the party is in you.

dagen började med pepp som fan, massa lektioner och skit. sen slutade jag så jag gick hem och duschade och så och sen åkte jag in till stan med flickorna (endel av dom iaf). gjorde inte så mkt alls ett bra tag och sen åt vi mat. åkte med kvart över 5 till julia. sen kom matilda, sen kom johan och sebb. efter det gick vi till linnea o. på vägen mötte vi linnea f och marre också fick dom vända igen och gå tilbaka till linnea. så var vi där och väntade på att dom skulle bli klar och då gick vi till bussen och åkte upp till dahlberg där festen var. var där till typ 11-12 kanske men sen började sen komma föräldrar, snuten och snack om nån ungdomsgrupp som aldrig kom. rolig kväll iaf som slutade med att sebb blev utkastad från medvinden och då drog jag hem och dom med. sen satt jag vid datan ett tag, fattar inte hur jag orkade, och sen soooooooooov jag :)))))

idag skulle jag egentligen åka ner och kika på tävlingar,  eller när patrik kör folkrace. men det var varken eller för jag var så himla trött.

jf'<3


man, i wish you were mine.

jag sträcker min hand mot stjärnorna och lovar att hålla i  hårdare denna gång.

dagen igår blev superb. dagen började med ganska slappa lektioner och inte så mkt missar. jo en sak, jag och marina lekte lite med en OH-duk också drog vi den enda ner och och släppte (marinas puckoidé) också gjorde jag det och släppte jag (mitt puckoagerande) också gick fästet sönder och gick i tusen bitar. sen kom vi på en superidé att vi skulle tejpa och det funkade men jag tror inte att man kan dra ner den mer än en gång för då lossnar den ;)))) dagen fortsatte med en massa andra lektioner och vidrig lunch. efter skolan gick jag hem och skulle egentligen städa men då fortsatte jag att försöka komma in i pappas bil men det gick inte så då blev jag på dåligt humör och gick in och kikade på tv istället. sen åt jag middag och sen åkte jag till rs! det tog en ganska lång stund innan vi fick veta vilka vi skulle rida, och vet ni?! JAG RED S.MALLOW.<3<3<3<3 jag blev glad. vi värmde upp och det kändes jättebra. sen började vi att träna lite på galopp och- skritt ökningar. i galoppen från början skulle vi "racea" lite så dom fattade att dom skulle länga på stegen. och jag kan lova att det energin satt i från början till slut, lite flängigt och snabbt gick det vill jag lova :)) i skritten var hon riktigt duktig på slutet då hon fattade att det var riktigt skönt att söka sig framåt-neråt. travökningarna var väl inte rika fina, det blev lite jobbigt. ändå är jag riktigt nöjd med henne och jag älskar att rida henne!! hoppas jag får rida henne nästa onsdag och fortsätta där vi slutade. och nästa söndag ska jag hoppa, och det vore ju super om jag fick ha henne då också...
nu har jag håltimme och snart ska jag äta och sen har jag hk och efter det ska jag på stan och träffa älskling och åse <3 jag saknar'


i´m just a curbside prophet.

skolan idad var seg, seg och.. jo seg också! som vanligt försov jag mig i ca. en halv timme så då var det ju ganska självklart att jag skulle komma försent, men nej! man kan ha tur ibland. det enda som har gjort att min dag har funkat sådär bra är alla bäst, och att jag ska få rida ikväll :) som jag har längtat. har jag tur får jag rida s.mallow men ibland måste man ha otur också.. för gud vad jag trivs med den hästen* oh mama.
var hem på håltimmen och skulle försöka tanka min moped men dunken var i pappas gamla bil så då gick jag in och hämtade nyckeln, utan att veta vilken nykel det var, och sen skulle jag låsa upp.. shjo, lättare sagt än gjort. det gick fan inte! jag gav upp och drog på skolan :))) där var  det drag, inte. slutade tidigare för det var EV och jag hade valt ensamble eller hur det stavas, gud vad jag ångrar det. måste byta till nåt annat - NU! jag led igenom ca. en halv timme och jag höll seriöst på att dö. vi ska tydligen göra en konsert, och gud vad glad jag blev. jag visste att det skulle vara musik (var i på genomgången om vad allt skulle handla om) men inte fan visste jag att vi skulle vara olika band och repa i 8 veckor och sen göra en egen konsert. gosh!

johan franzon, jag älskar dig mer än jag älskar mig <3

 gud vad bra bilden var.





shine the light out on all of your friends.

vaknade assent imorse när det var skola, fick skynda mig asmkt och kom ändå för sent. bara lite men iaf ;) och just det, en till sak - JAG HATAR SKOLAN!! åh :'/// aja, när skolan var slut gick jag iaf hem och gick ut med casper som jag glömde idag på lunchen, stackars han då' ikväll blir det läxor och tv, sooft'

vague sound of rain
pierces through my song again
but i get distracted by the way his toes move then he plays
so i let it burn

i just poured my heart out
there´s bits of it on the floor
and i take what´s left of it and rinse it under cold water
and call him up for more

and i say baby, yes i feel stupid to call you, but i´m lonely
and i don´t think you meant it when you said you couldn´t love me
and i thought maybe if i kissed the way you do, you´d feel it too

he said i´m sorry
so sorry
i´m sorry
so sorry

he grabs my wrists
as my fingers turn into angry fists
and i wisper why can´t you love me, i´ll change for you
i´ll play the part

and i say baby, so i feel stupid to call you, but i´m lonely
and i don´t think you meant it when you said you couldn´t love me
and i thought maybe if i kissed the way you do, you´d feel it too

he said i´m sorry
so sorry
i´m sorry
i am sorry

i don´t like snow very much

imorse när jag vaknade snöade det till min förvåning. det gjorde att jag plötsligt började frysa fruktansvärt mycket! och duschen gjorde ju inte direkt saken bättre, bara värre. efter det åt jag frukost (det mindre trevliga brödet, som jag i efterhand såg var mögligt). det var nog den godaste frukosten jag har ätit nån gång. sen gick jag på skolan och där var det mkt folk vill jag lova, det var nätt och jämt att man tog sig in i skåpet utan att skada en stackars människa. lektionerna på morgonen var fruktansvärt sega och jag orkade inte bry mig speciellt mkt :)))). efter lunch var det lite bättre, bättre humör när det blev prickig-korv-krig i matsalen. mkt roligt!
efter skolan gick jag hem och gjorde ingenting och sen hämtade johan franzon mig också for vi till madelene totland <3 johan fixade nerladdningsprogram på hennes dator och sen åkte vi till emil. där var det inte mkt som hände förutom att vi inte fick klappa nanna för emil tryckte in henne i hennes hus så hon skulle sova, jävla emil! sen när hans syster kom hem igen så drog vi till johan, han åt och sen åkte vi till emil igen. kollade lite på rambo och sen åkte vi till torsta, där var bång, johan lundin, jayjay (?) och hans tjej typ. bång och lundin följde med till skolan och sen kom fille. sen efter ett tag gick jag hem och satte mig här.

ja just det, jag måste berätta om i söndags:
jag red för theresa i hopp-gruppen också sa hon att jag skulle ta mallow idag, NEJ tänkte jag, sist jag såg henne hoppa var hon helt galen och det såg inte alls roligt ut. men nu är saken den att det var det bästa som hände den dagen. hon var helt undebar och gjorde allt jag bad henne om, det var bara det att jag var lite seg i början på slutet blev jag peppad och då bara körde vi på och det blev en toppen"runda" sista rundan på banan. 5 hinder på medellinjen! oj oj OJ är det enda jag kan säga. jag hoppas att turen sitter i 2 veckor till för då ska jag rida igen och då hoppas jag att det blir samma toppenponny igen <3

saturday, lovely saturday!

vaknade för typ en halvtimme sen, känns ganska bra att jag ändå
 klarar av att ta mig upp även om åse är här, det brukar bli ganska
mkt sömn när åse är här :)

igår var det skola och det var ganska soft, typ 5 lektioner kanske. hamburgare till lunch : ))))) efter skolan åkte jag hem och kollade på film och sen somnade jag, vaknade av att det var middag. åt lite snabbt och sen åkte jag ner till ridskolan och kikade när åse red. soft' sen så åkte vi på min blixten hem igen och hon duschade och jag satt vid datan, the usual thing' sen när hon hade gjort sig iordning så åkte vi på gårn' där var det roligt folk. matilda var på superhumör, och tro mig, det var verkligen extremt :) efter ett tag hängde vi alla på rabalderna och retades lite med emil, dom hans mössa och mobil bland annat och han skrek och vi spranng typ. alla föräldrar vart ganska less på oss på slutet så dom började skrika åt oss. men det gjorde ju inte direkt saken bättre, bara för att det var så himla roligt när dom blev arg så jävlades vi ännu mera och till slut lät det ungefär då här:
- AAAAAAAAAAAAAHHHH!!
- MEN VA I HELVETE!!! LUGNAR NI INTE NER ER SÅ FÅR NI GÅ UT ?!
hahahahaaha mkt roligt. så vi gick ut för säkerhets skull och gjorde gårn lite lugnare. fortsatte ute med kalsongryckningar och ta mössan. jag kallar det för teamwork. sen blev vi nog alla lite trötta av det där så då smög vi in igen och kikade på 'simpson the movie'. runt halv 1 började folk dra sig hemåt så då gjorde vi också det. åkte hem och fikade och sen satt vi vad datan ett tag och sen gick jag och la mig och åse kollade på film.

idag vaknade jag som sagt ganska tidigt, och nu ska jag prova väcka åse, det är inte så lätt alla ggr :)))))

jf'<3 jag saknar dig, jag vill att du ska vara hos mig nu!! <3<3<3<3<3

school, and i´m still tired!

idag var skolan näst intill skit, fast det är tur att vissa människor
har konsten att göra dagen bätttre bara genom att skratta ;) dom
flesta fattar nog vem jag syftar på, någon med ett roligt skratt kanske?
på NO:n var det fettttttt med kul, vi sniffade ammoniak, gör det aldrig!
det kändes som om näsan brann och tårarna bara rann!! det gick
inte att kontroller kan jag lova, men det ska göras om fast värre ;)
moa, vilken tönt. ursäkta. men när hon luktade så låtsades hon som
att hon inte kände nåt, KLART SOM FAN ATT HON GJORDE!! åh ;')

madelene var inte på skolan, och det var mkt minus, minus på henne!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3
åse och johan har tagit skolkort, väntar spänt på resultatet!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3

DAGENS LÅT: life of an outlaw - 2pac

sick and tired!


idag har jag varit hemma från skolan, asont i magen och trött.
helgen med massa tok och skratt gjorde susen men  det medgav
också konsekvenser :) ajaj, men det går nog över så småningom.
idag vaknade jag 7, gick upp och bad mamma ringa till skolan,
sen gick jag och la mig igen också åkte jag och mamma in till stan
runt 12-1 nån gång. köpte hundmat och massa ;) intressant som få.
sen när vi kom hem kollde jag på film, a cinderella story och tokyo drift.
sen åt jag middag och nu ska jag sova :)))))))))
imorn  ska jag nog på skolan skulle jag tro, hoppas det iaf.
fruktansvärt tråkigt att vara hemma hela dagen, hata det! jag behöver
madelene <3

jf'<3

DAGENS LÅT:  håkan hellström - den fulaste flickan i världen.

soon, i promise. soon!

snart börjar skolan, shiet - ej efterlängtad ; ////

BÄSTA HELG, thank you god.
helgen började egentligen på lördag eftermiddag
när jag och åse kom till madelene och käkade middag
med hon och hennes syster, bror och moxell' tacos : ))))
efter det åkte vi hem till johan och sviiiina fyrhjuling
och sen blev det gårn' till ca. 1. då for vi hem och hade
myys! godis, chips, film och ett glatt humör. jag somnade 
först och då ritade dom i mitt ansikte. sen somnade vi 
allihopa runt 5.  vaknade typ 1 idag, ganska trött. gosh
jag älskar er damer <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

jag for hem runt 2 för att gå ut med min hund casper
som förövrigt höll på att kissa på sig. sen satt jag vid
datan en stund och sen kilade jag ner till madelene
igen och där var domi full gång med att slinga åse's
hår. jag kollade på och sen åkte åse hem och jag
och madde åkte återigen till johan och sviiiina (ännu
mer om inte) fyrhjuling.  var där ikväll och sen åkte
vi hem och jag till mitt hem. snuten körde efter mig en
bit på vägen hem men jag var långt före han med min
rosa racer-moppe!! knäckt .

johan franzon - the one and only <3

DAGEN LÅT: dear mama - 2pac

let´s do it again.

har varit hemma i 1 timme nu, gick hem ganska tidigt från gårn' det sög där .
följde med patrik och pappa tidigare ikväll och besiktade patriks folkracebil
för han ska tävla imorn. träffade även hans kompisar, fordonspöjkan ;))))
sen skjutsade dom hem mig också åkte jag till medvinden. och ja, resten
vet ni guys. imorn ska jag iaf äta middag med madde och åse (än så länge).
we wanted all girls to be together, men julia och matilda är i sthl och tittar på
HÅKAN HELLSTRÖM!! yess.

johan franzon - since 061011 and forever <3

ÅSE PERMAN ord kan knappast beskriva exakt hur mkt du betyder för mig.
det var liksom vi från den första dagen vi sa ett ord till varann. and since that
day forward har det alltid varit vi, och det kommer det ALLTID att vara.
nothin can tare us apart' <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

madelene totland +++++ vad skulle man göra utan dig, en stjärna * <3

let´s hope this is fun .

hm, jag undrar om detta är något för mig,
är inte den personen som så gärna skriver långa saker.
hah men än så länge verkar det ju kul !


den inspirerande människan till det här <3

-------------------------------------------------------
idag har jag iaf varit på skolan. inget ovanligt med det!
vi hade vikarie på spanskan, aron hette han :)
dagen fortsatte med lunch, engelska och lite sånt.
sen slutade jag halv 2 och då körde jag och madelene
ner till hk:n för hon skulle laga mat men inte jag.
jag körde hem och kollade tv :))))
ikväll ska jag och madelene göra kvällen ASKALAS'

RSS 2.0