tjugosjunde maj 2

Kom precis hem från skolan och ska ut på en springtur, IGEN! Igår sprang jag tamejtusan runt halva Ås och dog inte när jag kom hem. Jag förberedde mig faktiskt på att göra det..
Dagen har inte varit särskilt bra alls. Vännerna har varit fantastiska men jag hade önskat att fler saker var lika fantastiska! Tydligen ska man vara glad för saker man haft förr.

Imorn har vi på SPIT en hel dag tillsammans. Vi ska fika, gå tipsrunda och spela brännboll. Det blir ju underbart! Jag och Emil ska försöka få brollan att skjutsa oss så vi slipper åka in snortidigt och bara gå runt på stan innan. Egentligen borde jag det, försöka hitta nåt till mamma och försöka hitta nåt att skriva på önskelistan. Fast jag tvivlar på att E tycker det är skoj, haha.

Ikväll blir det lugnt. Ska rida lektion ikväll och sen bara hem och slappa. Inga läxor alls, förns onsdag nästa vecka förstås. Då är det det sista nk-provet jag förmodligen NÅGONSIN kommer att skriva. Det känns också ganska underbart! Det är lite knivigt. Allt känns egentligen underbart, samtidigt som något kan påverka en så sjukt mkt. Humöret har egentligen varit på topp fast fortfarande i botten. Så jäkla svårt att fatta beslut i det läget. Gosh!

Nej, nu ska jag fortsätta läsa Bill Cosby's bok Fatherhood - så sjukt rolig!

tjugosjunde maj

Söndagen i helgen är inställd, men det gör mig inte så mycket faktiskt. Jag skulle ändå bara rida LC och det har jag gjort 999999999999740273942ggr. Istället åker hela gänget ner på fredagen och bor över tills på söndagen istället. Jag tror det kommer blir bra det, och förhoppningsvis kul på tävlingen.



Är nere och nosar på botten på livet just nu, fast det egentlinge borde vara toppen. Jag vill må super och vara glad!!!

tjugofemte maj

Planet var som sagt försenat nästan en timme igår, så när vi kom fram till flygplatsen hemma så satt mamma och pappa och fikade i godan ro. Tänk om dom kunde göra sånt när jag är hemma...

Idag är det första dagen på skolan, måndag alltså. Denna vecka blir ganska tuff. Idag hade jag en redovisning om Folkpartiet, imorgon har jag idrotts-prov och inlämning av en engelsk artikel. Tur att vi har klassens dag på torsdag, annars hade jag nog avlidit.

Idioter på skolan som kastar vattenballonger kan dööö!! Fast vänta bara alla blivande ettor och tvår, nästa år får ni ta skiten för vad treorna gjorde mot oss. HAHA

På lördag är det min födelsedag, men då befinner jag mig såklart på annan ort. Jag har tävling i Härnösand hela nästa helg så vi firar mig på fredag helt enkelt. Jag är anmäld till fd. LC och LB på lördagen och på söndagen kör jag bara en LC för att han ändå ska få skutta runt lite. Är fortfarande en aning orolig om magen kommer ta i hindren på LB. Vi tränar visserligen på nästan MSV på träning men så stonkar han och stönar så kan tror att han ska kolavippen. Han grymtar som en gris, nöten!

tjugofjärde maj

Sitter på Arlanda nu och väntar på att få åka hem. Planet är försenat 40 min så vi har ett tag kvar att sitta. Beräknad avresetid är 18.50. Great!

När jag kommer hem ska jag sova, är så jäkla trött.


Dop - Lilly Lou

Gud vad denna dagen har gått fort!! Även fast det alltid funnits saker att göra överallt med dopet så tror jag att jag var den som jobbade och slet minst. Kände mig mest i vägen, haha. Dopet var helt underbart fint och hela familjen Anna/Miko var jättefina och flickorna var så söta. Nu är i alla fall Lilly Lou döpt och J har läst dikt i kyrkan (Nej, just det. En gubbe i kyrkan sa att man inte fick säga dikt  - för det hette TEXT). Jag tog jättefina bilder med J's kamera så nu ska jag kika igenom dom en gång till och beundra Anna och Mikos fina flickor.

När dopet var slut och alla hade lämnat lokalerna så packade vi in stortjejerna i bilen och åkte hem till "oss". Jag, Maja och Minou slocknade nästan i soffan men lyckades hålla oss vaken tack vare två superhjältar på Nikelodeon. Efter ett tag kom Anna och Lilly och då åt vi middag. Lilleskutt sov hela tiden, grymt imponerad. Och inte grät hon i kyrkan heller... Efter middagen lekte jag och Minou kurragömma och gosade lite på bebisen. Jag och Anna åt lite tårta och drack kaffe och sen åkte dom hem :( Jag älskar verkligen att vara här! J's familj är helt fantastisk!

Flickorna sover inne hos mormor och vi ska också sova snart. Imorn har vi inte planerat nåt faktiskt. Kanske blir en tur till nåt köpcentrum annars blir det en mysig hemmadag. Flyget hem går 18.10 så vi har i princip hela dagen på oss.

Nu ska jag uppvakta kudden. Sov gott!

Puss

tjugotredje maj

Nu har vi precis duschat och ska snart göra oss i ordning för dop. Igår tittade vi på Wallander: Hämnden. Den var bra, fast lite långtråkig. Dessutom kunde man, som på många andra filmer, nästan förstå vad som skulle hända och vem som låg bakom. Lite klurigt var det i alla fall, ett tag.

Puss

tjugoandra maj

Nu mitt herrskap har jag anlänt till Sthlm stad. Vi kom precis hem nu efter en shoppingtur i Skärholmen. J köpte en ny slips och machettknappar. Jag köpte ingenting men jag är så nöjd ändå av att bara vara här.

Resan hit gick över förväntan. Brukar alltid få så himla ont i öronen när jag flyger men nu gick det jättebra :) Vi landade säkert och bra och sen var det bara att åka vidare.

Ikväll ska vi se på nya Wallander-filmen och sen ska vi ladda inför morgondagen.

tjugoförsta maj

Idag vaknade jag hyffsat tidigt av att jag märkte att det redan var morgon och J fortfarande inte hört av sig. Ringde och ringde hela kvällen igår, men fick inte svar. Det kanske var jag som inte fattade vinken. Ringde igen imorse och då svarade han och han befann sig såklart INTE hemma. Vart behöver jag inte skriva men nöjd blev jag absolut inte. Nu har vi varit griniga på varandra, mest jag, hela morgonen. Ikväll ska vi träffas i alla fall.

Jag följde med mamma till Lillänge och köpte hundmat och en symaskin till min moster. Utanför hade som någon himla konstig säng. Det var en sjukhussäng fylld med sprit- och ölflaskor. Budskapet var tydligen att inte dricka. Jag tyckte budskapet skulle vara  "Lägg dig själv i sängen istället, och låt spritflakorna ligga kvar på golvet tills dagen efter".

Nu ska jag se om jag kan göra något åt röran på rummet.

Puss

tjugonde maj

Åkte hem igår efter provet. Förbannad. Trött. Ledsen. Besviken osv. Mamma hämtade mig på sjukan också for vi hem. Jag la mig direkt i sängen, utan att ha ätit det minsta under dagen. Jag hoppade över middagen och sov istället. Jag klev upp 2 timmar efter de andra hade ätit och kastade i mig 3 köttbullar. For till J. Vi tog fyrhuling ner till sjön, pratade solade. När vi kom hem sprättade han bärsen och sen kikade vi på film hela kvällen. "Den bästa sommaren".

Vaknade 7 imorse, tog bussen hem - J till school. Jag stannar hemma idag med.

artonde maj

Har precis har en bloggtorka, som blondinbella brukar kalla det. Jag skiter helt enkelt i att skriva då..

I helgen har jag slappat. I fredags var jag på bio med Madelene och Frida, vi såg Hannah Montana. Sen på kvällen blev det pyjamasparty hos M med en del av ås-pöjkan. Jag och fulla Johan somnade nån gång vid halv 4 men dom andra var uppe till 6 på morgonen.

På lördagen var vi ganska trötta och låg i soffan tills klockan var runt 3. Då åkte jag, Patrik, Emil och Jonas till stan och handlade massa gott till kvällen. Jag åt middag hos momma och moffa och sen blev det film hos Emil. Vi såg Wanted, ganska bra. Somnade nånstanns mitt i filmen och blev sådär jätteförvirrad, men det jag såg var iaf bra.

På söndagen åkte jag och mami till Sundsvall och kikade i massa affärer. Kan faktiskt inte påstå att det är större utbud i Sundsvall än vad det är hemma. Hittade inte det minsta intressant grejer, förutom en klänning från MQ och en jeansjacka från GT. Det fick jag med mig hem, och en matta. På kvällen hopptränade jag och Kapten och för en gångs skull, på väldigt lång tid, så kändes det riktigt bra fast jag hade det raka bettet. Skitnöjd med tanke på att det förmodligen blir det bette i Härnösand. Har två träningar till innan det så vi ska väl fortsätta testa oss fram lite.

Idag hade jag nk-prov, det gick bra. Och det var väl det intressanta som hände idag...

I helgen får den lilla rosa följa med till Sthlm. Har ett tal som ska vara klart på måndag så jag har helt enkelt inget annat val.. Ledig på torsdag och fredag, det var ju skönt.

trettonde maj

Igår var jag hemma. Trodde seriöst att jag hade fått magsjuka eller svininfluensa men det var bara ett vanligt illamående. Levde iaf på nyponsoppa och filmer hela dagen, skööönt. Idag var jag hyffsat pigg och frisk igen så nu laddar jag inför nationella i matematik A. Jag tror fan det kommer gå vägen alltså. Det skulle vara hur underbart som helst!

Ikväll ska jag rida. Och ta det lugnt... Och plugga... Och städa rummet. Fan jag bara påminns om saker jag egentligen ska göra , fast jag tror att jag är ledig. Efter nationella idag så ska jag skriva prov i NK på måndag, om genetik och DNA m.m. Jag tror jag säger upp mig.

I helgen drar jag, mamma, moster och mormor till Sundsvall för lite shopping. Det enda jag har planerat att inhandla är en dopklänning till den 23 när jag och J ska ner till Sthlm på dop. Möjligtvis kanske jag hittar nåt fint på Hööks också som får följa med. Min stora uppgift var iaf tydligen att "peka" på grejer som jag önskar mig när jag fyller år. Uppgiften kanske låter enkelt men det blir alltid följdfrågor som är betydligt svårare att svara på.

Ciao!


elfte maj - Johans dag

Idag fyller Johan 18 år. Tänk att han har blivit så stor!!

Paket ska man ha

På ingång.

Snart är Johan på ingång skulle jag gissa. Han åkte med planet 22 och landar i Östersund någon gång runt 23. Han insisterade att komma hit ikväll, så vad gör man. Det är inte direkt vanligt att det är han som tjatar numera.

Dagen har varit hur slapp som helst. Jag har varit ner på rs (som jag skrev tidigare) och sen har jag legat i den utbäddade extrasängen framför tv'n i vardagsrummet hela dagen. Efter middag så åkte vi till min moster i Torvalla och gav en väldigt försenad fördelsedagspresent till min mosters kille. Han fyllde år i mars men har inte fått din t-shirt förns nu :) haha. När jag kom hem återgick jag till min utbäddade extrasäng i hopp om att något bra skulle vara på burken. Blev oturligt nog av med fjärren av min far som skulle se "Mission Impossible" så jag fick helst enkelt nöja mig med det. Är inte sådär superförtjust i action och "pang-pang" men den här filmen funkar ganska bra faktiskt. Dom sprängde en supersnygg bil nyss och det var ju JÄVLIGT onödigt!!

Imorn är det skola råååå. Min grupp har inte NK så jag slutar kvar i 3. Springer på stan en snabbis och köper en present till J och sedan ska jag vidare till Mellllllton. Vi ska nog hitta på något roligt i skogen. Elin hopptränade idag och hon var jätteduktig så hon får en skogstur som belöning. HAHA. Fast den hästen verkar tycka det är coolt med det mesta, så jag vet inte riktigt om hon bli så förtjust som jag hoppas. Man får väl drömma lite iaf..

Nej, nu stämplar jag ut.

tionde maj

Klen uppdatering, I know. Men har man inget att skriva så kan man lika gärna låta bli. Läste i VR att Kenza hade sagt det, och man ska väl lyssna på dom kända och rika? Eller...?

Idag har jag faktiskt nåt att skriva och det är att idag har jag varit otroligt effektiv. Jag klev upp 10, åkte ner till rs och kikade på tusse-träningarna. Satt kvar ända tills det blev för kallt. När jag kom hem satte jag på Rally Brudar, roligare film. Sen klippte jag klorna på min vovvi och nu "hjälper" jag mamma att laga mat. Kan inte direkt påstå att jag har så mycket att bidra med dessvärre men sällskap, det är jag bra på!

Ikväll, klockan 23, kommer Johan hem med planet från Sthlm. Han har varit där nere och firat sin 18 års-dag med sin mammas familj. Själv stannade jag hemma. Åker ner den 22 maj istället, biljetterna redan bokade så det är skönt. Då ska vi gå på dop till Johans systerdotter Lilly.

Imorn ska jag rida MELTON!! Hoppas att Åse ska rida Mejram så blir det ju hur bra som helst. Lite finväder vore ju ett litet plus dessutom. Med med regnkläder och ett bra humör klarar man allt :)

Flo Rida - Right Round. Den låten har fastnat i mitt huvud sedan i fredags. Nu kan jag säker varenda liten rad på den förbaskade låten...

Imorn fyller min älskling 18 år. Storpojken min! Tänk att han var 15 när vi blev tillsammans. Tiden går fort när man har roligt, har jag hört.

åttonde maj

Jag tänkte ju faktiskt lägga in en bild på min Jullan i samband med gratulationen, men datan på skolan var inte så medgörlig. Det funkar inte så bra nu heller tyvärr. Men dom flesta som läser min blogg kommer förmodligen från Östersund och vet vem hon är.

Ikväll blir det kalas. Nathalie fyller 18 så ikväll vankas det party har jag hört.
Först middag hos Linnéa i byskogen och sedan vidare till curling-hallen där festen är. Mellan 9 och 10 så åker dom runt i stan i en limo så då får vi fixa kalas själva, om vi har tagit oss dit då. Sedan blir det röj hela kvällen tills fötterna gör för ont.

Imorn har jag en knatteridning mellan halv 12 och 12 och sen ska jag hem och vila ut mig.


JULLAAAAN

Igår fyllde min kära, coola vän Julia 17 år.
GRATTIS min kära <3


fortfarande femte maj.

Take me away to better days

Skolan bjöd inte på något speciellt sedan sist jag uppdaterade. Idrotten var väl den enda höjdpunkten, engelska nationella test-provet räknas fan inte ens in som tråkigt. På idrotten iaf, så spelade jag lite innebandy och sedan satt jag och tog tid med Hanna. Hon skötte klockan och jag var stopp-signal, det  är vad jag kallar team-work. Min klass kom inte sist iaf, i den lilla turneringen för det gjorde NEU-tvåorna. HAH, VAD SÄGER NI NU DÅ?!

Fan vad jag har tjatat om att jag ska göra klart klimatresan, men nu JÄKLAR ska den bli klar. Jag har också levt med ordspråket "mycket prat och lite verkstad". Nu ska jag släppa taget om det ordspråket och istället börja med "mycket verkstad och lite prat", för nu är det bannemig slutsnackat. Fick dessutom reda på att det egentligen skulle vara klart igår, toppen. Nu finns det inte en chans att jag låter det gå en kväll till utan att det blir klart.

Bye's

femte maj.

Ja men humöret är på topp och lektionerna har inte varit särskilt ansträngande. Det kan ju nästan inte ens bli bättre!

Igår var jag hos J. Vi pluggade och avslutade kvällen med "Hem till Midgård", är det inte norrländskt så säg?!


Jully, Hannis, Jefflan, Kricket och Tok-Fia !!





Sofia Andersson. Keep rest in peace <3

fjärde maj

Pluggkväll punkt

Ja, då var det dags att göra det sista på klimatresan och dessutom skriva lite på min uppsats om Romeo och Julia. Jag var ju inte direkt effektiv idag på lektionen och det får stå mig dyrt.

Efter skolan gick jag, Johan och Seb ner på stan och skulle leta klänning till mig. Tyvärr blev det ingen klänning, men Seb var ju en fena på att diskutera. Mycket prat och lite verkstad brukar man ju säga.

Kvällen får bestå av massa plugg för mig och J. Han sitter i andra änden av rummet och skriver om depressioner och jag sitter i hans soffa och skriver om kärlek. Ja, vilken fullträff helt enkelt.

andra maj - tävling

Och vips var tävlingsdebuten avklarad och en rosett fick vi med oss hem.

Jag och Åse spenderade hela fredagskvällen på ridskolan. Från strax efter 6 till närmare 10. Vi smörjde, duschade ponny, friserade osv. Han blev jättesöt till slut, och det var ju tur annars hade jag inte kunnat visa han på Frösön. Han hade som fått jättelång man och såg allmänt ovårdad ut. När vi kom hem så bakade vi en kladdkaka och spelade kort. Jag tror jag somnade runt 12. Det var ganska svårt att sova när jag inte har tävlat på typ ett halvår.

Tidigt på morgonen, närmare bestämt klockan 6 så satte vi oss och åt frukost. Vi landade på ridskolan runt halv 7 och började borsta och fixa grejor. Runt 8 så kom Elin och hämtade oss också styrde vi mot Frösön. När vi kom fram väntade det vanliga - visa alla papper, gå bana, byta om, rida fram osv. Första klassen var en Clear Round på LD-höjd. Vi red igenom den felfritt och han var nog aldrig känts så fin förut. Visst var han pigg, men det kände jag redan på framridningen. I nästa klass, en LC, var han precis lika fin om inte finare. Där la han dock in ett extra galoppsprång och rev hindret. Det räckte inte till en placering men jag var lika nöjd ändå.

Vi blev kvar på tävlingen hela dagen i princip. Elin skulle rida LB och LA och mellan klasserna så var det en lagklass som tog hur lång tid som helst. Dessutom var det en stilhoppning också som tog sån tid. Det skulle vara prisutdelningar och bedömningar hit och dit.. Till slut fick Elin rida sin sista klass, där det bara  var 4 starter. Det slutade inte så himla bra, men jag är glad att dom inte skadade sig Elin och Melton.


Nu ska jag göra klart min klimatreda i Geografi, som jag har försökt göra klart hela dagen. Nu ska katta ur bjorska'.


RSS 2.0