skämt åsido.

Tjing

isjdoisajfd


Tjolahopp tjolahej. Jag slänger in ett litet kort inlägg innan jag drar vidare. Helst plötligt, från att livet står helt still, så är det full fart på allting. Skolan gick som en raket idag med bästa fian och jully. Sen var det bilrace genom stan, middag, och nu ska jag alldeles strax ut igen. Undra när jag får sätta ner arslet mer än 2 sek. Nej, skämt åsido.

Igår var en mycket rolig dag. Efter skolan åkte vi till dvärsett och tynade stackars lilla röda audin. Jag klev ur när vi kom fram till "stället" för då var jag rädd.

Bråttom - marius ringde precs.

måndag 2010-04-26



Helt okej dag måste jag säga. Skolan var inte alls ansträngande. Idag var dagen det hände, dagen jag har väntat på i flera dagar, dagen då jag blev lycklig - jag klarade av att hitta svaret på fråga 2 på historian. Helt klart dagens bästa. Efter lunch följde vi med krickan för hon skulle vaccinera sig. Jag drack varm choklad i väntrummet, det var gott. Efter skolan tog jag och världens bästa sara fötterna och gick till ICA och handlade middag. En kort promenad till deras lägenhet och sen soffhäng fram till middagen. Efter den (eller snarare i slutet av den) så anlände ett gäng grabbar som gjorde oss sällskap i soffan. Det klinkades på gitarren och dracks kaffe. Helt underbart mysigt! Fick mig en åktur med papsen hem och sen har jag och mamsi kikat på lägenheter. Både hon och jag blev jätteinspirerad så nu jäklarns håller vi tummarna här. HÅRT!!

http://www.hemnet.se/beskrivning/647255?r=3
INTE HELT FYSKAM VA?! hähä

hejhejhej


Låt det aldrig bli vinter igen. Fy tusan vad jag trivs med detta väder. Idag sov jag alldeles för länge, åkte ner till mormor. Jag var gullig och plockade tussilago till henne. Vi fikade och sen åkte jag hem och bytte om. Sen vidare till madelene för att svulla svingod smörgåstårta och gratta modern hennes. Sen tog vi världens skönaste promenad för att sen parkera på hennes altan och spela kort.

Ikväll åkte jag till momma igen och sen hem och duschade. Nu ska jag kika på tv med mamsen.

tjingeling

söndag 2010-04-25


Söndag. Och vad innebär det om inte massa plugg och skit. Vaknade för 5 min sen och väntar nu på att mami ska komma och hämta mig. Hon backade på min morbror igår förresten. Det var kul, och buckligt.

hej

lördag 2010-04-24


Oförskämt bra dag måste jag säga. Började tidigt med att jag vaknade 07.30 och kunde inte somna om sen. Jag låg och läste bok i någon timme innan madelene vaknade till. Gjorde mig iordning och åkte in till stan. Vi strosade runt ett tag och kikade i affärer och sen satte vi oss på Pause och åt lunch. Göött!! Sen anslöt matilda, linnea och julia och då tog vi en promenad i det superdupermegafina vädret och parkerade på torget. Där satt vi och hade det mysigt i någon timme innan vi tog bussen hem.

Jag grillade hos moster och sen åkte jag ner till madelene och bakade cupcakes. Lämnar detaljerna tills jag har riktiga bildbevis. Cupcakesen blev grymma men... någonting helt annat gick snett. Mamma totland bjöd också på mumsiga jordgubbar. Snacka om att vi har välkomnat sommaren med öppna armar idag. Sol på torget, grillat, jordgubbar - och sen också en helmysig kväll med grillade marshmallows vid sjön med bra vänner. Och allt på en och samma kväll. Underbart!




  

Jag råkade låna två bilder av linnean. jag älskar mina flickor <3. 12 år nu va?

lovely friday


Haha det verkar som att jag ska spendera några veckor av mitt sommarlov i Hammerdal på intensivkurs för körkort. Är huve dumt får kroppen lida. Har nu haft ca 2 år på mig att ens börja med körkortet, men har inte ens skickat in papprena efter handledarkursen.

Kvällen har spenderats hos momma. Hon och jag huserade på övervåningen framför "Så ska det låta" medan mamma envisades med att kolla på något annat på nedervåningen. Jag kastade boll på gräsmattan till min smällfeta hund. Han behöver verkligen springa av sig både ett och två kilo inför Beach 2010. Kom hem för lite drygt 1.5 timma sen och har sedan dess suttit i soffan och lidigt av näsblod. Ska nog stressa mindre tror jag. Men den här veckan har verkligen varit döden själv. Det satt fint med en helg, annars hade jag helt säkert gått under.

Morgondagen spenderas förmodligen med näsan i historiaboken eller med en dammsugare i högsta hugg. Kan ju vara bra att ha ett städat rum om det är så att man får en gäst eller så.



puss då

fredag 2010-04-23



Andra nationella provet i svenska, för den här veckan - check!

Började min morgon med att skrämma upp sarisen lite. Jag trodde verkligen att alla tvåor på hela skolan hade nationella idag, men tydligen var det bara vi och MER som hade det. Jag är nöjd med mitt reportage om kärlek, 10 sidor är fan inte illa pinkat för 2 timmar med lite pauser för att inte få skrivkramp. Fast nu hetsäter jag ändå vindruvor bara för att jag kom på massa smarta saker man kan ta med i ett reportage. Det brukar väl ungefär alltid bli så...

Nu ska jag ta mig en tupplur, tjing

done for tonight


Ska man skriva uppsats 5 timmar imorgon så är det väl dags att tänka på refrängen känner jag. Men först ska jag utreda en mysterium. Mamman min åkte och jobbade inatt och jag har fortfarande ingen mat tills imorn. Jag kommer skära av mig alla fingrar om jag ska skära grönsaker till en sallad. Själv är jag också, shit. Det verkar som att jag får gambla lite och försöka i alla fall. Så farliga kan det ju inte vara att mista ett finger eller två, jag har ju redan klarat mig med en arm i två veckor.

Nu kan jag allt om krönikor, debattartiklar, talmanus, inlägg och recensioner så nu kan jag somna lugnt och peppa inför morgondagen. Jäklar så skönt när det är gjort.


En sak till också. Imorgon ska jag boka tid för ett farväl av mitt hår.....................


buhu

torsdag 2010-04-22


Skolan var ett helvete idag. Dels för att jag startade min dag med ett tal, om evig kärlek. Vilken flopp. Haha jag gjorde det iaf, trots att jag hade hjärtat i halsgropen. Sen kickade jag ass. Typ. Sen fick jag hemskt ont i helvetet som har orsakat smärta i 2 veckor. Jag ska nog ta saken i egna händer och helt enkelt operera bort det, helt.

Nu roar jag mig med att plugga inför nationella imorn. Ruuuuuligt.





 Först blev jag lessen...

 ... sen ville jag pussa min tjejer!

onsdag 2010-04-21


Puh, 2 veckor har gått och inatt var första gången jag kunde sova utan att det gjorde ont. Så nu kan jag avskeda min personliga assisten (mamsen) och börja klara mig själv. Tvätta håret är fortfarande ett mysterium men resten funkar fläckfritt.

Gjorde klart 2 arbeten i förrgår och skulle göra klart det tredje igår, men då fikade jag tårta hos momma istället. Skulle istället göra det ikväll men då åkte jag till stalllet istället och nu ska jag faktiskt sova. Jävlar pm:et. Det är ibland tur att man bloggar, då kommer man alltid ihåg något skitviktigt! Satan, hur ska jag lyckad med det här så. Och dessutom förbereda ett helt tal i 5 minuter. Jag behöver ju inte säga godnatt iaf...

 

balle


fredag 2010-04-16


Har varit uppe sedan 7 och suttit i sängen i någon konstig ställning så nu har jag nackspärr och ont i ryggen. Tänk om det kunde börja vända nu och gå bra för mig, en stund i alla fall. Då skulle jag slippa klaga mig igenom varenda inlägg jag lyckas åstadkomma här. Tur att mitt virusskydd gick ut igår så att jag kunde beställa nytt och fräsht. Nu törs jag kolla på länkar som folk skickar igen. tjoho! Nu ska jag sluta sitta inne och vänta på att något roligt ska hända i mitt liv så hejsvejs!


det är inte pms, det är du...

/ "Mr. Olsson"

HALLÅÅÅÅ


MAATILDA!!!! Jag har inga pengar på mobilen och jag ska inte på skolan idag heller!! Vi får ta jackan en annan dag. För min del är det ingen brådska, men du ska inte behöva ha den där liggandes och skräpa.


Vaknade med The Voice, tjoho

say cheese


Skulle önska att jag kunde skriva att jag gjort något meningsfullt och bra ikväll men... det skulle vara att ljuga. Jag har legat i pappas säng hela kvällen och skrivit med Mr. Fransson en hel del. Den grabben är ju verkligen en klass för sig, haha. Hade ju kunnat städa mitt rum (med en hand), jobbat med arbeten i skolan, gjort klart restuppgifter som snart är ett halvår gamla eller kanske hjälpt mamma med nånting viktigt. Så oansvarig och dum är jag helt enkelt...

Nu är det tvns tur att få lite uppmärksamhet, och vovven är så himlans gossjuk så att jag måste gosa på han!!



pusshej

torsdag 2010-04-15


Tjenare. Tja. Tjena. Halloj. osv.
Veckan har ju inte varit superbra. Hade höga förväntningar om att skolan skulle funka bra trots mitt brutna nyckelben. Stannade hemma i måndags pga illmående av smärtstillande, gick på skolan i tisdags. Försökte hålla god min och inte dra ner stämningen men på slutet var det bara jobbigt. Man blir självklart på mycket bättre humör av mina flickor men det var verkligen inte det roligaste. När jag kom hem krånglade jag ner mig i soffan och slocknade. I onsdags tyckte vi att jag skulle prova sova utan minna piller (<3) och det gick ju inte jättebra. Likadant inatt. Jag tror inte att någon skulle vara pepp på skola om man hade sovit sammanlagt 3 timmar. Jag behöver nog dräpa den personen som uppfann nyckelbensfrakturen.

Äh, satan vad deppigt det här blev. Jävla klagokärring man är.


<3

måndag 2010-04-12



Känner mig lite extra duktig när det "bara" tog 1.5 timme att duscha idag. Tjoho! Det kan väl inte finnas något roligare än nyckelbensfrakturer. Blir nog mycket tjat om det nu eftersom att hela mitt liv består av denna eviga (förhoppningsvis inte) smärta. Nu ska jag gå utanför dörren för första gången på en vecka snart. Jag och mamma ska handla och sen tänkte jag hälsa på på ridskolan om jag orkar. Tabletterna gör mig trött och hängig, typiskt. Ungefär precis exakt vad jag inte behöver just nu.

lateeeer

underbaaaart



Nu har vi provat att åka ambulanshelikopter och varit hög på smärtstillande. Jag har också provat hur det känns att bryta nyckelbenet. Inte alls behagligt och dessutom ett tråkigt avslut på skotersäsongen. Känns ju också sådär att jag kommer vara invalid och ha en fastknuten axel i en månad. Ingen ridning, ingen skoter, ingen idrott - ingenting på en hel månad.

Fruktansvärt jobbigt att skriva med en hand sååå tjingeling!

SCHMACK



PUSS PÅ LOV

fredag 2010-04-02



Känns ju onödigt bra med lov. Det enda negativa är att jag inte riktigt hänger med. Jag tror fortfarande att det är lördag, fast det bara är fredag... tror jag. Det är ju inte särskilt negativa direkt. Jag tjänar ju tekniskt sätt på det.

Min farbror är uppe från fjollträsk och hälsar på. Pappa tog med sig honom, farmor och farfar upp till stugan i helgen så man såg ju inte så mycket av han direkt. Idag hade de åkt skoter och farbror hade lånat min. Tydligen så hade han lyckats vicka bakom vår stuga. Dom som har varit i min stuga vet att det inte finns särskilt mycket att vicka på, haha. Se hur det går om man flyttar till storstan'!! Återstår att se hur resten av helgen ser ut.

Lyckades misslyckas (öh?) med min planering idag. Jag sov alldeles för länge och tänkte inte riktigt på hur min planering såg ut idag. Jag skulle kliva upp tidigt och rida på förmiddagen så att jag kunde hjälpa mamma att storstäda sen. Det slutade med att jag väntade till efter middagen med ridningen, och när jag kom ner till stallet så var sadelkammaren låst och i stallet var det inte en enda människa. Massa hästar, men inga grejer att klä på dom med - grrrrreat. Borstade lite på Oden och Diana och kikade in den nya ponnyn. Kan vara bland det sötaste jag någonsin sett.


firar med att bädda ner mig med dubbla täcken i sängen och kika på film
puss

RSS 2.0