2010-10-30


imorse tog jag "mina" vovvar (min vovve + finbesöket) och åkte ner till stallet. släppte ut några hästar och gav dom mat i magen, fast äta fick dom ju göra själv såklart. när jag kände mig tillräckligt blöt och eländig så fick bror min, som förövrigt suttit och väntat i bilen en halvtimme, skjutsa hem oss igen. jag gav korvarna frukost och la mig på soffan och kikade DH hela dagen. ikväll drog jag på mig kavajen och kedjor och drog till murre på förfest. fast här hade vi med oss hundar istället för sprit! vi hade det trevligt och..... mindre trevligt. men det är en stor historia i sig. dom drog vidare in mot stan vid 22 och då gick vi hem och la oss på soffan igen.

nu har jag sett världens finaste och lipigaste film. my sisters keeper. se aldrig den om ni är rädd om sminket. mitt åkte på 2 sek in i filmen.

nu till den stora frågan - att ta med min penny och gå och lägga mig ELLER att ligga kvar på soffan och kika klart på DH-boxen.

döööööööö


jag börjar inse att det inte blir många timmars sömn inatt. hundarna höll sig lugna och sov brevid varandra i soffan tills casper började knorra, vrida på sig och kolla på en med ledsna ögon. det brukar vara ett tecken på att han vill ut, så ut gick vi. när vi kom in igen så börjar det med ett dampanfall. dom återupptog maratonloppet i en kvart till...... det fortsatte med att min hund gick upp och la sig i mammas säng, men den andra hunden levde rabalder på övervåningen ända tills jag upptäckte henne. då hade hon tagit sig in på badrummet uppe genom en liten glipa i dörren, och där hade hon vält tvättmedlet och tuggat lite på en pappersbit från toarullen. hon hade dessutom släpat runt pappas nytvättade strumpor över hela hallen och sovrummet också. det här är verkligen som på film! hon hittar på dumheter och jag springer efter henne och plockar undan. och då fortsätter det enda tills jag har plockat upp ALLT som står på golvet. puh. nu har hon tagit över caspers hundbädd i vardagsrummet och ser väldigt nöjd ut.


jag ska passa på att dricka mitt vin som har stått på bordet, helt orört, sedan jag hällde upp det. påminn mig om att jag aldrig ska skaffa barn!

2010-10-29


eftersom jag inte gjort mycket idag så kan jag ju skriva det lilla jag har gjort. jag vaknade, åkte in till stan och skickade ett arbete som var i fel fil till min zonline så att jag kan jobba hemma - ja... ni fattar! sen träffade jag åse i lyan, men gick tillbaka till SPIT ganska snabbt för att börja på mitt arbete. men där satt ju boysen så det blev inte mycket gjort. sen mötte jag upp julia på stan och vi träffade hennes mycket kära och underbara vän som är på permis här i stan över helgen.

när vi hade sagt hejdå och kramats osv. så åkte vi mot bygden igen. jag gick hem och drack te och väntade på mitt finbesök som ska vara här i helgen. julia kom och lämnade sin lilla vovve till mig och sen har jag ägnat all min tid åt hundarna. vi har busat, gått promenader, bråkat lite och ätit mat. jag trodde jag skulle kunna kalla den här kvällen för "lugn" (eftersom jag inte skulle på krogen) men just nu springer dom maraton mellan köket och vardagsrummet. alla mattor flyger åt alla håll och borden står för tillfället snett i vardagsrummet. haha! lugn kväll.... skulle inte tro det!

nu ska vi bada pojkhunden och sen lägga oss i soffan och kika på en film. imorgon är det tidig morgon för oss då vi ska göra ett besök på ridskolan för att släppa ut lite hästar i hagen, hundarna och jag.


tjingeling

2010-10-27


först och främst, GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA JULIA OLSSON! min älskade fru.

fortsätter med att berätta att jag hade världens flummigaste engelskalektion från morgonen där det inte hände speciellt mycket. därefter mötte jag upp flickorna och vi sprang ner på kinarestaurang och firade julias stora dag. underbart gott! (bortsett från den snorade och fräsande tanten som satt bakom oss och gjorde lunchen lite mer otrevlig). dagen fortsatte med mentorstid, fika och lite PA-100. vi gjorde väl inte så mycket mer än att kolla på beställningen av våra studentmössor. men jag säger bara en sak, köp aldrig en mössa från kokard. mer strul har jag aldrig i hela mitt liv varit med om. amanda sundin ska ha en eloge för hennes arbete med dessa förbannade hattar. fast jag kanske ska vara glad att jag slipper betala för min, om allt går som det lovades...!

nu har jag suttit och lyssnat på saras mys-spellista på spotify, så nu ska jag åka ner och stryka mig från hubertusjakten och ridningen idag. ska också planera in ett möte hos kiropraktorn. bättre rygg jag har!!

hundvakt till liten söt hund i helgen, annars lugnt. ska inte ut heller - vilken katastrof!!

hörs hej

2010-10-25 men tjenare. sitter för tillfäl...

2010-10-25 men tjenare. sitter för tillfället hos momma och väntar på att dom ska fylla i massa nummer på datan. dagen har spenderats på skolan i vanlig ordning, och jag har för första gången gått hela dagen på en måndag. tjoho! nu kommer snart murre och julia och hämtar mig. hörs hej


2010-10-20


skönaste dagen på hela veckan utan tvekan, eller ja... det beror på om man tänker på smärta eller inte. för smärta har jag fått erfara i allra högsta grad idag. efter världens ojobbigaste dag var slut så stannade vi kvar i datasalen en stund - jag, mina tjejer och lite grabbar. tjejerna verkade tycka att det blev lite tråkigt på slutet så jag fick ställa upp som "snurrmaskin" på stolarna i datasalen. dom snurrade mig som fasen, ända tills stolen välte i högsta farten. jag landade ganska mjukt med överkroppen (för där satt det en fjällrävenjacka) men det som stack ut nedanför gjorde fruktansvärt ont. det kändes som knät var i samma storleksskala som mitt huvud. vi fick oss ett gott skratt i alla fall, och det är väl huvudsaken..............................

när jag kom hem hyrde jag mig en film på headweb.se och kikade på nästan hela. sen kom moster med familj och hämtade upp mig. vi åkte till häggenås och fikade hos mina tremänningar, och lämnade en fin present. jag köpte (med mormors pengar) ett halsbandsmycke till mamma. 50 kronor gick till barncancerfonden så nu har jag gjort min goda gärning för idag.

nu vankas det film och mys hos marius. see ya, don't wanna be ya!

provar att mobilblogga. hej

provar att mobilblogga. hej


2010-10-19


men tjenare. det var ett tag sen.

helgen började mysigt med en kväll med robin och hans polare. dessvärre så avslutades den lite olyckligare i lördagskväll. endel människor blir man ju inte riktigt klok på, och tacka gud för att det inte känns som en förlust att "mista" den människan i mitt liv. känns ju ganska skönt att man flyttar från denna stad och dessa människor efter studenten. mot ny stad och nya mål i livet, tillsammans med ett stycke vovve och en mycket kär vän. "umeå, ska det va nåt det?" kan du ge dig fan på att det är! längtar som bara den.

men först ska jag klara mig igenom hela 3an och allt som hör till. tiden fram till jul blir ju så jävla skönt så det är inte sant. samma schema som nu och världens bästa tjejer. efter jul blir det nog lite tjärvt med psykologi, filosofi och alla andra ämnen vi ska hinna läsa innan 3an är slut. som tur är har jag ju en alldeles underbar resa med tjejerna, samt allt som har med studenten att göra. you wanna be on top?


framtiden.


2010-10-15


idag är det fredag. inte helt otippat så klev jag upp 13:37, elit som man är. hehe... anledningen till att jag sov så länge var att jag hade himlans otrevligt ont i magen igår när jag kom hem så jag la mig och läste Bingo Rimérs självbiografi. Måste vara den bästa boken jag läst. Läste mellan 23.30 och 03.30 ungefär. Lite lessen att boken var utläst men ändå rätt glad att jag kunde somna på en gång efter det.

idag borde jag gjort något vettigt, men det vore dumt att ljuga. har inte gjort ett piss. borde göra klart manuset med gruppen men kände att skolan inte var så aktuell idag. istället får jag väl skriva på den hela dagen imorn, om jag inte spenderar min dag på boda borg med brudar!


hörs hej,

2010-10-11


skön dag! ska allt annat än klaga. åkte till skolan, tog en te (säger man så? EN te) med madelene, lektion mellan 10.00 och 11.10. mötte upp madelene igen och käkade lunch.

sen fick jag hämtning av mamma utanför skolan så vi åkte och tog blodprover på sjukhuset. blööö! världens grovaste och äckligaste nål jag någonsin sett. sen blev det missförstånd också. jag kollade bort hela tiden för att inte behöva se själva sticket, men då började jag tycka att hon tog så lång tid på sig att tvätta med nån blöt sak, så då skulle jag bara kika dit och kolla vad hon höll på med - OCH PRECIS DÅ STICKER HON! hela magen vände sig ut-och-in och jag fick seriöst hjärtklappning. det gjorde inte jätteont men det var ju det äckligaste jag har sett. kan också tillägga att jag inte var spruträdd innan jag gjorde tungpiercingen men nu hade jag ont i magen hela morgonen pga det här. blir intressant att se hur jag klarar av alla sprutor inför operationen PLUS det fakum att jag faktiskt ska ligga nedsövd under hela operationen. scaaaary.

nu känner jag att jag måste läsa lite till om darfurkonflikten inför diskussionen imorgon. läskigt hur fort jag glömmer saker med tanke på att jag faktiskt gjorde klart allt redan i fredags, men det är glömt nu. kanonkul!

godnatt

2010-10-10

fränt datum. händer "typ" bara en gång.

helgen har varit helt okej, men också åt helvete. julia åkte bort och vilade upp sig i fredags så jag blev lämnad kvar med grabsen, inte helt fy skam. vi skulle åka limmo i fredags så vi förfestade som bara fan hemma hos murre. till slut blev vi less och fixade skjuts till stan, och då ringer snubben och säger att hans chef var förbannad för nånting och inte kunde ta limmon. kul kväll. istället åkte vi runt i skogen och sladdade till halv 3 på natten. horliv. tur att grabbarna förgyller stunderna!

idag har jag bara vilat upp mig inför mördardagen imorn på skolan (lektion mellan 10.00 och 11.15, sen slut) hehehehehehehehehehe. borde åka hem då och läsa om darfurkonflikten meeeeen stannar förmodligen i stan tills jag inte ens orkar plugga.

onsdag 2010-10-06


skolfoto är det enda som har hänt idag. jag kan ju redan nu be om ursäkt för mig själv, det var helt enkelt inte meningen. jag kunde inte hjälpa att det kändes bra, just då, att försöka efterlikna en valross med skrattanfall. det är helt enkelt svårt att ta ett fint skolfoto med en knäpp klass...

efter det tog jag en promenad till mamis jobb och hämtade henne. efter det gick vi och införskaffade min nya kompis. han är svart, väldigt tjock, hyffsat (mycket) gosig och en fjällräv. nu kan det få bli vinter för jag kommer inte frysa det minsta!




pratade nyss med robin en stund innan jag ska sova. han är i svenstavik på praktik och ska vara det hela veckan. medan jag "slösar" all min tid på att sakna honom så kan jag ju lika gärna göra någon nytta, så imorgon följer jag med mamma på stan och handlar färg till mitt rum i stugan. därefter möter jag upp andreas på skolan och sätter mig och gör lite grupparbete minsann. här ska det slitas (om man nu kan kalla det så när man går SPIT). apropå det så mår jag lite dåligt över hur bortskämda vi blir den här terminen för nästa kommer bli ett rent helvete. då ska vi läsa fler kursen och därmed spendera mer tid på skolan. vi har ju alltid torsdag och fredag som flexdag men jag antar att måndag-onsdag kommer bli döden. bäst att utnyttja det vi har (eller inte har) nu....


godnatt,

mip mip


har inte gjort många knop ikväll. gjorde middag till mig själv och satte mig framför datan. mer hann jag inte innan matte skickar sms och frågar om jag ska med till stan. det blev en milkshake och en chicken wrap på donken, och sen vidare till papis garage. kikade på brors nya skoter, om man nu kan kalla den för det. sen åkte vi hem.

och nu ska jag slänga mig i duschen och sen sova tidigt, om jag lyckas somna någon gång ikväll. gott.

måndag 2010-10-04


tog en skön sovmorgon idag. jag orkade verkligen inte åka till skolan med min jävliga huvudvärk. inte så konstigt efter en natt med 2 timmars sömn. ska det vara så svårt att bara somna?! så mycket att fundera på så att jag blir alldeles snurrig. just nu är det bara så fint, så fint.

dagen har jag spenderat med massa barn uppe i björkbacka. vi har skjutit slangbella och blåsrör, kasta stövel, haft dragkamp och tävlat om martins jacka. hmm.. lustiga ungar! haha. när dagen var avslutad så åkte jag och johan hem till mig. han klappade lite på casper sen skulle han hem och vara barnvakt. duktig.

nu kurrar magen efter lunchen jag aldrig åt idag.





r

söndag 2010-10-03

fredag var sjuk. har ingenting mer att säga om det saken, sick.

igår var jag hemma hela kvällen, don't ask why men det blev tydligen inget åre för min del. kanske lika bra det eftersom det hände både det ena och det andra där uppe. istället kikade jag på film i min ensamhet och gud vad skönt det var med lite ensamtid när gundt och patrik har härjat i huset hela dagen. på natten när robin kom hem från åre så kom han till mig en stund och gosades.

idag vaknade jag i mammas sköna säng. gott. åkte direkt till mosters gamla lägenhet och tog ut en säng genom balkongen eftersom den inte fick plats i snurrtrappan. så kan det gå, men det gick ju i alla fall. sen åkte vi med hela fadderullan till nya lägenheten i stan. alltså satan vilken fräsh lägenhet, jag dör. lite avundsjuk var jag allt när jag var tvungen att äta min middag alldeles framför köket som är det allra finaste på hela lägenheten. mamma har till och med börjat prata lite om att söka lägenhet i stan. hjälp, lämna ås???

nu ska jag hoppa i duschen och lägga mig tidigt. imorn ska jag spendera större delen av dagen med en barngrupp i björkbacka. funtimes!

fredag 2010-10-01


FREDAG 1 OKTOBER ÄR HÄR!!! soo? jag orkar inte vara pepp, helt seriöst. jag sitter för tillfället i hemma med gundt, patrik och emil. kul förfest. min förfest börjar kl 22 på pause. jag har en timme på mig att dricka allt jag ska dricka. tjoho.

inte tid med blogg.

RSS 2.0