we keep on waiting, waiting on the world to change.

idag klev jag upp kvart i 4, DET ÄR HAN VÄRRE ÄN ÅSE :o:o / ojojoj.
sen tog jag min moped och körde ner till ridskolan, kollade när theresa red 2 ggr, ronja, zickan och ingrid red. vid sånna tillfällen önskar man att man har egen häst. imorn ska jag iaf rida världens bästa mallow <3 får förmodligen rida ute om det inte är snöstorm. katarina ville inte sitta ute och ha träning för sin sjuka så då får vi säkert rida ute istället. det funkar nog det med, hoppas på att det är MÅNGA som ska rida. för emilia ska iaf inte vara med för hon har tusse läger från mån-ons, och jag antar att även anna ska vara med på det.
igår var jag på stan efter skolan och sen for jag till ridskolan när åse skulle rida i sin hopp-grupp. precis innan lektionen började ville lotta ha banpersonal så då kutade jag till åses skåp och h'mtade andra skor och en annan jacka. gjorde inte så mkt från en början men sen började mallow tjorva och då fick jag leka lite ridlärare åt hanna. lotta blev nästan lite irriterad tror jag när mallow inte ville hoppa men sen fick det bättre ;) hahaha skryyt , nää vadå? aja, whatever. sen drog jag hem men då ringde emil thorell och ville ha min hjälp tror jag, drog till han och älsklingen och sen fick johan åka hem och jag och emil + madeleen och jocke gick vidare till gån' och där var jag hela kvällen! kul..

jag älskar johan franzon, åse perman och madelene totland.
+++ byskogenbrudarna.

i´m sorry for wasting your time.

not again, not again.

jag känner att jag är inaktiv, vilket inte spelar så stor roll egentlingen eftersom jag bara skriver blogg för att skriva av mig och inte för att folk ska läsa den varje gång jag lägger in nåt! mkt har hänt, och det är tufft'.
imorn ska jag förmodligen åka in till stan med matilda och julia och träffa vår kära elin rödén en sväng<3
och sen åker jag hem till johan och sover där.
på lördag ska jag sova och förbereda mig inför kvällen och sen drar jag vidare ner till linnea olofsson som ska fira sin 15-års dag tsm med oss. gullhon'<3 vi ska äta tacos och ha mysigt. sen skulle vi förmodligen åka in till stan sväng och dega runt som vanligt.
har pratat med johan en stor del av kvällen, mkt givande.

du är den bästa jag vet, dig kan jag lita på i alla lägen och jag vet att du åtminstone försöker att förstå mig. även om det ibland inte är det lättaste! jag önskar att det alltid ska vara du och jag <3 för det är det vi vill och då får det bli så. vi har redan planer för våra liv, new york var det va? ;D
men iaf, jag älskar dig johan franzon - since 061011

if you love life, show it.

idag var jag och denna lill-fia och tränade för theresa.



tillsammans galopperade vi 6 km. det är ganska precis från ica kvantum till lugnvik kom anna fram till :)) mallow var jätteduktig och jag älskar att rida henne. disa hjälpte mig att borsta på henne och sätta på benskydden innan jag skulle rida. sötare unge får man leta efter! hennes hund tycker även om henne väldigt mkt. 'slicka på elin istället, slicka på elin istället' skrek hon hela tiden :) gullunge. efter ridningen kunde jag knappt gå och var helt slut i hela kroppen och överhuvudtaget hela jag. somnade ganska precis när jag kom hem och sov ända till 7 ungefär. och jag och johan hade bestämt att vi skulle träffas ikväll men det sket ju sig när jag har NO prov imorn också. helvetes jävla skit' men förutom det så har dagen varit helt super.

you can turn the light off but i´m still gonna shine.

igår var en halv-höjdarkväll. jag och matilda åkte in på basket, mötte grabbarna och sen stannade vi kvar i stan ett tag. gick upp till körfältet för att träffa johan och emil. vi hittade dom inte, vi ringde och dom sa att dom skule ner på stan så vi skulle också gå dit. kom ner, ringde igen och dom var kvar där på fest. då gick vi upp igen och mötte dom på OK och då gick vi ner till bussen och åkte hem. men det tog ju ett tag när vi råkade ha emil med oss ;)) han är kännng' åkte direkt till ås men vi åkte en hållplats längre för att emil skulle gå ett tag, så jag, madde, julia och emil gick ÄNNU mera! puh' for hem runt 1 och sov.

idag vaknade jag typ 11 och då skulle vi åka till farmor och farfar och fika. klev upp, gjorde mig iording och då var min familj redan i hallen och väntade. dåligt stressad? sen åkte vi till dom och fikade och jag stog på deras gräsmatta och kastade boll med casper. kallt - blött - jävligt skit. sen åkte vi hem och jag städade lite på mitt rum och sen hämtade vi åse. åkte hem och gjorde "ingenting" och nu har vi nyss gjort oss iordning och ska gå på gårn' en sväng. see ya soon!

johan franzon - you aaaare the one and only, you are the one for me.

kisses,


it´s not an easy thing to learn to play.

har varit hemma och varit sjuk i 2 dagar nu. så jävla less
 på att sitta hemma och kolla på film, dag ut och dag in.
har dessutom NO-prov idag som jag missar + en
inlämningsuppgift på musiken. ska skriva en egen låt eller
ta en låt som finns och göra om texten på den. lätt som en plätt ?
nää inte riktigt. har även BUS-möte ik och ridlektion osm jag
kommer missa. ofcourse!
helgen som var var ganska så bra, endel bråk och så
mellan mig och älskling men det är bara små-tjafs.
i fredags var jag på medvinden på kvällen sen for jag till
johan och kom hem halv 2.
i lördags var jag i stan med emil, johan och åse (lite madde
och malin) men sen åkte jag och åse till therese och hade
mys medans dom andra hittade en fest i körskolan.
drog dit men sen drog vi hem ungefär lika snabbt igen.
sov kanske 5 timmar den natten också skulle jag upp och
rida på morgonen. hoppade s.mallow och det var väl
sådär från början men sen sista rundan gick det betydligt
bättre med ett stigläder runt halsen eftersom det numera inte
finns nån man att hålla i på hästkraken.
ja, kort och gott en bra helg med mkt skratt hos therese.
både med och åt hennes lillsyster med det största
självförtroendet jag vet :))) hahahahahahahahahaha.

ett år imorn älskling <3 johan franzon.

who needs shelter?

jaa, idag var dagen jättedryg från början. dels hade vi en viss störig pers(s)on som vi all hatar!! men det fattar nog inte den. tänker inte skriva vem det är för då blir jag en som kränker. bara för att en annan lärare på våran skola redan bivit det via internet. skit samma :))) sen hade bara gått en timme och jag var ashungrig. sen hade vi alla lektioner innan lunch och bl.a kollade vi på en film med hitler. JAG HATAR HAN !! sen var det lunch och asäcklig mat. jag åt kanske 2 slevar potatis mos (inte enns det) och typ 1 macka men sen tog vi mopparna hem till madelene och åt kakor och drach dricka :) det var super. sen skulle jag, madelene, matilda och julia åka ner på ok och handla gotta och tanka. men sen fick vi inte handla gotta där så då for madelene och julia in på busstorget och jag och matilda åkte tillbaka till skolan. vi hann vara där i kanske 5 min innan lektionen börjde och madlene och julia kom försent HAHAHAH :D nu ska jag äta och ik ska jag rida. hoppas hoppas hoppas*

jf'<3   åp'<3   mt'<3
++ matilda julia linnea linnea

i will try to fix you

when you´re high up above, or down below
when you´re too in love to let it go
but if you never try, you´ll never know

idag var skolan fett jobbig. oförberett prov på engelska bl.a ;))) mkt kul . sen var det massa andra lektioner. t.ex NO där martijn hade blivit kränkt av någon. nyfiken (aa) säg till om det är du ? :))) sen har vi retats lite med emil bara för att han är SURSURSUR! hahahahaha. jag ska byta skåp med marina bara för att han stör sig på henne när hon ska hämta saker för hon har nedanför han och då kommer han inte åt grejerna. så då ska jag ta det och jävlas extra mkt med honom ;) fettt kul' sen när jag kom hem gjorde jag matte-läxan och sen gick jag hit. ikväll ska jag nog åka ner på ridskolan och sen ok och tanka . ELIN OCH MELTON PLACERADE SIG I HELGEN PÅ WÅNGEN!! yess :D <3<3 iaf så längtar jag jättemkt efter åse perman bara för att jag inte har sett henne sen torsdags.

imorn är det skola och sen på kvällen ska jag och mamma/pappa gå på nåt möte om gymnasieval. roligt roligt! förutom att hela min kväll är förstörd. sitta och prata i flera timmar om sånt, visserligen mkt viktiga saker eftersom jag inte har den blekaste om vad jag ska gå. förslag tack?

tack gud för madelene<3
TACK GUD FÖR JOHAN<3
TACK GUD FÖR ÅSE<3
tack gud för mamma
tack gud för pappa
tack gud för s.mallow
tack gud för.. min hund.
tack gud för mina tofflor
tack gud för byskogen brudarna.

fuck gud.


RSS 2.0