Kopierad från en skitunge


Hur bor du:
För tillfället i ett kallt radhus

Brukar du komma i tid: Väldigt sällan. Det är lättast att skylla på att busstiderna är dåliga från bygden

Hur lång är du: ca 163 cm

Kan du laga mat: När det behövs

Har du någon fobi: Spöken, skräckfilmer, ensamhet, ”lång-benor”

Hade du en bra kväll igår: Det hade jag

Vilket är ditt senaste inköp: En fet och flottig kebabtallrik

Din favoritdryck på morgonen: Kaffe

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Papsen

Har du sovit i din egen säng inatt: Jag tror det

Vad hade du sönder senast: Ketchupkorken, fan

Vem snackade du med senast: Papsen

Alkoholhaltig favoritdricka: Chapel Hills mousserande

När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag håller inte på med sånt

Saknar du någon just nu: Jo…

Vad ska man göra för att få dig irriterad: Vad som helst som liknar någonting kissie skulle gjort

Intressen: Skoteråkning, ridning, umgås med vänner/familj, schack

Senaste person du ringde: Robin

Vad drack du senast: Fanta exotiska frukter (gott förövrigt)

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Max 2, annars blir jag bananas

Använder du hudkräm: När det behövs

Attraheras du av män med skägg: Beror på vem det sitter på

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jovars!

Vilken låt lyssnade du senast på: Skinny Love – Bon Iver

Vad tycker du är äckligt: Spyor, bajs, kiss, mens, snor osv

Har du pengar på mobilen: Abonnemang duvet

Vilken svordom använder du mest? Förmodligen fan eller fitta

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En ny skoter och en fläskig bil

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja men det är en hemlis

När var senast någon stötte på dig? Jesus, hur ska jag veta det?

Vad åt du till middag senast? Spaghetti och köttfärssås

Äger du några popband t-shirts? Tyvärr…

När flög du senast? Väldigt längesedan. När jag åkte med Johan till Sthlm senast

Pratar du några andra språk? Engelska och ytterst lite spanska

Har du gråtit offentligt? Inte direkt

När sov du senast på golvet? Hos Åse med Sarap (på madrass)

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 0. Men frågan är om någon skulle vilja vara med mig efter 0 timmars sömn

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Absolut inte, jag går SPIT

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag brukar oftast inte prata med mig själv

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Aldrig, farligt ju

Tycker du om att krama folk? Så länge det är någon jag tycker om så, ja


muuuu sa kossan


har nu varit riktigt duktig och rotat fram en asful filt som passar bra till urklädnad imorgon. jag har också målat bruna fläckar på min vovves vita pyjamas, så nu kan han vara ko imorgon.

såg förövrigt världens sjukaste och äckligaste klipp på nyheterna där en tjej blev attackerad av en pitbull. kommer ju vara livrädd för hundar i hela min framtid efter det här. fast nä...

nu ger jag upp planeringen inför morgondagen och bänkar mig i soffan fram till idol. en kopp kaffe skulle vara gott.

hometown gloooory


vilket väder va. jisses! hade förväntat mig att frysa ihjäl hela dagen så jag hade garderat mig med peaktröja och halsdukis. det var ju ganska mysigt ändå men lite väl varmt vid vissa tillfällen, om ni ville veta tänkte jag..

äckligt lätt skoldag. ägnade hela förmiddagen åt genrep inför öneberget imorgon, as i told you before. när vi fick lunch kilade jag och flicksen ner på kebaben och käkade... ja kebab. det var gott och magen var vidrigt mätt. jag tog bussen hem efter en liten sväng på hm. hoppade av hos momma där det var fika och gravplundring. det innebär att man tar bort gamla blommor och sätter dit nya, inget annat. sen rensade vi lite i mommas trädgård och skulle klippa gräset. men där kom vi på att vi hade en hund hemma också. istället åkte vi hem och jag tog en promenad med julia. vi träffade på madelene och satt på en bänk i solskenet och snicksnackade. det var mysigt och solen värmde som tusan. börjar bli lite nervös att kinderna är röda så känslig som jag är mot solen. bäst att värma upp med lite solarium innan utlandsresan med flickorna. hehe.

nu ska jag ta ytterligare en promenad, fast med odjuret. han behöver kanske också lite motion om han ska orka vara utklädd till ko hela dagen imorgon på öneberget. stackars lilla vovve.

puss

tisdag 2010-09-28


sitter för tillfället på skolan med mina bruttor. dom leker med min talking tom-app på min iphone, söta tjejer. vi har precis haft genrep inför öneberget-äventyret imorgon. jag och kricket kickade ass! nu håller vi tummarna att hanna persson orkar komma till skolan imorgon trots att hon är sjuker. we need yooooouuu!!

eftermiddagen och kvällen ska med största säkerhet spenderas i soffan. jag är verkligen helt slut trots att jag bara gått en dag i skolan och får helg imorgon. sjukt jobbigt att gå SPIT.....

i helgen åker förhoppningsvis jag och julia nolervik till holiday club och har en myshelg. grabbarna har grabb/suphelg och då spenderar vi vår helg på världens mysigaste vis. BIG LOVE.

måndag 2010-09-20


åkte bussen 9 imorse. kom på att jag var tvungen att gå 8.55. det tar minst 7 min att gå till bussen. ooopsie! det blev till att väcka min nyvakna kropp med en springtur idag. oskön....t.

skolan var helt i min smak. kort lektion på morgonen, lunch och sen upp till björkbacka och leka olika lekar. bland annat slangbella, stövelkastning, blåsrör, stubbkamp osv. det gick nog ganska bra och vi är nog redo för att välkomna femteklassarna med öppna armar (nästan) om 2 veckor. sen fick jag åka johans räcerbil hem. det gick lite väl fort över en del trottoarkanter kan jag ju tycka, men roligt var det minsann.

nu ska jag ställa mig vid spisen och laga middag till mig själv, och sen blir det en joggingtur/powerwalk (beroende på hur stel min kropp är) i 6 km-spåret. wish me luck!

måndag 2010-09-20


åkte bussen 9 imorse. kom på att jag var tvungen att gå 8.55. det tar minst 7 min att gå till bussen. ooopsie! det blev till att väcka min nyvakna kropp med en springtur idag. oskön....t.

skolan var helt i min smak. kort lektion på morgonen, lunch och sen upp till björkbacka och leka olika lekar. bland annat slangbella, stövelkastning, blåsrör, stubbkamp osv. det gick nog ganska bra och vi är nog redo för att välkomna femteklassarna med öppna armar (nästan) om 2 veckor. sen fick jag åka johans räcerbil hem. det gick lite väl fort över en del trottoarkanter kan jag ju tycka, men roligt var det minsann.

nu ska jag ställa mig vid spisen och laga middag till mig själv, och sen blir det en joggingtur/powerwalk (beroende på hur stel min kropp är) i 6 km-spåret. wish me luck!

torsdag 2010-09-16


flexdag nummer 1. zonline fungerade inte från morgonen så jag gav upp och åkte till moster och fikade. kändes bra att det var krämbullar och inte wienerbröd för jag drömde seriöst världens hemskaste dröm inatt, om just wienerbröd. fråga inte...

när jag kom hem så fungerade zonline igen så jag gjorde lite på arbetet. men jag har ju en dag imorgon också och idag orkade jag inte skriva mer. istället kilar jag iväg och badar nu. hörs haaaj!

lördag 2010-09-11


igår var jag ute med grabbarna. vi åkte bil runt hela stan eftersom murre precis har fått en ny bil. det var kul ändå tills det var dags att åka hem, då insåg jag att klockan var nästan 3 på natten. det går fort när man har roligt.

imorse vaknade jag med äcklig huvudvärk. stannade hemma från ridskolan och kurerade mig med hjälp av lite sömn, fram till halv 2. nu har jag precis diskat från middagen igår och dammsugit hela nedervåningen. nu inväntar jag julia och lite grabbar för snart ska jag laga middag till hungriga vänner.



don't be so paranoid


gjorde klart uppgiften, grät lite över hur jävla dålig den blev. fattar inte att jag skickade in den fast jag hade 2 timmar kvar innan deadline. men det är ju som lite sent att komma på det när man redan skickat arbetet till urkund sekunden innan. thuglife. jag surade över det i kanske 45 minuter innan jag glömde det.

lagade lyxmiddag till bror och mig också. hans tallrik var sopren när jag fick tillbaka den för att diska den, så jag antar att det var gott. kanske ska hoppa av SPIT och satsa på att gå tre år hotell-restaurang istället. HAHA

snart ringer melker och då ska jag ut med grabbarna och busa. har jag tur så hinner jag måla naglarna och se någon minut på idol.

fredag 2010-09-10


fredag, once again. känns som att det är helg hela tiden, men jag klagar absolut inte!!

i onsdags träffades hela byfolket på restaurang inne i stan. vi käkade god mat och hade det trevligt. mattias fick öppna present och vi andra skrattade. sen gick vi till sara för lite förfest. det var helt klart en bra förfest. kortspel, mys, musik osv. vid 11 rörde vi oss mot krogen och det var helt galet. jag behöver inte säga mer - galet var ordet.

igår åkte jag in till skolan, helt opigg och trasig. mötte hanna och kicki på skolan och vi begav oss ner till valstugorna och frågade ut politikerna där. det var intressant (eller?) men vi bestämde oss ganska snabbt för att skynda på dom lite. satan vad dom kan prata länge dom där gubbarna och tanterna... vi gjorde klart vår powerpoint och sen åkte vi hem. det var en mysig dag med mysiga flickor.

nu ska jag ta tag i lite städning. mami och papi drog precis upp till stugan så jag antar att det blir mitt jobb att laga middag dom här dagarna............................... kul.

förortsbarn


kom precis innanför dörren hemma. dagen har varit mysig. till slut orkade inte jag och mattias vänta längre så vi drog upp på fordon och mötte tim där istället. vi fick stå utanför ett garage och vänta i solen hur länge som helst. sen när gubben dom väntade på aldrig kom så drog vi ner till wargen igen och parkerade i lyan tills marius slutade. då sprang vi upp till bilen och åkte hem till bygden igen.

nu ska jag kasta mina värdelösa skor och slänga mig i duschen.

genom eld

måndag 2010-09-06


jag har inget liv. och det vet jag för att jag slutade för sisådär 1,5 timme sen, och ändå sitter jag kvar på skolan.

började min dag med en slö lektion i hälsopedagogik mellan 10 och 11.15. sen mötte jag upp madelene och mattias och käkade lunch i lyan. efter en promenad upp till NEU, där vi hämtade madelenes plånbok, så gick vi ner på stan en schväng. jag handlade mig ett par sjysta skor och sen gick jag och mattias till min datasal. nu inväntar vi tim för att sen åka mattias värsting mot bygden igen. det är fint väder och mattias fyller 18! bättre.

nu ska jag återgå till blocket.

haaj

MATTIAS SCHERL 18 ÅR!




ÄNTLIGEN BLIR LILLPOJKEN STOR!!

BIG LOVE.

it's gonna be a bumpy ride


ingen sovmorgon idag inte. uppe med tuppen för att rejsa ner till ridskolan och lasta hästar och människor in i bilar. till wången kom vi i god tid och hade mycket tid att lasta av, sadla, tränsa, borsta, leda runt osv osv osv. ryttaren lärde sig 3 olika banor och genomförde 3 olika ritter. den ena lite bättre än den andra, men hon överlevde och hade roligt. huvudet blev lite tungt på slutet och precis då var det en pållehäst som bestämde sig för att hoppa över bommen i en av transporterna på parkeringen. mindre panik spred sig bland alla som var där men med en hammare och en skiftnyckel gick det att rädda den stackars hästen som var fastklämd och knappt kunde få luft. det blev bara lite punka på nosen och några fötter, men annars mådde det oförskämt bra. puh! efter det var det inget fel på tyngden i huvudet....

jag dök ner i badkaret direkt när jag kom hem och sen gick jag upp till mitt andra hem. station nils marius nilsson. där blev jag inte långvarig för efter ett tag tog vi julias räcerbil in på stan och handlade massa gott. henne lämnade vi dock i stan och for helt enkelt hem utan henne. hoppas hon hittar någon fin och halvren bänk att sova på inatt, skämt åsido. vi börjde kika på en film när vi kom hem men jag var alldeles för trött för att orka sitta helt stilla i en soffa och stirra på en skärm. istället parkerade jag i min egna soffa med min mamma.

nu har jag bestämt mig för att sova någon timme innan det är dags för skola i 1 timme och 15 minuter imorn. skön måndag.

jag har varit där förut och jag är inte rädd


jag avvaktade med att dra iväg på stan med mamsen, och tur var väl det för vips ringde marius och då var det bara att slänga ihop datan och springa upp till hans mammas lägenhet. jag möttes av två mindre pigga grabbar som trots det var redo för några timmar på crossbanan. (måste också tillägga att det inte var myggjakten, utan statin-cup eller något sånt). grabbarna käkade hamburgare och vi hälsade på andra grabbar som var funktionärer ute på banan, men vi var ju också där för att hejja på sjögren som körde såklart! eftersom att marius och tim inte var så pigg "dagen-efter" så åkte vi hem ganska tidigt och försökte titta på film, men alla var för pigga och uppspelta för att lyckas med det. jag gick hem vid middagen för att jag var döhungrig men när jag kom hem så var maten inte riktigt klar så jag skulle bara lägga mig och vila en stund. det slutade såklart med att jag somnade och viftade bort mamma när hon sa att det var mat. jag fick istället sova tills jag vaknade (HALV 7) och äta middag helt själv.

ikväll har varit en riktigt mysig kväll. fika med världens bästa mamma och världens bästa momma, mysigt program på tv med ingmar oldsberg, momma och mamma stickar, fina sms från pojken emellanåt och tända ljus. lite snö skulle inte vara helt fel, kolsvart är det redan ute.

morgondagen spenderas på wången. jag ska hjälpa sandra med ettan och filip imorgon. hon slår på stort och tar med sig två hästar den här gången, gillas!!

fick precis ett samtal från en mycket trött och less robin som satt i en bil inne i stan. han var seg och ville bara hem och sova. tänkte erbjuda mig att komma och hämta honom på moppen, men den har ju fetpunka och något körkort har jag inte orkat skaffa än. hehe



lördag 2010-09-04


gårdagen... alltså vafan hände? dagen började inte så soft = massa plugg. två dagars plugg som skulle göras på endast en dag. jag gnäller även fast det gick ganska fort, bara för att. jag låg i badet i säkert 2 timmar efter det och sen gjorde jag mig iordning och begav mig mot marius lägenhet once again. där var det förfest men eftersom jag nyss har piercat tungjäveln så blev det ingen god dricka för mig. sen ringde vi svarttaxi och drog in till stan men jag åkte hem direkt pga många orsaker. när jag kom hem babblade jag i telefon i några timmar (?) innan jag och mamma såg en sorglig film. kvällen var helt värdelös, förutom när det ordnade upp sig igen. då blev den bra. marius och julia är bäst!

idag skulle jag och marius dra iväg och kika på myggjakten (crosstävling) men han har förmodligen inte ens vaknat till liv än så vi får se hur det blir med den saken. julia var bara hungrig och sluskig efter gårdagen så henne kan man nog inte räkna med idag. jag drar nog iväg på stan med mamsen istället och bränner mina sista pengar innan det blir påfyllning på kontot på måndag.


hörs haaj


torsdag 2010-09-02

rätt vad det var så var den här dagen slut också. den var väl behövd och utnyttjades fullt ut! jag har i princip inte gjort ett skit rent ut sagt. som jag skrev tidigare så kollade jag på en film, sen mötte jag julia vid bussen och cyklade ner till marius lägenhet. efter middagen (som jag inte åt) så åkte jag och mamma ner till momma och fikade, och inget kaffe kunde jag dricka. börjar undra om den är tungpiercingen verkligen var värt besväret... men saft och kakor gick ner i magen i alla fall. när jag kom hem så mötte jag upp julia igen och gick till marius, som vanligt hehe. vi hängde där i 2 minuter för sen ville vi dö av en speciell anledning, så vi drog hem och nu sitter jag här. tog mig en funderare och tror nog att jag ska göra mig lite middag. måste bara fundera lite mer på vad jag egentligen kan äta utan att det blir besvärligt.

imorgon väntar förmodligen en väldigt hektiskt dag. om zonline bestämmer sig för att fungera så betyder det att vi har morgondagen på oss att göra ett arbete som vi skulle haft två dagar till. kanonkul! men då vet ni vad jag kommer ägna min morgondag åt i alla fall.

helgen är redan planerad i princip. morgonkvällen är fortfarande "tom" men det blir förmodligen häng i ås. lördagen spenderades i föllinge på folkracetävling och en sväng förbi elias grav (<3). på söndag följer jag med sandra på tävling och hjälper henne med 2 hästar. klart slut.

Flicka


eftersom att det är omöjligt att göra nånting vettigt i skolan när zonline har bestämt sig för att dö så har jag spenderat min dag på annat sätt. jag klev upp och gick en promenad med hunden, som sen stack upp i mammas säng och sov. så jag gjorde frukost och satte mig framför en film, ingen mindre än Flicka. det kan nog vara den bästa filmen jag sett på länge! åtminstone om jag räknar i antal tårar som forsade, haha. satan vad jag lipade. och när jag trodde att det värsta var över så kom det något ännu sorgligare eller finare. värd film!!

(jag skiter fullständigt i allt som heter upphovsrättslag nu för jag måste lägga ut dom här bilderna!)






sen gjorde det absolut ingenting att Ryan Kwanten spelade en av huvudrollerna, hehe.....

åhnej........

åhjo! den här dagen börjar helt i min smak. fick sova tills jag vaknade (10) för att sedan inse att zonline inte funkar. det kanske ser ut som att jag borde gå i taket över detta problem MEN till saken hör alltså att zonline är lite som en respirator för att vi ska kunna jobba på våra flexdagar torsdag-fredag. det betyder alltså - utan zonline, omöjligt att plugga och logga. med andra ord, en helt ledig dag (fast groteskt mycket att göra imorgon istället OM zonline funkar då). nu ska jag utnyttja denna dag fullt ut genom att sätta på en film och krypa ner i soffan med vovvis under armen.

RSS 2.0