091229

Jaha, då var ännu en dag till ända. Jag har inte gjort mycket alls idag. Jag har i princip sovit och kollat på film hela dagen. Turerna med vovven har inte varit det trevligaste då håret fryser och näsan och öronen blir lika röda som min jacka.

Jag blev en aning less för en stund sedan. Sara smsade och skrev att det var basket och nästan fullsatt sporthall. Om jag hade vetat det lite tidigare så hade jag suttit bänkad långt innan. Plannja har mycket fina grabbar i laget så det hade inte alls suttit fel. Men med dålig planering och handling för nyår imorgon så kunde jag helt enkelt inte åka in när klockan var närmare 20.00 och matchen slutar vid 20.30. Damn it

Ikväll var en intressant kväll. Jag har suttit och kikat på Vinterkrysset alldeles ensam i mitt hus. Jag prickade in varenda fråga me hade ingen att skryta för. Nu kollar jag på "Jag ska bli stjärna" eller nåt sånt, sjuk program. Gulligt, men sjukt.


<3<3

091228

Jag vaknade av att sara smsade imorse och frågade om jag var vaken. Hehe. Japp skrev jag tror jag. Efter det råkade jag nog somna om igen för sen vaknade jag 12.45 och var hur förvirrad och stressad som helst. 13.15 behöver jag gå till bussen för att hinna. Det var bara att slänga sig upp och börja göra sig redo.

Mötte upp Camilo inne i stan och kilade iväg på banken direkt. Det var 25 nummer före honom så vi tog oss en sväng ner på JC och sen kollade vi på en ny tv på Expert. Det slutade med att vi satte oss på en bänk utanför banken och väntade. Det var som så jävla kallt ute så det gick ju inte gå på stan. Till slut fick han hjälp och då fick vi veta att vi hade väntat alldeles i onödan eftersom man kunde göra det där själv på datorerna dom har där. Haha! Sen gick vi ner och bytte hans jeans på JC och han köpte jättefina nya. Vi stog sen ungefär en timme (kändes det som) och letade en t-shirt till han. Till slut hittade vi en fin som han köpte. Vi träffade hans kompis Pär och gick med han och skulle fika. Lättare sagt än gjort. Det var så sjukt mycket folk så jag åkte helt enkelt hem.

Han åker till Sthlm över nyår det var kul att träffas en stund innan han åker. Tur att han kommer hem snart så vi kan åka skoter :-)

Jag tror jag drar upp till stugan snart. Det händer ingenting hemma så jag kan lika gärna sitta där uppe och kolla på MTV hela dagarna och framförallt köra hur mycket skoter som helst!!


<3<3

if I ain't got you baby

Som man bäddar får man ligga har jag hört. Jodå, det uttrycket har jag provat idag. Stannade ju i soffan hela dagen så när det var dags för djuret att röra på sig så var det mörkt och kallt. Men ingenting stoppar mig och lillfisen. Vi tog oss en barbackatur runt en sväng i skogen. Vi provade att galoppera i djupsnön och jag har nog aldrig skrattat så mycket för mig själv i hela mitt liv. Hon körde ner huvudet i snön och sprang så fort så att bakbenen knappt hängde med. Och jag, jag satt där uppe och skrattade och hade fullt upp med att sitta upprätt och framförallt - sitta kvar. Sen frös näsan och kinderna så då fick det bli lugnt sista biten hem. Tänk om jag också kunde springa runt i dubbla täcken. Det skulle se ut det... Jag lämnade mockningen och maten tills jag kom hem igen. Väldigt dumt. När jag kom tillbaka var det kolsvart och det är ganska klent med lampor runt stallet så det var som att vifta runt i mörker. Jag hittade iaf det jag letade efter och fick till slut åka hem och lägga mig i ett varmt bad. Happy ending.

Imorgon blir det tamejtusan tidig ridning för jag vill inte rida och fixa stallet i mörker igen. Också måste jag hinna rida innan vi ska fira mamma. På kvällen har jag kvällsfodring på ridskolan också. Jösses. Massa hungriga djur som vill ha mat på studs. Gärna alla på samma gång.





Jag och Kapten när vi knep förstaplatsen i LB på hemmatävlingen <3

091226

Tänkte göra hästen tidigt idag för att hinna åka in på stan och handla present till mami. Jag behövde bara kika ut genom fönstret innan jag ångrade mig och stannade i soffan hela dagen. Jag kollade på en jättebra film med Brittany Murphy. Otippat? Kanske, inte.

Nu väntar pizza. Jag styrde upp middagen idag. De andra hade ingen talan.

<3 bästa

091225

Det enda jag kan konstatera idag är att det är ett under att jag inte rullar fram, än. Julmat i alla ära - men tar den andra slut?! Jag har redan förätit mig på julmat för ett år framöver och jag har ändå bara ätit det i två dagar.

Andra gången jag red Diana idag och det var ju hur mysigt som helst. Den ponnyn är helt fantastisk! Hon är lite tittig i skogen men hon har ändå öronen spetsad rakt fram och trampar på lite mer när det blir läskigt, men fram går det och det är fort. Vi bara provade lite idag för att se hur det skulle gå så det blev ingen lång tur. Vi höll på att galoppa rakt in i stackars Ronja som kom och red så försiktigt längs stigen. Det gäller att se upp för oss. Imorgon tänkte jag nog också ta en tur i skogen för det var så oförskämt mysigt och alldeles lagomt kallt - trodde jag. När jag kom tillbaka var jag som en isbit och trodde att jag skulle gå av på mitten vilken sekund som helst. Jag tog mig hem och värmde mig med min nya mysiga morgonrock.

Hann inte värma mig så länge förens det var dags för julmiddag hos momma. Jag åt så jag höll på att spricka idag igen och det kändes som att mängden mat inte ens minskade på bordet.

Blir en tidig ritt imorgon för sen var det tydligen en mamma som fyllde år på söndag och det var ingen present inhandlad. Det var jag som fick den äran eftersom far min åker upp till stugan över dagen och tynar skoter. Litte avundsjuk iaf.......

<3<3

livshotande skador

Jag kom på att jag måste visa er, mina trogna läsare, mina skador efter kraschen i backen igår. Det är inte livshotande skador och det syns knappt att det finns något där, men det gör ont. Det värsta sitter tack och lov på insidan!!



HÄHÄ

091224

Idag är dagen som alla har väntat på i många veckor, och kanske till och med månader - JULAFTON!

Jag firade min julafton med en fika hos farmor och farfar för att sedan åka vidare till mormor. Det är tradition att vi läser 91:an och Fridolf innan vi kollar på Kalle Anka, samtidigt som vi äter massa godis, så varför bryta traditionen efter så många år? ;) Mamma, moster och momma fick jobba och slita med maten istället.

När alla var mätta och magen växt 3 storlekar så rullade vi vidare till soffan. Vi lät maten sjunka för att sedan hugga in i den gigantiska högen med julklappar under granen. Jag har nog aldrig fått så mycket julklappar kändes det som. Inte helt otippat så gick majoriteten av alla julklappar i färgen rosa. Slänger in en bild längre ner på lite grejer som är rosa. Jag orkar inte ta kort på alla julklappar och ärligt talat så tror jag inte så många är jätteintresserade av det. Men bilden som jag lägger in är ganska rolig faktiskt.




Å hoppsan vilken otroligt dålig kvalité

late 091223

Jag klarade mig igenom hela kvällen i kärringbacken utan brutna ben. Hurra!! Men tji fick jag, några skador ska vi väl ändå ha med oss hem. Det vore så not-me att inte göra illa mig någonstanns på en hel kväll i pulkabacken. Min kropp och min styrförmåga på den ohyggligt ostyriga madrassen samarbetade inte riktigt, vilket resulterade i att jag åkte rakt in i en snövall med huvudet före i världens fart. I landningen var jag tvungen att ligga kvar ett tag och känna så jag hade fått med mig hela ansiktet. Jodå, det hade jag. Däremot fick jag en fläskläpp som heter duga, en sprucken insida av den nedre läppen, skrapsår tvärs över munnen som serveras med en lårkaka.

Trots att min vurpa verkade svårslagen så tog ändå Emils vurpa priset. Han tog sats för kung och fosterland från toppen och slängde sig ner för backen. När han kom ner så väntade en ganska otäck vall (samma vall som orsakade mitt mindre smickrande utseenden) och han flög såklart över den. För att föreställa sig på ett ungefär hur högt han flög så var det väl ungefär så högt som min bror mäter i cm, alltså en hel del. Landningen var nog det som gjorde ont för han råkade av en anledning landa på ansiktet, trots att han sprattlade som en ödla i luften. Det ville sig inte riktigt helt enkelt. Ibland blir det tyvärr så att armar och ben inte lyder...

Vi avrundade kvällen i familjen Thorells källare där vi kollade på min favoritfilm (eller?) Barnhemmet och drack julmust, perfekt såhär i juletider. Kändes ju ganska okej att avsluta hela kvällen med en smärtfri poliskontroll i Sem. Bror fick visa körkort, blåsa i apparat och småprata, för att sedan önska God Jul och köra vidare.



GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER <3<3

091223

Jävlar! Nu är det snart julafton och jag har nyss klivit upp. Tänkte göra mamma lite glad och städa undan det jag använde för att slå in alla paket igår. Också tänke jag minsann städa undan mina skor i hallen så någon annans också får plats. Men det hinns ju det med.. Nu är granen pimpad och paketen ligger under. Jag har nog aldrig varit så nyfiken eftersom mamma har handlat en del till mig utan att kolla på önskelistan. Spännande!!

Pulkaåkning ikväll. Jag har knappt rört en pulka i år, förutom den i min stuga som Emil totalpajjade. Så det var en kort sväng på den pulkan. Ikväll ska jag åka madrass och det är både mjukare och går fortare så jag kan knappt behärska mig. Milo tror att han kommer behöva laga mig när jag är klar i backen. Men jag är då inte lika klantig som han inte...

Nu är det nog dags att lämna den varma sängen och göra något vettigt av dagen, även fast jag helst inte vill

<3<3


091222

Jag åkte aldrig in och gjorde spanskaprovet. Läste igenom det jag skulle kunna igår och då insåg jag att jag nog behöver plugga lite till innan jag gör mitt prov. Tänker nog behålla mitt VG och det hade jag nog inte gjort om jag gjorde det idag. Istället sov jag till 12 och gick en långpromenad med min hund. Eller lång och lång, han vill helst inte promenera när det är kallt. Han springer mest på frambenen för att han fryyyyyser.

Nu ska jag julstäda och klä julgranen. Imorgon ska jag försöka vara ute lite och sedan fortsätta med det när jag och mina vänner ska åka madrass i kärringbacken. Can't wait.


Kan någon vänlig själ tala om vad "muchachita del carrizo" betyder??

091221

  • Ska Elin göra spanskaprov imorgon?
  • Vart fa-an är julgransfoten?
  • Varför kan inte strykbrädan stå upp?
  • Vem har käkat upp alla skumtomtar?

Det är mysterium hemma hos familjen Engberg-Olofsson ikväll.

Idag gjorde jag det sista provet för att förhoppningsvis få VG i Matte B. Det är ju tur jag har Jully alltså, annars hade det nog gått åt pipsvängen alltihop. Vi tog oss en kebab på stan (där vi också fann våra soulmates. Love MICA) för att belöna oss själva, också handlade vi de sista julklapparna. En fin klockan fick följa med mig hem också. Sen mötte jag upp mor och far och svishade upp till Barnens Hus och köpte en bob till min kusin.

Ikväll tog jag mig en tur till ridskolan och kikade på när Sandra hoppade den lilla Diana. Jag agerade hinderpersonal och frös om fötterna. Tur att jag kunde åka hem nästan direkt efteråt för annars hade
smärtan varit outhärdlig.

Nu ska jag sätta mig med spanskaböckerna OM jag bestämmer mig för att göra provet imorgon i alla fall


091220

Fjärde advent och det fjärde ljuset i staken är tänt! Fiffigt elin...

Jag vaknade faktiskt ganska tidigt idag, innan 12. Klev upp och åt mysfrukost
med mamma. Nu är det duschen som gäller och sen ska vi handla dom sista
julklapparna till kusinerna. När Sandra smsar om någon tid så ska jag rida
hennes foderponny Diana en stund på ridplan. Spännande :)

Nej, duschen var det ja...

julebak och julmusik

Eftersom det inte blev någon språk-fest, vilket var ganska skönt
med tanke på temperaturen, så julebakar jag med min mamma
istället. Vi håller på att baka knäck och sen ska vi baka jul-cupcakes.
Alexandra lärde oss att göra fina marsipanrosor så jag ska nog
göra dekorationen den här gången.

Pappa stannade i stugan med grabbarna istället för att hjälpa mamma
med julklapparna och julebaket så nu ska jag skicka ett mms och visa
vad han missar för gott.

Jag köpte en läpp-plumper när jag var på Maxi. Jag provade den i
bilen påväg hem och det var väl det oskönaste jag har varit med om
tror jag. Det stack så jag trodde att det var en liten arg jultomte som
stack mig med nålar i läpparna. Inte alls lika som de andra plumpers
jag har haft. Den hette ju iofs XL....

NU PLINGADE KLOCKAN!!

091219

Nej men själv sov jag ju bort halva dagen och sen var den förstörd.
Jag har i princip nyss klivit upp efter att ha legat i sängen och funderat
på hur kallt det var idag då. Min hund behövde av en "slump" gå ut
precis när jag vaknade så det var bara att ta på dig allt jag hittade
och bege sig ut på expedition "ta-sig-framåt-utan-att-snöa-fast".
Det mindre roliga var att brainfreeze blev ett faktum när det var dags
för motvind.

Ingen språk-fest ikväll. Kändes rätt okej ändå när jag gick ut och kände
på temperaturen. Antingen tvingar jag mamma att skjutsa upp mig till
stugan eller så åker jag ner till stallet och kikar på Sandras foderhäst
en sväng.

Å jag missade Grinchen i morse också. Fan...

091218

Jo men visst. Så var det dags för fredag igen. Satan i gatan
vad fort veckorna går. Bara för att jag inte vill att det ska bli
maj-juni. Bluäh!

Idag vankades det psykosocialt och "egna 5" stog på mitt schema.
Jag och Hanna körde Familjen Larsson som blev mycket uppskattat
till slut. Sen rättskunskapsprov som kändes sådär. Jag svarade på
allt men sen om det är rätt vet jag icke. Efter det skrev jag klart
FN-urvärderingen och sen var det julklappshandling och mysfika på
stan med världens bästa Jully. Jag fick till lite julklappar till min
bror och mina kusiner, med lite hjälp av mamma på slutet.

Bästis-milo fixade festen imorgon så då är det frösö sportstuga som
gäller. Språk-fest. Jag hoppas det inte innebär att jag måste visa mina
kunskaper om spanska språket.... Vem lurar jag? DET ÄR FEEEEST



Nu ska jag killa min lilla vovve på magen och mysa i soffan hela kvällen

Åkersjön 4-6 december 2009

Jag har väl sovit bort ungefär hela min kväll. Somnade någon
gång efter skolan och sov fram till ca 20.00. Då kom jag på att
jag skulle intervjua momma ikväll. Skyndade mig ner och pratade
lite och sen kollade vi på tv lite. Nu kände jag att det var dags
att plugga till rättskunskapsprovet imorgon, vilket jag borde gjort
för ett tag sen. Men först ska jag bjuda på madelenes fina bilder
från vår första gemensamma skotertur i min stuga:



Överkörd Emil



Vilopaus - Patrik, Rasmus och Malte



Emil Thorell på rulle



Broren och kisse-katten



Fin morgon med lagomt mycket träningsvärk



Elin Engberg i egen hög person



Rembyte



Avslutar med en bild på nästan hela gänget, bortsett från Madelene bakom kameran!


091217

Skönt fail jag lyckades med nu på morgonen
Tydligen hade jag läkartid halv 10 vilket betyder att jag inte behöver
åka in på skolan innan. Jag klev upp kl 7 och duschade. Duschade
alldeles för länge och skyndade mig att slänga på smink. Helt till ingen
nytta alls för när mamma kom hem efter att ha jobbat natt så frågade
hon helt iskallt:
"Varför stressar du så mycket? Du skulle ju kunna sova nu..."

Sitter och kollar på Vakna med The Voice nu och det är hur tråkigt
som helst. Känns ju jäkligt onödigt att gå och lägga sig igen när jag
ska åka om en timme. Skitliv

gamla nationella

Har precis skrivit gamla nationella för att "träna" inför det
riktigaste. Det var väl det dummaste jag har hört någonsin!

Nu ska jag fortsätta med min hjärnaktivitet :)

091215

Skönt att börja dagen med att vänta, och vänta, och vänta.
Hälften av klassen är ledig, och vi har psykologiredovisning.
Jag hade oturen att vara i andra gruppen vilket betyder att
jag måste vänta fram tills dess. Och efter det är det 2,5 timmar
hål. Har på känn att jag även måste göra spanskaprovet idag.

Känns bra att vi endast har ett litet test kvar i geometri och
sedan är matten klar. Jag vet dessutom inte om jag ska läsa
Matte C eller Engelska B i trean. Väljer jag inte Matte C så
innebär det att jag inte har någon matte mer efter det här,
tror jag. Jag hoppas.

Nu ska jag trösta Flippy, för han är så trött. Han kom hem från
Stockholm för drygt 1 timme sen. Det är inte lätt att vara stjärna.



Kvällen till ära ska spenderas hemma hos min mormor för att
göra en intervju om juletid förr i tiden.




<3

monday

Skolan var som sagt helt okej. Kom hem välbehållen och en aning
trött. Lite blöt var jag också eftersom det råder snöstorm i lilla Ås.
Eller inte bara i Ås, hela Östersund är fan snart igensnöat. Crazzzy

Jag däckade i soffan efter skolan. Vaknade efter 30 min och var överpigg
som en gris. Tänkte att jag borde utnyttja det och göra lite skoljobb MEN
jag glömde den detaljen att vi knappt har nånting i skolan just nu. Bara
en psykologianalys som ska in snarast och en simpel redovisning imorn.
Måndag innan lovet ska vi redovisa vår intervju och sen är det jullov. Mycket
mer än så hinner vi inte med. Det går bra nu. I helgen följer jag nog med
min broder, Rasmus och Simon till vår stuga och tynar lite skoter. Hann
ju inte montera styrhöjare, men å andra sidan kanske jag eventuellt klarar
mig en helg till. Men sen jävlar ska här rustas upp. Skydd ska också
införskaffas. Inte ska vi väl skada oss när vi har så roligt. Det vore ju en
fet glädjedödare.

Nu är det paradise och sen ska analysen bli klar. Tamejtusan!

Hörs

091214

Kan någon kapa Jennifers stämband???? Jag är fruktansvärt less på att
höra Feliz Navidad med invandrar-brytning. Skjut na bara. Puss

Dagen har varit fruktansvärt mysig och lugn. Först kortspel med Malte.
Sen kom Madelene, Emil T och Emil D och gjorde oss sällskap. Jag blev
lite sugen på att leka indiansmyg. Varför får man inte göra det på gymnasiet? Kom lite
sent, fick arga blicken av min lärare, hade lektion. Började på en reflektion
om vårt FN-rollspel. Vi skrev flitigt i ungefär 10 minuter innan mycket annat
var roligare. På religionen platsade vi oss på SPIT-toan och läste bibeln.
Jag citerar Saris: "Det är där det händer".

Nu håller vi på att sammanställa våra jul-intervjuer som jag inte har
gjort än. Alltså betyder det i stort sett att jag är ungefär ledig. Gött

Efter skolan ska jag följa med Hanna på Attityd och sen ska jag hem och
sova nån timme innan jag ska till ridskolan en sväng. Tänkte kika på
måndagsgruppens hoppning där min mycket gode vän Jennifer rider.
(Hoppas att hon skonar sin ridgrupp från Feliz Navidad)

oden

Nu mina vänner har jag hoppat Oden. Det var en upplevelse
måste jag säga, men det gick! Vi hoppade dock bara högst
65 men han var ändå jätteduktig. Liten knäppis. Har blivit
helt förälskad i hans mjuka mule.

Känner att det är dags för ett bad nu, även fast klockan är
sängdags. A man's gotta do what a man's gotta do.

Pappa skickade asäckliga filmer till min mail nyss. Bland annat
en idiot som slänger sig ut över en flod i ett snöre, fastnar med
foten och slungas tillbaka mot klipporna. Det äckliga är inte när
han slår i klipporna (okej, till viss del) utan när det knakar i hans
ben sekunden som snören blir stumt. Det finns inget värre ljud
än när ett ben bryts i kroppen. Det var också en video på en
kille som hoppar över en liten vit bil mitt i vägen, när det kör.
I samma sekund som han är skitnöjd över att ha klarat det så
kommer det en annan bil från motsatt håll och klipper han vid
knäna. Jag var tvungen att fråga pappa om det verkligen var
sant för ljudet han gav ifrån sig när bilen träffade honom var
allt annat än najs så att säga.

Min bror var vänlig och lånade ut sin miniräknare till mig.
Glad i hågen börjar jag knappa. "Aa, fast det är ju inget batteri
i den". Man ska väl bara tacka och  vara glad för det man får.


godnatt vettja


jump

Sitter med full ridmundering på och väntar på att pizzan i ugnen ska
bli klar. Denna glamourösa middagen förekommer ganska ofta när
jag och min bror är ensamma och ska äta middag. Det rinner lite i
munnen när jag tänker på att vi har tropisk juice i kylen också......
Så fort jag har ätit ska jag skutta ut till brors bil som ska ta mig till
ridskolan. Där är det hoppning på schemat. Jag har suttit på nålar
hela dagen. Det är nog ett par år sedan jag kände så inför en vanlig
träning. Men nu jäklar är jag på hugget, alltid redo.

Idag hittade jag världens mysigaste och skönaste tröja på Åse. Hon
har en blå och jag vill ha en rosa. Jag sprang nästan bokstavligen till
BikBok med tjejerna sen och kollade in den. Den var tyvärr mer lila
än rosa, men den funkade ändå. Ringde mami och sa att det var nödvändigt
med ett tidigt barnbidrag den här månaden, om jag dessutom ska hinna
köpa julklappar innan allt är slutsålt. Broris är redan bestämt och ska
bara inhandlas, mamma och pappa har jag ingen aning och till momma
har jag något på G.


Nä, här blir inga barn gjorda - som man brukar säga.

091209

Åter på skolan, precis som det ska vara vid den här tiden
på dygnet. Jag är förmodligen själv i hela SPIT-korridoren
men snart ramlar nog Jennifer in skulle jag tro. Hon brukar
vara ganska tidig av sig. Vi har mys-onsdag idag, precis
som varenda onsdag. Vi har inget speciellt egentligen, det
är bara mysigt på onsdagarna.

Ikväll är det ridning på schemat, hoppning. Jag längtar nästan
brallorna av mig. Så mycket har jag saknat att hoppa. Sist jag
hoppade var på clinicen för Tusse när jag och Kapten var med.
Alldeles för längesedan. Om jag hade kunnat tagit jouren förra
helgen så hade jag fått en träning av T, men såklart så var det
stugan som gällde. Och inget julbord heller. Vad är nu detta?!


Nu ska jag söka upp mina vänner, för snart börjar vi.
Tjingeling!



moffis <3

091207

Jösses vad tiden går fort när man har roligt (och ibland mindre kul)!
Det är redan december, den sjunde närmare bestämt. Det betyder
att det är mindre än 20 dagar kvar till julafton. Underbart för tusan!!

Helgen spenderades i min underbara stuga i Åkersjön med goda vänners
sällskap. Jag, bror, Malte, Ken, Emil T, Emil L och Madelene gjorde det
osäkert på lederna i helgen. Vi har kört skoter utav bara fan och dagen
efter var det såklart en träningsvärk som hette duga i ben och armar.
Inte okej. Redan i söndags morse var det nästan olidligt och då hade vi
dessutom en hel dag kvar ute i snön. Imorse var det ett helvete här
hemma. Jag tror min bror stannade hemma. Det var bara jag och junior
som åkte till skolan imorse, resten var för fjolliga och mesiga. Det är
min teori. Jag lyckades till och med göra illa höften på något vänster
när jag misslyckades i landningen efter ett hopp och TJOFF så låg jag
platt som en pannkaka i snön. Även fast knäna är blå på dom flesta av
oss så har det varit helt underbart att vara uppe en helg. Inte tänka på
skolan, inte tänka på något, bara vara. Helt fantastiskt!

Ikväll jag har slappat som det heter. Jag har inte gjort ett skit på ren
svenska. Jag har spenderat mina vakna timmar framför datan och
framför Lotta på Liseberg. Nu var det CSI och sen Paradise.

Tjolahopp!




jag saknar min moffa <3

091201

GRATULERAR ÅSE PERMAN PÅ FÖDELSEDAGEN!! <3

världens bästa åse fyller på sitt liv med ytterligare ett år.
ikväll ska vi äta middag och fira. tårta? ja tack.

pussss!!!!!!!

RSS 2.0