trettioförsta juli

I feel so damn strong. Jag har fått så mycket bekräftat, saker som jag misstänkte men inte visste. Nu vet jag att det finns precis lika många misslyckade människor som det finns lyckade. Det är så stor skillnad på folk nu för tiden så jag blir helt snurrig.

Min hjärna är helt nollställd och nu börjar jag verkligen om från början. Jag skiter fullständigt i det som en gång var och blickar framåt. Det kommer ärligt talat vara det svåraste jag kommer gå igenom men det är  värt det! Jag önskar att jag hade insett det tidigare och fattat att vissa personer verkligen inte är något att ha. Jag är så otroligt glad över dom personer som finns närmast hjärtat och jag har nu gjort plats för en till.

Nästa steg är att sluta äcklas. Jag känner verkligen att jag vill spy när jag tänker på saker och ting. Jag känner också sådan stor sorg för dom stackars människorna som måste leva med dom själva. Dom människorna som tror att allt är så underbart, helt ovetande om verkligheten. Vänta bara lilla vän....


tjugoåttonde juli

Imorse försov jag mig, ganska rejält också. Vi bestämde igår eftermiddag/kväll att tjejerna från gamla klassen skulle träffas på stråket för en lunch tillsammans. Jag ställde klockan och la mig ner och sov. Imorse hade jag tydligen vaknat och strängt av klockan, och sedan somnat om igen. Det hade ringt men jag hade stängt av den mer eller mindre i sömnen. Jag vaknade alltså 11.57 och bussen gick 12.00. Jag ringde Madelene och kollade vart hon var och självklart var hon på bussen, som vi hade bestämt. Nästa buss gick halv 2 så jag la mig och tog en powernap, dock med 68789876 larm på. Tog mig in till stan, kikade i lite affärer och sen käkade jag lunch på Subway. Efter det drev vi runt på stan en rätt lång stund innan vi tog oss ner till badhusparken och solade, jag och Matilda. Linnea kom dit så vi pratade lite. Vi åkte hem 17.45 och sedan dess har Jocke-pocke underhållit mig hela kvällen. Pusssss!!!

Imorn ska jag antingen umgås lite med Jocke eller bara vara hemma. Känns ju underbart att gå på stan men har iofs gjort den i två dagar nu och faktiskt sett det mesta. Let's just wait and see.

Just love the weather

Partille-Johnny

Efter att ha läst diverse stockholms-bloggar där det snackas om Partille-Johnnys så har det nu gått upp för mig hur en sådan person kännetecknas. Det är tydligen en kille dom har spikrakt hår, ett tjockt lager med brunkräm i andsiktet och snoddar runt benen. Och då menar jag inte bara snoddar för att hålla fast byxorna, utan snoddar som når knäna. Det finns tydligen också en kvinnlig version, Partille-Jonnas. Det här uttrycket har inte nått Östersund ännu, och tack och lov inte själva modet heller. Håller tummarna för att det fortsätter!


tjugosjätte juli

Imorse bestämde jag, Jenn, Hanna och Kicki att vi skulle ha film/myskväll hemma hos Kicki ikväll. När klockan var runt 18 så var Jenn tvungen att dra sig ur, men inte stoppar det oss. Jag fodrade havremopparna på ridskolan och sa godnatt och sen åkte jag in till staden. Hade egentligen sån jävla lust att festa ikväll en en myskväll funkar ju bra det med. Dom hade handlat massa gott på Kvantum och jag tog med mig lite smått och gott hemifrån för att spara tid. När vi kom till Kicki så satt vi och myste i soffan och snackade skit. När familjen kom hem med första OC-boxen så kollade vi på den. Från början var vi ganska flitiga och följde med  relativt bra men på slutet så var det svårt. Det var skolkataloger, datorer, mobiler osv. och det fanns så mycket annat att kolla på. Rätt som det var fastnade vi i filmen igen men fortsatte ganska snabbt med skvallret igen. Helt klart en tokmysig kväll! Jag har saknat tjejerna..

Imorgon blir det tidig morgon för Elin Engberg (jag gillar att prata i tredje person, acc). Hon ska kliva upp kl 7 och åka ner och ge hästarna mat och frisk luft. Direkt efter har hon planerat att sova en stund och sen rida Kaptenan. Hon vill inte att det regnar och helst ska det vara lite sol. Hade det inte vart söndag hade hon nog känt för en sväng på stan.

God natt bitches, jag skulle sovit för 2 timmar sedan enligt min egen vadslagning.

XOXO

tjugofjärde juli

Fredag. Fredag. Fredag.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Vaknade 11, klev upp halv 12. Jag gjorde mig i ordning och sen åkte jag och mamsen ner och fodrade hästarna på ridskolan. Eller ja, hästarna, det var bara Tip Top som ville ha lite mat i magen. Efter det for vi till Krokom på rean. Jag hittade ett par jeans men blev osäker och valde att inte köpa dom i sista sekund. Då åkte vi istället till mormor och morfar och fikade tårta som min moster hade med sig. Det godaste jordgubbstårtan jag har smakat (förutom dom hemmagjorda). Mormor och moster ville också åka till Krokom så vi följde med dit en gång till. Då bestämde jag mig för att faktiskt köpa jeansen + att en kofta fick följa med hem också. Skitskön var den!

Nu ska jag invänta att klockan slår middag för jag är HUNGRIG. När vi har ätit ska vi åka till sommarstugan och laga taket där. Jag kände för att fiska med moster och Anders ikväll men det blir nog en annan kväll om vi ska få upp det där taket nån gång!!

Jag ska fan skicka iväg min odåga till hund på dressyrkurs men jag tänker inte vara där.

XOXO

tjugotredje juli

Vilken jäkla dag alltså!

Klockan 11 klev vi innanför dörrarna på Storsjöbadet och kastade oss i vattnet, jag Julia och Jennifer. Vi badade hejvilt och skrattade så magen krampade. Flera tusen kallsupar och ton med klorvatten i näsan, men det är underbart. Halva nöjet med att bada är att få kallsupar. Jag har i alla fall lärt mig lite norska idag, nu när Östersund är totalt invarderat av norskar. Tydligen så heter rullstoll cp-truck i Norge eller så försökte hon lura mig. Kul var det i alla fall! Vi fick även en badvakt efter oss. Först såg vi han vid stora bassängen och har var ganska söt. Han blev dock fulare och äckligare när vi började se han vart vi än gick. Antingen var det sjukt mycket sammanträffande eller så var allt planerat.

När vi hade badat klart så åkte vi in mot stan och kikade i lite affärer. Tänkte ju invänta Hanna för att sedan gå och käka men det kom aldrig någon. Vi gick på Shanghai Wok och åt världens godaste kinamat, Biff med bambuskott. Jag och Jullan fick nästan lika mycket mat som Jennifer fast hon bara hade beställt för en person. Vi tryckte i oss nästan precis allt medan det inte ens syntes att Jennifer hade rört sin mat. När vi lessnade på att sitta där så gick vi på stan en sväng till. Det var ett jäkla pådrag med poliser inne i stan så vi kikade på dom ett tag och sen gick vi och satte oss i badhusparken. Där satt vi ända tills det började blåsa och sen strosade vi runt på stan och kikade in i stänga butiker. Det är vad jag kallar window-shopping. Klockan 9 fick jag äntligen åka hem till mitt varma hem i Ås.

XOXO

VINTER NU, TACK!

Jag måste även tala om att jag längtar sjukt mycket till vintern just nu.

Inatt drömde jag en mysko dröm med diverse människor inblandade, på ett eller annat sätt. Det hela utspelade sig någonstanns i skogen. Jag var hos Julia i Lit men det såg inte alls ut som Lit, men det hette Lit. Julias mamma var sig inte lik eftersom det var Monica i stallet som var Julias mamma. Jag åkte min gamla skoter och körde hela tiden fast vilket händer ytterst få gånger på riktigt. Jag körde i alla fall med Seb och han var den enda som kunde dra igång min skoter. Misstolka inte det som att jag inte kan, för det kan jag ( FAKTISKT ), men i drömmen kunde ingen annan än Seb det. Seb körde en gammal Polaris XLT som gick bättre bakåt än framåt så 99 % av tiden så åkte han bakom mig. Vi körde i djupsnö bland träden hela tiden och krockade flera gånger. Fast på slutet av den drömmen så kom vi fram till en stor äng med massa kullar på och SKITMYCKET snö. Ja, den delen av drömmen gick i princip ut på det. Vi hade roligt och skrattade i alla fall, och det är ju det som räknas.

I andra delen av drömmen så var vi hemma i Ås igen. Nu var det Emils födelsedag och han hade middag hemma. ALLA var hemma hos Emil (Till och med typ Nemo, Simon Borgström, Jocke, Seb osv som vanligtvis inte äter middagen hos Emil). I alla fall så var ALLA bjudna utom jag och Jonas. Vi satt i Jonas audi utanför på vändplanen och av någon konstig anledning på gömde vi oss när dom kom mot bilen. Någonting hände och till slut så var vi allihopa inne hos Emil. Det blev däremot ingen mat men vi var i ett stor rum (ett rum som inte liknar något i Emils hus). Där hände MASSA grejer. Bland annat så satt jag längst uppe på ett gigantiskt skåp och ropade ut bordsplaceringen.

Efter att vi hade varit uppe i mosters stuga och sett hur Åkersjön ser ut på sommaren så kunde jag knappt sitta still i bilen tillbaka. Jag längtar så jäkla mycket efter snön och skoteråkningen nu, det är helt sjukt. Jag kommer förmodligen åka både dag och natt när snön har kommit och jag tänker INTE stanna hemma en endaste helg från Åkersjön. Den första drömmen gjorde inte saken bättre heller eftersom jag längtar ännu mer nu efter jag har "åkt skoter".

tjugoandra juli

Första dagen på hur länge som helst som solen besökte Östersund. Jag firade dagen med att sova till halv 1 och sen rida. Mycket ska man hinna med. Sen åkte jag till mormor och morfar och fick mig lite gott fika i magen. När jag hade svalt sista tuggan (mamma hade lite bråttom, milt sagt) så åkte vi hem och bytte om. Satte oss ner och väntade in min storebror. Vi skulle åka till min mosters stuga och äta och hade därför lite bråttom. När han sen kom hem så sa han att han inte skulle med. Då hade vi suttit i en timme och väntat helt i onödan. Morr!

Imorgon blir det badhuset med mina kära Julia och Jennifer. Resten av tjejerna kunde inte. Efter vi har badat ska vi träffa Hanna inne i stan och gå och äta. Mysigt! Sofia blev besviken att hon inte kunde följa med men hon ska inte hänga läpp för hon sitter förmodligen på Cyperns strand just nu. Hellre Cypern än Storsjöbadet - JA.

Godnatt fulingar!
XOXO

tjugoförsta juli

Nu är det ganska bråttom faktiskt. Även fast jag inser det själv så måste det bli ett inlägg först. Känner mig ganska tvungen nu när läsarna har blivit fler.

Dagen har varit fruktansvärt låååång. Det enda vettiga jag gjorde var att åka ner och fodra hästarna på ridskolan och tittade till min bulle lite. Det får bli ändring på det imorn, för då ska det ridas. Längtar! Jag skulle kunna ha 100000 hästar just nu. Peace of cake? Nja, men roligt.

Ikväll blir det bio med skönheterna. Vi ska bänka oss framför Harry Potter och bara gotta oss i allt godis vi ska köpa. Saken är den att vi ska åka in om drygt en timme och sedan hänga på Julias lyxiga jobb tills bion börjar. Nummer ett på listan nu är en dusch och sen är jag förhoppningsvis fit for fight. Vädret är ju fortfarande helt fantastiskt perfekt så det blir ju inte bättre med ett biobesök.

nittonde juli

Jag fnissar åt mig själv samtidigt som jag försöker göra "fransk manikyr" med ett klent nagellack som knappt ät vitt. Nu fnissar jag ännu mer när jag tänker på att jag faktiskt skriver det i bloggen. Jag börjar sakta inse att det ser förjävligt ut och att jag borde tvätta bort det ganska snart. Snart...

Vi, jag mamma och pappa, åkte till sommarstugan ikväll och hälsade på farmor och farfar som är där nu i sommar. Vi fikade och fingrade på farfars nya mobil. Jag körde lite bil och lyssnade på superhög musik själv i bilen. Jag hade till och med sådan tur att Beyoncés Halo kom upp precis. Jag ber och ursäkt till alla fåglar och möjligen kryp som råkade ut för min sång.

Imorgon blir det tidig morgon.
Upp klockan 7
Vara på ridskolan 7.30
Fodra hästar
Släppa ut dom
Kolla så allt är lugnt
Åka hem
Äta frukost
En sväng på stan med mamsen eller en sväng till Åskott med mamsen
Rida och gosa på Kapten

För att få det att låta som jag är ännu mer upptagen så ska jag nog åka till ridskolan och kika på lite träningar också.

16 and pregnant

Luras inte av titeln - det var bara ett program jag tittade på. I varje nytt avsnitt får man följa en ny 16-åring som är gravid. Varje avsnitt är uppdelade i exakt samma händelser. Underbar babylycka - Familjebråk - Blir sams igen - Förlossning - Första dagarna hemma - Blöjbyten och återigen bråk. Det hela slutar sedan med att de antingen blir sams igen eller så flyttar pappan. Det sista avsnittet var sorgligast av alla. Tårarna knackade på dörren och till slut steg dom in oinbjudna - eller snarare outbjudna.

Dagen har varit bitterljuv. Det fina vädret och gänget är sjävklart ett plus men alla broms som hade bosatt sig på Önsjöns gräsmatta var ett STORT minus för dagen. Jag kunde inte ens ligga och sola för så fort dom kände lukten av nystekt hud så kom dom, och dom stannade ett tag också. Till slut tog vi vårt förnuft till fånga och åkte hem till Madelenes lugna gräsmatta. Jag och bror åkte på Max och käkade mat och sen åkte vi hem till oss.

Ikväll cyklade jag ner på brors cykel ner till ridskolan för att fodra hästarna. Det var så tusans skönt att cykla så jag tog en extra sväng. Och nej - det är inte bara grusvägar i Ås. De flesta är faktiskt asfalterade. Det sista var mest en beskrivning för Jullan som bor i LIT. Där däremot, kan man snacka grusvägar. Det hör man på namnet. Fast dom har ju iofs Depå 45.

XOXO

Fet kväll med Elin

Kvällen slutade helt super. Det dracks vin och färgades hår, precis som det ska vara. Fast en stor del av kvällen spenderades faktiskt med att vänta in cigaretter från grabbarna. Jag behöver ju inte vänta så jag festade för mig själv på köksbänken. Det funkade jävligt bra, och vilket jävla drag det var sen.. Ojojoj! Mer ensamfester.

Vi ska kika på en film nu och sen blir det att tryna i Madelenes säng som är min den här helgen. Så underbart så det finns inte. Imorgon drar vi in en sväng på stan. Madelene ska hämta ut sina linser så att hon slipper vara blindstyre och jag ska följa med som moraliskt stöd när hon inser att hon håller på att bli gammal.

XOXO

Alla gillar brudar

Nu ska jag slänga på mig lite andra kläder och dra mig ner mot Madelene. Tjejerna från gamla klassen kommer dit och myser, alla förutom cool-Julia som är i Sthlm. Vi får nog en mysig kväll

<3<3

sextonde juli

Tjena grabbar!

Kvällen/natten igår blev ganska lustig. Det började med att dom flesta skulle dricka lite öl. Ja visst, det dracks öl och lite groggar men ingen blev full. Folk började röra sig hemåt, skönt. Vi varvade kvällen med att sitta ute på verandan, ta en runda i kylskåpet och sussa i stor-sängen. Riktigt jävla skön kväll! På slutet när dom flesta hade åkt hem började grabbarna grus få lite energi i kroppen. Det blev endel tok innan de sista gick hem. Kvar var då jag, Baby J, Emil och Madelene. Vi bestämde oss för att det nog var bäst att sova en stund. Jag och Johan trodde att Emil och Madelene sov så vi roade oss med att knacka i kapp i väggen. Sedan hörde vi att Madelene fick utbrott, eller ja, det var egentligen Emil som fick utbrottet men det var Madelene som var tvungen att ta del av det. Det visade sig att han inte alls var särskilt trött så jag och Johan gick till deras säng och delade en godnattsaga och rygg-killning med dom.

"Inatt" trodde jag att Madelene hade fått spader. Jag hörde att det var nån som duschade mitt i natten. En liten detalj var bara att det inte alls var mitt i natten utan snarare kl 12 på förmiddagen. Med lite hjälp av Johan och Madelene så tog jag mig till slut upp ur sängen jag också. Vi käkade toast till frukost och sedan drog jag och Johan hem en stund och duschade och så. Antar att vi snart ska åka ner en sväng till och kika på nån film, om det inte blir för sent vill säga.

femtonde juli 2

Nu är jag hemma. Jag åkte iofs hem redan inatt, klockan 2 närmare bestämt. Jag slocknade ganska omgående efter jag hade lugnat ner mig lite och lagt på luren.

Vissa förtjänar att veta, andra inte. Det finns saker som vissa inte behöver veta men som kanske ändå är nödvändigt för att dom ska förstå. Jag vet bara inte hur jag ska göra i detta nu. Jag behöver verkligen inte hänga ut mina känslor på jävla internet men eftersom datan svarar precis vad jag vill höra på mina frågor så funkar det ganska bra. Jag önskar och hoppas att folk kan ta reda på saker innan dom öppnar käften, det sårar....

Nu ska jag koppla på ett bra humör, även fast det nästan är obefintligt efter igår. Min bror fyller 19 år idag så han ska inte ha en bitterfitta till lillasyster idag. Happy!

Fan... Det gick inte.

femtonde juli

Tusan alltså vilken tid det tar för mig att åstadkomma ett jävla blogginlägg. Allt flyter på hyffsat bra. Kapten är tjock och gó, han vilar för tillfället. Glömde morgonfodringen imorse, tur att det finns annat folk som har mer koll än mig. Som tur var så var Maria i stallet imorse och märkte att jag inte varit där, så dom kom ut innan 9 i alla fall. Fan vad jag straffade mig själv när jag insåg att jag faktiskt hade glömt hästarna. Fan vad jag for runt som en idiot och svor - det har ALDRIG hänt förut. Det måste låtit/sett roligt ut för dom förbipasserande.

Nu ska jag återgå till världens bästa gäng och spela klädpoker.

tionde juli

I'm so lost right now

Dagen började med en morgonfodring på ridskolan. Hem, sova och vidare in på stan med Madelene för lite shopping. Blev dock bara ett par skor och käk. När mamma slutade åkte vi upp på motor huset och kollade på 2010 fox-kollektion. Det fick bli en lång huvtröja att ha på myskvällar till leggins bara. Kollade även in en skyddströja men det får bli närmare säsongen.

Ikväll kom Johan och hämtade upp mig, Madelene och Emil också for vi till Max. Johan käkade lite mat och sen for vi till frösön och kikade vid utsiktstornet. Ingen av dom var beredd att betala ynka 10 kronor för att få åka upp och titta så vi åkte helt enkelt vidare. Vi åkte förbi Sebs hus för att kolla vart han numera bor. Det var ett gulligt gult hus. Sen for vi runt en sväng och sen åkte vi till Emil och skulle kika på film. Där blev det aldrig nån film så vi for vidare till Johan och tittade där. Jag tittade max halva filmen innan jag gick till sängen och däckade. Det blev mycket for och åkte men så blir det ibland när man far runt och åker så mycket. Got it?

Imorgon blir en jävligt lugn dag. Fortsätter det att regnar bryr jag mig inte ens om att kliva upp ur sängen.

Till helgen har vi planerat, om man nu kan kalla det så, en liten resa till Sundsvall bara över dagen. Det enda kravet var att Johan skulle följa med, eftersom det är han som har körkort. Vi får se hur det blir med planerna men jag hoppas det blir av. Har en känsla av att vi kommer ha mycket roligt i bilen.

åttonde juli

Först och främst ska jag gratulera Johan som tog körkort idag! Jag var nog mer nervös än honom skulle jag tro. Satt som nålar ända från att jag vaknade till att han smsade och skrev att han klarat det.

Min farbror och min kusin har kommit upp från Enköping i en vecka nu. Ikväll käkade dom surströmming INOMHUS. Eftersom vädret inte är att hurra för så blev det inne och det var ingen hit. Jag står inte ut med lukten av surströmming så jag kunde inte ens äta min egen mat som bestog av kött och potatissallad. Efter mycket om och men så kom de fram till att det kanske var dags att sluta äta och vädra lite utomhus.

Nu väntar jag på Johan som skjutsar hem sin farmor. Sen kommer han hit och hämtar upp mig så ska vi åka en sväng. Känns jättekul att han har körkort men snart åker ju han till USA så han kommer inte kunna använda det förns om ett år egentligen, eller ja, det beror ju på om hans familj har bil i USA. Lite nervöst känns det också att lillponken har körkort och kan köra vart han vill. Vem vet, en dag kanske han har tagit bilen och dragit någonstanns. Haha.

Imorgon har jag två saker inplanerade.
1. Fodra pållehästarna på ridskolan på morgonen. Möjligtvis klämmer jag in "min" lilla ponny då också.
2. Åka in på stan en sväng med Madelene. Sist jag var på stan var när skolan fortfarande var i full gång. Känns som man kanske har missat en del under dessa veckor. Jag har sådan ångest för att lovet bara har rusat förbi och jag har inte gjort EN ENDA vettig sak. Bara solat, badat, ätit osv. Fy skam!

femte juni

Helgen har varit mycket lång och rolig. Det sægs ju att det går fort nær man har roligt men den hær gången var det inte så, och det ær jag glad før. 

Åtkommer nær jag kommer hem om vad vi har  gjort før nu ska vi bege oss in mot centrum och kæka mat.

NU KÖR VI

Allt är fixat och väskan är packad. Det enda som fattas nu är en dusch och ytterligare lite pengar sen drar vi. Det blir tåg 5 timmar och 40 minuter men sen är vi framme. Det ryktades om party ikväll så vi kör på det. Vi kör lite förfest på tåget så är det kalas sen när vi kommer fram.

<3<3<3 klasstjejerna får några hjärtan eftersom jag inte ska vara med på lördag. PUSS

tredje juli

Herregud vad jag har fixat och trixat hela morgonen. Vaknade vid 10. Gav min vovve frukost och släppte ut han utanför dörren. Jag har haft lite problem med minnet de senaste dagarna, och så även idag. Trodde jag hade lunchen på ridskolan så jag gjorde mig iordning och satte mig på moppen. Precis då ringer Sandra och säger att jag har middagen idag och kvällen imorn. Och jag som hade sagt till henne att hon skulle ha middag imorn istället för mig. Ja, rörigt var det ja. Det var bara att stiga av mopeden och gå in igen. Smsa Monica i vild panik och fråga om hon kan ta middagen idag, Sandra kunde ta kvällen imorn.

Sen ringde jag min moster och frågade när hon kom hem från stugan. Det är nämligen så att min hund blir ensam på Lördag för min mamma jobbar och killarna i familjen spenderar dagen på rally/skoteråkning på vatten. Nu är det bestämt att min hund åker upp med moster idag till henne stuga och får semester över helgen. Kan vara skönt för honom.

Har ytterligare ett problem som nog inte går att åtgärda dess värre. Eftersom jag kom på igår att jag ska åka så har jag inte hunnit tvätta i princip några kläder alls. Vi har ingen torktumlare hemma så det blir lite svårt att hinna torka tvätten innan klockan 3.

"Allt" detta för att JAG ÅKER TILL TRONDHEIM OM 4 TIMMAR!!


RSS 2.0