ice ice baby

Dagen fick hyffsat fort. Hanna och Sofia svimmade, jag jobbade inte mycket alls, vi skrämde våran lärare ut brallorna osv. Det sistnämnda var nog det roligaste. En äldre kvinna, 50+, som skulle gå in i klassrummet. Trots att vi skrämt nästan halva klassen innan så gick hon på det. Nöjda tjejer!

Nätsporter på idrotten, jag och Pernilla hängde med grabbarna. Rekommenderar starkt! Vi spelade pingis och volleyboll och jag var mycket bättre än Martin på allt.

Efter skolan åkte jag hem. Satte mig framför tv'n hemma och försökte förtränga alla rapporter och allt vad det är. Mamma lagade pizza till middag och sedan åkte jag vidare till Johan. Då var det bara att sätta igång med arbetena.

Helgen blir knappast lugn den heller. Antingen följer jag med vännen Madelene till Sörli på födelsedagsfest, eller så stannar jag hemma och röjer själv. Pappa har lånat skotern av mig så det är nog till att sitta snällt hemma och vänta.

Nu får jag förhoppningsvis snart hämtning av mamma så vi kan hem och titta på "the Mentalist". Gryyym!


miljoner

Tänk att det alltid krävs tre försök att logga in på bloggen. Jag tar alltid fel mejladress två ggr, tills jag kmr på att jag egentligen har en annan.

Dagen började med frukost med mamma och J. Fick skynda mig lite på slutet för jag lyckades ta lite för mycket tid på mig. 2 minuter i 2 lämnade vi parkeringen och for upp till tävlingsmötet. Fick diplom för "Årets bästa avfallning", kanske inte så mycket att skryta om men det är iaf nåt ;) Fick även som uppgift att snickra ihop ett Div2 ponnyhopplag. Den uppgiften blir nog lite svår med tanke på att det bara är jag som är kvar sen förra årets lag.

Imorgon blir det lite skoter (medan snön ligger kvar) och kanske lite korvgrillning om vädret tillåter. Först ska vi iaf ta oss till Hissmofors där madelenes skoter står. Jag hoppas hon kan vägen, för jag har ingen aning och det är jag som håller i rodret. Nästa helg har jag miljoner saker inbokade tror jag. Om jag chansar rätt så ska jag kanske ta en skotertur med brudarna från klassen. Eller, var det något annat kanske? En inbyggd almanacka vore inte helt fel i sånna här lägen.

Elena Patrowijk

Idag har mina fingrar jobbat flitigt över tangentbordet. Jag har hunnit med nästan en halv sida på samhällsrapporten och en och en halv sida på novellen. Har nyss ätit lunch och nu väntar två och en halv timmes hål innan spanskan börjar. Johan och Seb gymar nu så Johan kan åka hem med mig sen, det blir ju perfekt!

Helgen blir förhållandevis lugn. Tävlingsmöte på lördag och skoteråkning möjligtvis söndag.
:)))))))))))))))))) kjamisar.

kvällsupdate

Ibland blir man så glad när man kommer på nya idéer. Våran stora data har sagt upp sig så min lilla dator får låna databordet en stund. Nu har jag upptäckt att lådan som sitter fast på laddningskabeln blir varm efter ett tag och den är SUPERSKÖN att värma frusna vinterfötter på. Perfekt!

Ikväll blir det lugnt. Ska väl försöka knopa ihop någon utrikes- och inrikespolitik om Ghana och Jamaica tänkte jag. Ska även kunna en kärleksberättelse på spanska. Kan man Romeo och Julia så kan man den...

Damn USA, för tillfället önskar jag att det inte fanns. Vad fan gör man när allt går åt helvete? Får man säga upp sig då? Det gjorde ju datan..


sunny days

Solen skiner, klassen är mysiga, dagen är bra.

spanska på g

Dagen började ganska random. Trött som en kamel och ingen lust att gå till skolan, Johan var dessutom sjuk idag och fick stanna hemma och sova. Det gör det inte lättare att kliva upp och göra sig i ordning!! Väl på bussen höll jag återigen på att somna men vaknade till när skolsnacket tog fart. Har jag mycket att göra? JAAA!!

Skrev mycket på min novell innan lektionen började men nu är det dags att ge sig iväg.

Avfärd till Åkersjön 21.30.

Fick ett sms imorse av Emil och han sa att det var finvére i Åkersjön. Här snöar det och blåser bara. Pappa befinner sig också i Åkersjön och värmer upp stugan tills jag och mamma kommer dit ikväll. Broren har blivit sjuk och stannar hemma, tråkigt! Men det stoppar inte mig. Jag ska upp till busungarna och köra. Emil och Ted hade dragit igång två laviner i förrgår. Scary!

Igår blev det inte trevligt. Johan berättade att han kanke ska åka till USA som utbytesstudent i trean - alltså redan efter sommarlovet! Jag kommer aldrig klara av det, men han fattar inte allvaret. Han säger bara: "Det kommer gå bra, vi kan ju höras på telefon", "Du kommer inte känns såhär till sommaren" osv osv. Klart som tusan jag fortfarande kommer känns så till sommaren! Han fattar inte att jag inte kommer klara av det. Jag klarar nästan inte ens av att han åker till Sthlm i mer än två veckor, och nu ska han kanske vara borta i ett helt år och han tyckte det skulle ordna sig "för han kommer ju hem på jullovet". Ja men dåså, då gör det ju inget.. Jag önskade bara att jag kunde förklara för han hur allvarligt det är för mig.

Nu ska jag inte spendera en hel dag till att tänka på det här, men det är svårt. Jag har mycket saker att göra innan vi ska åka ikväll. Jag måste packa till mig och vovven (som ska lära sig att åka skoter i helgen), jag ska slänga in massa tvätt som ska bli klart innan vi åker, jag ska laga mat till mig och broren, jag ska skotta uteplatsen, jag ska emellan allting kommer ihåg och gå ut med hunden, jag tänkte stöka undan lite på mitt rum, jag tänkte diska efter middagen.. Varför gjorde jag inte nåt av det tidigare?!

RSS 2.0