home again



Hemma. Och gud så skönt det känns att få påsklov imorgon! Dagen har gått lätt och smärtfritt. Började som sagt med provet. Det gick bra tror jag, det kändes åtminstone så. Sen behövde jag bara vänta i 20 minuter innan vi började för dagen. Vi gjorde klart vårt arbete och sen tog vi lunch. Efter lunchen var det redovisning av arbetet och fika. Skön dag. Imorgon blir det lite jobbigare, men vi har ju lovet att se fram emot. Helgen är redan planerad. Jag ska rida Oden lite och göra klart mina arbeten. Ikväll ska religionen vara inlämnad och jag ska bara renskriva den. Sen är det bara idrott och projektet kvar!! Puh.

På måndag drar jag till stugan och stannar där hela veckan. Ska bara köra jävla massa skoter och basta som tusan, mer orkar jag nog inte. Mamsen ska också vara uppe hela veckan, så god mat får jag också minsann. Fattas ju bara riktigt kanonväder så blir det ju perfekt!


Nu ska jag däremot slänga i mig någon föda och sen åka ner till ridskolan och rida lektion.

puss

onsdag 2010-03-31



Skolan är ju en perfekt plats att vistas på 2 timmar innan man egentligen börjar. Nu insåg jag också att punktknappen fungerar jäkligt dåligt på den här datan! Det får bli utropstecken resten av inlägget, annars kommer jag få sitta här hela dagen! Jag ska snart bege mig mot aulan för att göra ett rättskunskapsprov som jag missat! Efter det är det redovisningn och sen fika, och sen slutar jag för dagen! Halleluja!

Först måste det läsas ett antal sidor i boken


puss

the fans is going wild with us



Jo men såattteeee jag överlevde kvällen. Jag har pluggat religion sedan sist jag skrev, fram till nu, med en paus på 30 minuter. Om inte det är imponerande så vet jag inte. Och det var bara halva religionen. Nu ska jag dessutom plugga inför provet imorn innan jag kan fundera på att sova. Duscha tänkte jag också göra ikväll vilket isf skulle betyda lite längre sovmorgon imorn. Vet icke hur det blir med det däremot.

Känns ju rätt sådär att alla 3or har fått sina studentmössor nu. Vem vill gå i tvåan nu? Ingen.


puss

och han kysser som en karl ska



Pluggkväll. Låter ju sådär. Väldigt nögvändigt.
Måste göra klart 3 arbeten innan lovet börjar, och dessutom plugga till ett prov imorgon. Är inte så peppad och pigg efter att jag bara kikat på film sedan jag kom hem från skolan. Just då kändes det som en väldigt bra idé att få sova lite, men nu ångrar jag mig ganska rejält. Förstår inte riktigt hur jag tänker ibland.

Jag återkommer om jag överlever kvällen

tisdag 2010-03-30



Chillin' and killin' på skolan med hannis. Vi har proppat i oss potatisbullar och laddar nu för spanskalektion. Hon ska redovisa om Panama och jag ska bege mig på en aning äckligare lektion med massa verb och grammatik. Skönt att språket snart är avklarat!!

Hade ju ungefär 70890 saker att göra ikväll men först av allt ska jag minsann ta mig en ridtur på lilla Oden.


puss på matilda som fyller 18 idag! <3

söndag 2010-03-28



Jag har inte uppdaterat för att jag helt enkelt inte haft tid. Trist vaaaa?

Jag har firat min fina och kära och världens bästa matilda i hela världen. Hon fyller egentligen 18 på tisdag men fredag är ju en bra dag för lite partaj sådär. Vi käkade god middag hemma hos henne och fortsatte sedan med lite spel och trevliga samtal. Vi tog sedan en alldeles för pinsam bussresa till stan. Jag nämner inga namn, haha. Väl inne i stan tycktes vi aldrig lämna gågatan, men till sluuuut så. Vi gick förbi larrys en sväng (alldeles innan polisen kom dit) och sen vidare på världens sunkigaste och äckligaste "fest" men världens äckligaste folk. Vi blev inte alls långvariga, skulle nog uppskatta att vi var där inne i ca 30 sek. Istället åkte jag och madelene hem med grabsen till Ås. Jag somnade på en gång.

Tidig morgon i stallet. Jour stog på schemat vilket innebär hårt jobb mellan 7 och 15. Jag var slut i ryggen redan vid 12 men då var det ganska bra tajmat till det var mockat överallt och säckarna var fyllda med mat. Vi fick hemskt mycket gjort och det var nästan skinande rent i stallet så vi tog oss en paus på sisådär 2 timmar innan vi tog in alla hästarna. Dom var glad över att dom fick mat och kom in från regnet, stackars djur. Jag stannade kvar på ridskolan tills min träning med tusse började 18.00. Träningen gick så jävla bra så ni anar inte. Djuret bara hoppade och hoppade och i studsövningen var hon SKITFIN! Att vi sedan slog vårt "rekord" i höjd kändes inte heller helt fyskam. Nu törs vi!! När jag kom hem hann jag knappt räkna ut att jag varit i stallet 14 timmar innan jag slocknade i soffan. Vaknade till vid 11 och promenerade in på mitt rum och slocknade där.

Tidig träning idag. Eller ja, om 11 nu anses som tidigt. Men vi missade ju i alla fall en timme inatt nu när det är sommartid. Idag var inte vår dag om man säger så. Vi hoppade bana med "titt-hinder" och det är inte Dianas starkare sida. Hon kändes fokuserad och framåt mellan hindren men i anridningen så backade hon av och ville inte alls vara med och hoppa med dom andra hästarna. Vi kravlade oss över några gånger innan vi bestämde att det nog helt enkelt inte var vår dag, och att vi dessutom behöver träna kondition och hoppning överhuvudtaget. Det är inte lätt att ha varit dressyrponny och plöstligt hoppa över färgglada konstiga pinnar som ligger huller om buller över hela ridhuset. Konstigheter!


Nu vart det långt och jävligt men det får ni stå ut med.

Jag fick en himla fin present av Elin också. En body lotion från Vicotrias Secret som luktar helt gudomligt! Den ska jag smörja in mig med nu så att jag luktar gott imorn på skolan. Finemang! Tack Elin!!

j. holiday



Thinkin' back,
To the feeling that I had when I first saw your face
I knew that it was you
Some time has passed and the feelings that I had before still are the same
'Cause you, never changed

Even though, I don't show it
I just want you to know that
Even if we fight a million times over little things
We can still make it better
I meant what I said when I gave you that promise ring,
That I'ma love you forever
I fall for you deeper everyday
And I'm feeling it now, girl more than ever
But with our type of love, forever ain't enough

I've been searchin' my whole life
I'm lucky that I've found you
No better girl, cause you ain't leavin' cause,
Forever ain't enough

You see me, for who I am
And not for who I'm not
I'm telling you that I'm sorry
If I tend to treat you the wrong way
But I care, you know my heart is there

Even though, I don't show it
I just want you to know
That even if we fight a million times over little things
We can still make it better
I meant what I said when I gave you that promise ring,
That I'ma love you forever
I fall for you deeper everyday
And I'm feeling it now, girl more than ever
But with our type of love, forever ain't enough


(
bara en väldigt fin låt som jag kände för att skriva ut en del av texten på)

torsdag 2010-03-25



En 17-åring mindre. Sara fyllde 18 i tisdags så igår firade vi henne. Vi började hemma hos henne med kebab och soffmys. Sedan slängde vi på fejkfacet (sminket) och taggade till. Det kom lite fler folk och hälsade på och efter ett tag drog vi mot stan. Världens förmodligen gulligaste storebror körde från Ås till Brunflo för att skjutsa oss in till stan. Vi åkte till Måns och umgicks där tills dom jävlarna över 18 stack iväg till krogen. Då åkte jag, Åse och Linda till mc'donalds på Lillänge och åt maaaat. Vi slocknade i åsepåses säng alldeles för sent kändes det som och imorse var det dags för skola kl 08:15. Life's gooood!!

Dagen har varit, ja gissa själv, ganska tung. Lektionerna har varit helt okej och jag har läst fruktansvärt mycket spanska ska ni veta. Hela 7 sidor i en läsbok. Inte illa pinkat...

Ikväll har jag firat mosters karl som fyller år. Börjar lite smått ångra att jag inte åt någon tårta. Jag tog mig en ynka negerboll (ja det heter så) och drack kaffe. Skrivit artikel har jag också gjort. En helt artikel på en kväll. Min mamma blev iaf imponerad!! Har bestämt mig för att sova lite fler timmar inatt så nu checkar jag ut. Försökte ladda upp en fancy film på sarap och elias när dom dansade igår men det tog ju alldeles för lång tid för min smak. En annan gång.


tjing-tjong

my love



Jag har hittat min nya idol. En sjungande idol alltså. Jennifer Wivlen. Nu sitter hon och falsksjunger för oss i datasalen, men inte vad som helst - hon sjunger Justin Bieber och Meet me halfway. Jag undrar hur hon tänker ibland, haha.

Nu ska jag återgå till mitt arbete, och Jennifers sång.

sail away



Puh, vilken kväll. Sprungit runt som en jävla apa i hela huset och letat efter mitt usb. Eller, först jävlades jag med hotmail ett himla tag. Till slut lyckades jag blocka mitt konto så nu kan jag inte skicka mail med min hotmail. Fantastiskt! Msn funkar iaf. Sen jävlades jag ännu mer med zonline innan jag till slut gav upp helt med allt som hette mail. Istället sprang jag runt och letade mitt usb som verkade vara omöjligt att hitta. Men så, äntligen, hittade jag det i min allt-i-allo-gömma under min säng. Kashing! Så då var det bara att skicka iväg bilderna till johan. Kvällens mission - completed! Nu återstår någon timmes sömn innan det är dags för school. Nu är jag inte too cool for school längre. Nu säger jag bara en sak - ingen fler sjukdag innan sommarlovet, varesig jag är dödssjuk eller inte. Har haft alldeles för mycket frånvaro nu på slutet. Ajabaja.

godnatt, dröm sött



I'm gonna hold on to the times that we had
I'm gonna find a way to make it without you
<3

godnattis



Jag har nyss kommit hem från att ha spenderat min kväll hos min lilla mormor. Världens underbaraste och snällaste mormor. Vi drack kaffe och spelade bingolotto, perfekt på en seg söndagkväll! Vi vann ingenting men vi var bara ett nummer från en resa till Sicilien. Inte helt fel med tanke på att jag letar resor som en galning. Enda kravet just nu är att det är skitvarmt och att det är all inclusive. Sen är det bara att köra på.

Det gick däremot inget vidare med läxorna, men vad gör det om 100 år?

godnatt mina vänner

söndag 2010-03-21



Mätt i magen och redo för ett bad. Vaknade ändå hyffsat tidigt för att vara mig idag. Finns ju inget skönare än att ligga kvar i sängen när alla andra är uppe och stökar och bökar, men jag sov bara till 12 idag. Då slängde jag i mig lite frukost och tog en promenad ner till ridskolan. Plockade in Oden från hagen och inväntade Sandra som också skulle ut samtidigt. Vi red en lugn sväng idag för vi hade "lilla" Tore med oss idag. På hemvägen råkade vi ut för en liten knepig, men ROLIG, händelse. Vi red förbi en hage med 5 hästar i och helt plötsligt börjar dom springa som galningar efter oss. Våra hästar blev såklart minst lika rädd och sprang iväg innan jag och sandra hann reagera. Vi garvade hela vägen tillbaka till ridskolan för bilderna i huvudet var nog det roligaste jag sett någon gång. Vi satt på långa tyglar och måste nog sett ut som trasdockor däruppe på ryggen. Haha!

Nu ska jag skutta i ett kokhett bad och sen ta tag i lite skolarbeten. Missade 2 prov under tiden jag var sjuk och har dessutom en skitgammal uppgift som jag bara gjort halvklar. Jäkla massa måsten hela tiden.




I kind of like the feeling
puss

saturday night



Min säng har nog aldrig varit såhär skön. Förutom den gången när jag kom hem från spikbodarna, då var den också väldigt skön. Jag börjar redan nu med att be om ursäkt. Jag kommer bara svamla mig igenom det här inlägget, men jag tänker ändå skriva. Kan ju vara någon som vill veta liksom.

Ikvääääll har jag först varit och käkat middag på max med madelene, emil, emlis pappa hans och min bror. Sen åkte vi ner till simpa-staffe och kollade på när han spelade BF. Kuuuul liv. Vi spratt vidare ut i bilen och åkte till maxi. Där köpte vi nödvändigheter för att kunna se på film (Ben & Jerry, Kinderägg och Powerade) och sen åkte vi till simpa-staffe igen och kikade på en asgrym film. Dom slogs. Det var kul. Det var faktiskt kul. Jag kom hem för någon timme sen så nu är det dags att glo in i skallen ett tag. Imorgon får jag rida också. Perfekt! Nu är jag friskförklarad så nu kan ingenting stoppa mig.


godnatt,

lördag 2010-03-20



Har haft en störtskön dag på stan med tjejerna. Vi parkerade på Pause direkt när vi kom in till stan och inväntade fler i sällskapet. Jag tryckte i mig en panini till frukost, gött. När vi suttit där i curkis 3 timmar tog vi oss en sväng på stan. Jag fyndade ett par brillor till min lilla samling. En halvtimme tidigare satt jag och lipade över att jag aldrig fyndade något på stan, men tji fick jag! När benen var trötta så satte vi oss på torget och då hörde jag brors bil på långt avstånd. Vi fick skjuts hem och snart ska jag, bror, madelene, emil och hans ut och äta. Yummie!

Nu ska jag utfodra min vovve






bleeding soul

Jag är fan imponerad av min nya webläsare. Kunde jag inte tro när jag laddade hem den. Jag är dock lite besviken över alla röda streck över hela skärmen. Jag hittar tusan inget ställe där man kan ändra det heller. Och enterknappen funkar inte när man ska göra en ny rad. Det får bli klumptexter nu.
Jag har så jäkla mycket spring i benen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Det är ett under att jag inte retat gallfeber så min stackars vovve nu. Han brukar bli offer ganska ofta.
Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorn och fika med tjejerna. Tjingeling! Och puss.

your song

Många olika planer för kvällen. Först var det tänkt att jag skulle på bio med grabsen och madelene. Det slutade med att vissa drog på krogen och andra till annan ort, och kvar var jag och madelene. Vi bestämde oss för att stanna hemma ikväll med våra familjer så nu ska jag gå ut i vardagsrummet och göra mamma och pappa sällskap. Jag installerade en ny webläsare ikväll också, safari heter den. Språket verkar vara inställt på engelska för vad jag än skriver så blir det röda streck under, sådär som på word.
Imorgon ska jag åka in till stan och fika med mina "gamla" klasskompisar. Mina fina tjejer. Ska försöka hitta ett bra läppstift också. Dessutom ska jag trotsa allt som har med min förkylning att göra och ta mig en ridtur på Odin. Jag har saknat han nu när jag inte ridit på en vecka.
hejsvejs,

torsdag 2010-03-18


Under min dag som sjukis har jag hunnit med följande:

  • Kikat igenom alla avsnitt av Ponnyakuten.
  • Letat fram en jättebra mugg som mamma har, med lock.
  • Gått ut med hunden.
  • Läst igenom alla uppdaterade bloggar på bloglovin.
  • Läst i spanskaboken trota att Soledad verkar glömt bort att jag ska redovisa.
  • Tvättat min mjukisdress.
  • Hittat min blommiga klänning som jag hade på Johans systerdotter Lillys dop.

Känner mig ganska nöjd med dagens bedrifter så nu ska jag försöka sova lite. Och käka en sista halstablett.


puss på finaste


LISTA


Gjorde samma lista som Julia för någon dag sedan men kunde inte uppdatera bloggen då. Här kommer den:

Lovar du att vara ärlig? – aa för fan
Du heter: -  Elin oftast
Smeknamn: - Plutten, Tjorven, Peppis osv
Låt som när du är ledsen sörjer till? – melissa horn, john mayer och moffas begravningslåt
Beroende av: - kärlek
Vad tror folk om dig? – det vill jag kanske inte veta, förhoppningsvis inget dåligt
Stämmer det? – det beror ju som på vem man frågar men jag försöker att vara artig och uppfostrad
Hur imponerar man på dig? – man köper en ponny till mig
Brukar du skratta för dig själv? – nästan jämt
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? – ”ja det lät jävligt bra J packa ner mig i din väska vetja ;-)” – från camilo
Var bor du? – ås, världens bästa ås
Trivs du där? JAAA!!
Brukar du bli för full? - nej
Är du allergisk mot något? – otrevligt personer och otrohet
Hur svarar du i mobilen: - ”hallå”, ”hej det är elin”, ”halloj”, ”aaae” osv
Antal timmar sömn inatt: - 7.5
Brukar du komma i tid: - om man går SPIT måste man det, annars får man en röd lapp i fejjan
När mår du bra: - när jag umgås med folk jag trivs med
När blev du fotad senast: - det var nog någon dag sedan
Hur känner du dig nu: - hyffsat
Vanligaste färg på dina kläder: - det varierar verkligen, men svart brukar ha en tendens att vara återkommande
Vad tycker du om fötter: - jag säger som julia: ett bra transportmedel helt enkelt
Vad saknar du: - soliga kvällar med bästa vänner
Hade du en bra kväll igår: - jovars
Favorit dryck på morgonen: - kaffe och multivitamin
När brukar du oftast gå och lägga dig: - väldigt sent de senaste dagarna, törs inte säga
Är du blyg? – nej, men jag önskar ibland att jag var det
Sysslar du med någon idrott: - ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: - svårt fråga, men ja det gör jag nog
Har du spytt offentligt: - yes sir/ma’am
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: - haha vad skulle jag inte göra?!
Är du nöjd med ditt liv: - yes
Är du bortskämd: - jag är bortskämd med fina vänner och fin familj
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? – michael jackson (”ändra det du inte gillar”)
Vad längtar du till? - sommaren
Har du bra vänner och äkta vänskap? – yes
Vad använder du för shampoo? - sunsilk
Tycker du om någon just nu: - kanske det
Gröna eller röda äppeln: - röda
Gillar du golf: - mini-golf brukar vara kul
Vilken tid gick du upp idag: - 7:15
Har du sovit i din egna säng inatt: - jag somnade och vaknade där iaf
Har du strumpor på dig nu: - ja
Är det okej att gråta: - självklart!
När grät du senast: - i torsdags (på lovet)
Vad skulle du göra om du vann en miljon: - köpa en bil
Bär du glasögon eller linser: - nej jag zebra
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: - bara för kvalitén isf
Har du piercing: - ja, öronen och naveln
Vill du gifta dig: - törs inte tänka så långt än
Vill du ha barn: - samma där
Solar du ofta: - någon gång i månaden och hela sommaren
Är du bra på att laga mat: - bättre än pappaÄr du flygrädd: - ja, och ännu värre blev det om johan råkade somnaHur vig är du? – som ett kylskåp ungefär
Är du musikalisk? – haha nej
Vad dricker du helst när du är törstig: - vattenVilken är din favoritglass: - den där långa isglassen med olika färger
Tror du på ett liv efter döden: - jag vet inte, kanske
Tycker du om sushi: - har aldrig vågat prova
Vad äter du helst när du ser på film: - popcorn
Är du morgon- eller kvällsmänniska: - nattmänniska!Vilken ögonfärg har du: - blue
Har du någon gång gråtit dej till sömns: - japp
Biter du på naglarna: - när det behövs bara
Röker du: - nej
Hur ofta tränar/motionerar du: - om ridning räknas så är det några ggr i veckan
Senaste låt du hörde: - johan mayer – i’m gonna find another you


sjukis



Kan jag bara få någon jävla semester snart? En lång semester som jag kan spendera i ett soligt land men mina fina vänner. Imorse när jag vaknade så kunde jag knappt andas, hade feber och huvudvärk. Veckans förmodligen lugnaste dag med "klamydiamingel", drama (film) och bad - och då ska jag vara sjuk. Jag tror inte att jag tar mig iväg till skolan imorgon heller som det känns. Jag blir sjukt sur om jag måste stanna hemma i helgen också.

HAHA jag vaknade ju iaf med världens snyggaste frisyr. Tordes inte ta någon bild men ni får nöja er med en annan.



Slänger in en fin bild från en mycket bra kväll. Blir ju repris på min födelsedag!!








kom tillbaka, <3

melton och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika



Träningen med melton gick bra. Vi red markarbete mer upphöjda bomserier där den ena serien hade kort avstånd, och den andra serien hade långt avstånd. Man skulle ju kunna säga att jag och melton hade lättare för den längre serien. Jag hann bara mjukna lite i tygeln så for hon fram som en ångvält, medan jag däremot fick kämpa som en gnu för att få tillbaka henne inför nästa serie. Vi klarade oss utan några som helst missöden och vi gick båda därifrån levande, jag något mer utarbetad än hon. Sen var det bara den mörka promenaden hem till stallet igen och efter det var det matdags för djuren. Jag försökte få tag på min far i säkert en halvtimme efter jag hade gjort klart allt i stallet, men det slutade med att jag fick ta mig en promenad hem. Det var nästan värt det.

Nu har jag lite spanska som jag ska kika igenom tills imorn men jag hoppas att det blir en "tidig" kväll idag. Måste komma ihåg att packa badkläder!! Om jag kanske skriver det så kommer jag ihåg det...



pusssss

onsdag 2010-03-17



Fy tusan så mycket jag hade i skolan helt plötsligt. Samhällsuppgift, barnarbete som jag inte gjort klart (fast den skulle varit inne för 2 veckor sedan), spanskaprov imorn, rättskunskapsprov på fredag och religion till innan lovet. Det är en del alltså.

Ikväll ska melton få följa med på lektion. Tjoho tjohej!
Och nu ska jag återgå till mina arbeten. MÅSTE... BLI... KLAR...!!!

who says



Ja men såatteeee min kväll har varit händelselös. Punkt. Nej, faktiskt inte så illa. Jag kilade ner till stallet, red och pysslade med Elins fina lilla vita ponny. Hon var piggelin och glad hela långa turen! När vi kom tillbaka blev det lite komiskt. Jag stog och borstade på henne ett bra tag pga att hon tappade så himla mycket hår. När jag var klar så la jag på henne pyjamasen. Det var bara det att när jag hade spänt magjordarna så sprang lilla ponnyn in i boxen (ja hon stog lös på gången, annars hade hon inte tagit sig en meter) och kvar stog jag som ett fån. Jag tänkte att det var väl nånting som hon hade lärt sig och när jag tänker efter så kunde hon det redan när hon stog hos Lundins. Tur att ingen såg övergivna lilla jag där på stallgången.

Resten av kvällen har jag spenderat framför tvn. Det gäller ju att hålla soffan varm tills papsen kommer hem från garaget. Jag har frysit hela kvällen så jag la mig i ett bad igen. Hoppas inte jag håller på att bli förkyld för då kan det blir problematiskt med min jäkla näsa som bara funkar hälften så bra.


Sommaren 2010 kan ju bli den perfekta sommaren om det går enligt planerna. Gillar't!!!

tisdag 2010-03-16



Det här måste nog vara den segaste skoldag jag någonsin varit med om. Den har inte varit speciellt ansträngande eller seg på det sättet, men klockan har inte tickat på lika snabbt idag. Började dagen med en skön lektion på draman. Vi lekte med stolar och bollar, man slutar ju aldrig förvånas över vår lärare.. Sen skyndade vi tillbaka till skolan och lyssnade på föreläsningen. När den var klar och jag hade käkat lunch så kändes det som klockan skulle kunna vara ungefär 1 men då kollar jag på klockan och ser att den är 11. Redan där började ögonlocken bli tyngre och tyngre.

Gick på stan med jullis och hennes kompis. Jag blev helt kär i tröjan som jullis köpte!! Tur att hon kommer ha den på skolan så att jag kan titta på henne hela dagen. Hittade också en jättesöt klänning som jag kände för att köpa. Behöver något att ha på mig nästa vecka när jag ska fira 2 av mina 18åringar. På onsdag är det sarap som ska firas, men då har jag redan bestämt att jag ska ha en somrig klänning. På fredag är det matilda som ska firas, och där skulle jag nog kunna tänka mig en ny klänning. Det känns ju bättre om man har en ursäkt för att köpa en klänning när det inte ens är snöfritt på gatorna än. Jag skiter nog fullständigt i det och drar på mig sommarklänning och min lilla jeansjacka. Det är ju trotsallt inomhus..

Nu har jag snart tinat upp och vilat ögonlocken lite så att jag kan kila ner och rida Elins ponny en sväng :)

schoooool



At school right now, doing grammar tests. Slutar om 5 minuter och då beger jag mig hemåt för att rida en sväng på lilla melton. Ska rida henne på lektionen imorgon också så det blir ju grymt.

Hade föreläsning idag med Manne Forsberg (?), han som skrev Kukbruk. Jävligt rolig kille som fick hela aulan att asgarva ett anatl gånger. Han hade även förmågan att få folk att lipa. Grym kille.

Nu ger jag upp och signar ut, tjohej

i'm gonna find another you



Blir nog alldeles för lite sömn inatt. Datorn tar över mitt liv. Jag har inget liv. Fast å andra sidan så är det kärleksdag imorn och det är ju alldeles jättesimpelt. Sitta och lyssna på en föreläsning som förmodligen är kul är ju inte helt fel på en tisdag. Drama är ju inte heller fy skam egentligen. Äh, jag tar och sover nu.



sol sol sol, mera sol. invigde brillorna idag. gärna imorgon också. elin har nog sol i florida. mycket sol.

körv



Jag tog min tårta och åkte ner till mommo och åt upp den. När den var slut så skjutsade papsen upp mig till rasmus. Vi skulle nog egentligen spela kort men det slutade med att vi tog oss en tur till Maxi. Jag och madelene försökte leka kurragömma med grabbarna men dom gick och köpte korv istället. Torrt, mycket torrt. Vi provade istället hundbäddar och klämde på igelkottar. I vanlig ordning ska det också sladdas lite innan vi kan åka hem.

Nu har jag suttit i sängen och tänkt plugga i säkert 2-3 timmar men har fortfarande inte skrivit ett enda ord på rapporten. Och spanskaprov har jag imorn också. Och föreläsning. Och kondom-mingel. HAHA

good night, sleep tight - eller loose


sommaren 2010. probably the best summer in the world

100315 - little nose



Intressant dag. Minst sagt intressant. Började dagen med en härlig sovmorgon, inte många minuter att hurra för men ändå liksom. Träffade min pluttisar och vi allihopa (förutom sjukis-hanna) käkade lunch på restaurang Gyllene Måsen (mc'donalds). Vi hade skön lektion med Carl "Tord". Förmodligen skönaste läraren jag någonsin kaft. Slår nog stol-ramlar-killen från Ås skola skulle jag tro.

Tog mig en sväng på sjukhuset med mamsen. Fick sitta där i en skyhög stol med massa instrument i näsan. Först petade han med massa pinnar och intrument för att undersöka. Sen bytte han till en skitäcklig kamera som han tryckte ner nästan hela vägen till halsen. Efter endel undersökande och kikande så konstaterade han att jag måste slagit näsan kraftigt när jag var liten, innan 8-9 år, och att näsan inte riktigt orkat räta till sig. Det resulterade tydligen i en v-formad näsvägg eller något sånt. Han bokade in operation på höstlovet på en gång. Sen körde han in pinnar med bedövningsmedel i båda näsborrarna sedan sa han: "Också kan du gå ut i väntrummet och skriva i några papper". "Skääämtaru?!" Haha. Jag kan ju tillägga att pinnarna var ungefär 2.5 dm långa och dessutom var det 3 st i varje näsborre. Jag såg så jävla rolig ut att inte ens mamma kunde hålla sig för skratt. Jag fick till slut sockerdricka i näsan och sen petade han och rotade runt ännu mer i näsan. Fick en nässpray med olja i också som jag ska använda innan jag åker till stallet. Tydligen så har jag jättetorra slemhinnor innanför "felet" där inne.

Så nu har vi köpt tårta som vi ska fira med ikväll. Vi ska såklart inte fira att dom ska skära i min näsa och att jag ska sova på en hård brits i ett par timmar. Vi ska såklart fira att operationen äntligen blir av och jag förhoppningsvis kan andas genom båda näsborrarna snart.

home sweet home


Jag ligger på latsidan idag. Klev upp imorse och tog praktiskt taget några få steg ner till Emils bil på en gång. Vi lastade upp alla dunkar på flaket, och rasmus och mig i "baksätet", och sen rejsade vi ner till macken och tankade. Väl hemma tryckte jag i mig lite frukost och sen var det dags för dagens första tur på lederna. Brors skoter gick sönder igår så han lånade papsens och jag och madelene åkte på min lilla skoter. Det gick bra och vi överlevde. Sen var det massa städning och fix innan det var dags för hemfärd. Hem till bästa Ås, till bästa sängen och till bästa duschen. Jag kastade mig ner i ett kokhett bubbelbad det första jag gjorde och sedan dess har jag suttit här - i morgonrock och med ett badlakan på huvudet. Inte särskilt glamouröst men ack så skönt.

Imorgon är det skola och jag längtar efter mina damer. Det blev ju som det blev med bowlingkvällen för mig, men det kändes så jäkla dumt att tvinga pappa att köra från Åkersjön och tillbaka igen bara för att lämna mig.


NU - wipeout!!!!

texas vs. åkersjön


Herregud, jag har ju nästan glömt bort att jag faktiskt har ett liv hemma i Ås också. Hästar som ska ridas, rum som ska städas, läxor som ska göras osv. Här tänker jag seriöst ingenting och kan nästan få lite panik när jag inser hur längesen det är som jag pratade med någon från "bygden". En kille vi har pratat med ikväll via Skype är iaf Johan Fransson. Han var sig lik och körde på samma humor som innan han åkte, skönt. Inser nu hur jävla roligt vi kommer ha när han kommer hem och vi får träffa honom. Helt vrickat att vi inte ens har sett han i verkligheten på ett år. När vi hade loggat ut och sagt hejdå så pratade vi gamla minnen. Herre min jesus vad roligt vi har haft på hans gård, inte minst grabbarna när dom har jobbat. Fan vad man uppskattar att kunna se tillbaka och komma ihåg exakt varenda detalj!

Nu lär jag inte kunna sova på ett bra tag, trots att jag borde sovit för några timmar sedan. Det är ju som lite svårt när vännerna sitter i soffan och mysfaktorn är så gott som på topp.

Morgondagen blir sista dagen på lederna för den här veckan, sista dagen på skotern för den här veckan och framförallt sista lovdagen. Som tur är så går vi bara 2.5 vecka innan påsk så det är ganska skönt ändå.

Sova var det ja....

(Johan droppade skönaste  kommentaren som har gått på repeat hela kvällen sedan dess. Emil viftade med en hundleksak i kameran (don't ask why) och såhär i efterhand när man kollar på utseendet på leksaken så kan man ju faktiskt förstå hans uttalande. Leksaken ser ut ungefär såhär: ()-(). Som två bollar med en pinne emellan. Johan får ett konstigt uttryck i ansiktet och säger "Men vad fan är det där för dildo?!". Ja, det är ju aldrig lika roligt när man återberättar och speciellt inte på en bloggjanne. Jaja, det var kul iaf. )

100312


Vilken morgon. Klev upp när åses alarm ringde 06.40. Gick runt som en zombie och visste inte riktigt vad jag gjorde uppe så tidigt när det är lov. Följde med henne ner till vägen där Emil hämtade upp henne och brummade hem henne. Sen kunde jag inte motstå frestelsen att gå och lägga mig igen så nu har jag precis klivit upp. Blev väckt av två ungar som skrek och tittade på Nickelodeon. Härliga tider!!

Nu ska jag parkera i soffan innan det blir en tur i lederna


mindre trevligt att jag måste gå runt och veta något jag inte borde veta. fan också att man är så nyfiken!

mitt paradis


Lever livet i stugan med vänner och massa massa massa skoter. Det är fan helt underbart att ha ett ställe där man bara kan koppla av. Inga måsten, ingenting. Vaknar på morgonen, sätter sig framför öppna spisen, käkar frukost, startar skotern och drar iväg en sväng, käkar lunch, åker ut en sväng till, kommer hem till middagen och därefter är det förmodligen mys med familj eller vänner.

Igår var emil och madelene här med mig och åse och spelade kort och drack te. Vi spelade plump och JAG VANN. Ville bara säga det så att alla visste att - JAG VANN. Fantastiskt!

Idag vaknade jag och åselipåse hyffsat tidigt. Jag tror båda två var som zombies när vi satte och framför bordet i köket och skulle försöka äta. Tecken på alldeles för lite sömn. Allan allan allan allan! Internt.... Resten av dagen har vi varit ute och åkt skoter med kompanjonerna (thorell/totland) och väntar nu på att dom ska ringa alternativt komma hit ikväll igen. Emil kör nog mer än gärna bil då han har köpt sig en S10. Ja Johan, du läste rätt - en S10 ;)

Nu ska jag göra te och myyyyyyysa. Hejs

sleep over


Jag har min åsep här inatt också. Ikväll har vi varit på bio och sett Percy Jackson. Helt okej film, över förväntan faktiskt. Sådär spännande emellanåt så man bara sitter på nålar och väntar på vad som ska hoppa fram på skärmen (nej, det är ingen skräckis), men jag är rädd ändå. Sedan hämtade vi upp the Jocke Nilsson igen för han ville åka med hem till bygden. Ganska imponerad över att han sprang från tennishallen ner till hemköp på ca 5 minuter. Väl hemma så blev både jag, åsep och bror sugna på chesseburgare men det var en kvart kvar tills det stängde. Hade ju kunnat gå bättre med livet precis då.

När vi kom hem blev det lite jobbigt läge. Jag har trott hela tiden att papi ska jobba hela dagen imorgon också drar vi till stugan på eftermiddagen. Tydligen så hade han tagit ledigt för att kunna åka upp redan från morgonen. Jag som hade planerat in hela förmiddagen med häst och blåbärshoppning. Tji fick jag, bara att ställa in... Fast en extra dag med skoter är ju inte helt fel det heller. Gäller att se det positiva, har jag hört.

Godnatt mina kära


hope is stronger than reality

hähähää


Ja men chill dag dårå. Nä, skämt åsido. Den har varit bra. Jag och Åse vaknade ganska tidigt (13.00) och kastade i oss frukost. Sen drog vi vidare mot stallet där vi tog oss en tur på Oden och Portos. Det var en otroligt bra ridtur förutom snöovädret som kom ganska plötsligt och alla jäkla travhästar som kommer i full fart med vagn och grejer. Portos var inte bekväm i dom situationerna men jag hade ju turen att sitta på en gammal travare så jag kunde vara lugn. Mamma hämtade oss så vi kunde åka hem och byta om och sen åka på bh-jakt i stan. Åse hittade en på en gång medan jag provade 797098 st och hittade ingen. Skitliv.

Nu har vi varit hem till påse och hämtat skotergrejer så vi kan åka till min stuga imorgon. Jag längtar efter någon timme framför öppna spisen och bastun. Helt klart det bästa med fjällstuga!! Nu fattas bara en badtunna innan det är fulländat.

Nu ska jag sova några minuter innan jag och min fru ska åka på bio. MYYYYYSIGT!!



can't wait

new mooooooon



Det blev ju inte särskilt tidigt ikväll heller måste jag ändå säga. Jag och åse drog ner till ridskolan och kollade/piskade på en löshoppningsclinic. Hon var som en isbit när vi kom hem men jag var den som duschade varmt. Vi drog vidare till the Jocke Nilsson. Kikade film i hans basement och skrattade så magen gjorde ont. Awesomeness! Efter alldeles för mycket popcorn och godis så är vi nu åter i mitt hus. Nu återstår bara - hur tusan ska jag orka upp imorgon? Och här sitter jag fortfarande.

Tänker lite på lilla sebba också. Krya på dig mannen!!




please just fly away with me

still up


Jag är fortfarande vaken. Jag sitter för närvarande och skriver med Mr. Fransson som fortfarande befinner sig i USA. Lär ju sitte här ett tag till.. Mycket att ta igen tydligen.



plusgrader - finallllly


Det visade sig att jag inte var den underbara inneboende hos mina föräldrar som jag hade hoppats på. Jag vaknade när klockan ringde (ställde ju såklart den så att jag skulle vakna), snoozade i en kvart men hörde ingen som var vaken så det var lugnt, somnade ganska kraftigt, slocknade totalt. Vaknade halv 1 av att mamma kommer in och undrar om jag vill ha ägg på min macka. Damn it! Så var den idén förstörd... Jag begav mig istället ner till hest och red en sväng. Idag var han inte alls peppad. Behövdes lite övertalning vilket känns ganska konstigt. Känns ju ändå som att en tur i skogen ska vara lajbans och skoj men nu försökte sötnosen till och med vända och springa hem. Det blev ingen lång tur då det kanske berodde på att han kände lukten av maten som låg i krubban innan vi gav oss ut.

Resten av kvällen har spenderats i soffan med papi. Vi har sett Blåsningen och Wallander: Mastermind. Också handlade han mc donalds dagen till ära. Mamma har jobbat så hon fick inte vara med.

Imorgon ska jag åka in en sväng på stan med mamma och mommo och sen kanske ta en tur på isen med lilldjuret. Han har fått så "kraftig benstomme" på senare tid så han kan nog behöva lite motion.

-----------

NEWSFLASH!!! På onsdag tar jag med mig världens bästa åse-påse till min stuga i Åkersjön. Vi ska köra en favorit i repris från något år sedan när vi var de enda med gympadojjor på hela fjället. Kanske skippar den idén och åker massor med skoter istället med skoterskor. Blir ju wonderful, awesome, fett, chill, bäst och helt underbart.

100306


Även lördagen är slut och det är nu officiellt söndag, vilket borde innebära tävling för mina kamrater i Sundsvall. Det betyder också att jag ska vara världens underbaraste inneboende hos mina föräldrar (kliva upp först, gå ut med vovvi, mata vovvi, göra frukost). Det borde också betyda en ridtur på Oden. Världens bästa Oden. Jag tror att Kapten har fått en konkurrent... Nej, inte riktigt än.

Nu ska jag nog somna och sova

(Missade också Fredriks föreställning på Frösön. Damn me. I'll make it up to you!)

tjorveeen


Sitter för närvarande hos Melker på Balders väg. Vilket sammaträffande (eller också inte) att Mattias kallas för Melker och jag fick nyss ett smeknamn från samma serie - Tjorven.

Nu ska jag göra mina hjärtan sällskap i soffan. Det låter kul, det dom nu gör

100305


Det blev en hyffsad tidig kväll denna afton. Jag och grabsen träffades hemma hos Malte och kikade på Viva la Bam och drack Trocadero. Nästan som i en dålig film från 1990 (förutom MTV då). Sen kom det fler folk och ölen åkte fram. Kvällen har varit jäkligt seg men helt okej. Hade nog önskat lite mer drag och lite mindre kolsyra och cips i magen. Så här när det är dags och sova kan man ju ångra sånt ibland. Bror min har inte ramlat innanför dörren än och han ska åka upp till stugan imornbitti (om någon timme) han. Good luck chuck säger jag bara!

Nu ska jag stirra in i skallen ett tag innan jag ska susa upp ur sängen och rida Odiiiin. Wonderful.


it's a secret I will never tell...


LOOOOOOOOOOOOOV


Jaha, då var det lov i en vecka. Det känns ju rätt konstigt och så men det ska nog gå an det också. Firade mitt lov med en sovmorgon till 10 och sen kikade vi på Flugornas Herre, en teater med drama3orna. Efter det tog jag bussen hem och red en sväng på Oden. Det var superväder och han var på superhumör. Vi busade på en äng som var full med djupsnö och det slutade med att han var helt vit i ansiktet och huvudet. Han var som en liten traktor. Han körde ner huvudet under snön en bit och sen sprang han rakt fram och plogade snön framför sig. Personlig varelse är vad han är!

Kvällen ska jag spendera hos Mattias med grabs. Ännu oklart vad vi ska göra, hört talas om pyjamasparty. Haha. Resten av helgen ska det hästas hit och dit. Ska rida Oden hela helgen och kanske, kanske rida lilla Diana om tid finns. Gick super på lektionen i onsdags! Blir möjligen en tur till Sundsvall i hästlastbil på söndag, men det återstår att se fortfarande.

Gratulerar ELIN på födelsedagen!! <3

100301


Religionsprov, check! Jag kunde ju inte direkt briljera med mina icke existerande kunskaper om gud och kristus och allt vad dom heter. Jag skrev iaf tills fingrarna och handen gjorde ont, och då var jag nöjd. Lär ju bli ett fett omprov sen, men whattaheck - i'll survive.

Ikväll skulle jag ha gjort min artikel klar eftersom lektionerna på skolan var allt annat än koncentrerade. Meeeen jag tog mig en sväng på stan och stannade där alldeles för länge med Fredrik och hans kompisar. Handlade mig en halsduk, örhängen och en tröja. Skulle köpa en blomma till mamma men fan, det hann jag ju inte. Det får bli imorgon när jag springer ner och köper en klänning.

Nu blir det för mycket om jag inte sätter punkt här. Så... punkt

RSS 2.0