Dag 29


Dag 29 – Film

Jag älskar skräckfilm! Fast ofta när jag kollar på skräckfilm så missar jag hälften av den eftersom jag sitter med en stor kudde framför ansiktet. Skräckfilm är bara bra när man har någon att titta med, aldrig själv! Det har hänt ett antal gånger att jag har varit alldeles för rädd för att fortsätta titta, som till exempel hos Hanna när jag tvingade henne att stänga av filmen och tända lamporna för att jag inte klara av det. Och där förstörde jag vår "mysiga" filmkväll... Jag var innan helt övertygad om att jag var tuffast och vågade se mest! Tjabba grabben. Livrädd och hjärtklappning är ord som passar bra in i detta sammanhang. Men tycker man om det så rekommenderar jag filmen Rec i en mörk liten lägenhet. Dö inte. 

Jag älskar också kärleksfilmer eller filmer som man gråter till. Senaste jag lyckades med något sådant var igårnatt. Jag kunde inte sova och tänkte att om jag sätter på en film som jag gråter floder till så borde jag bli trött, och kanske lite uttorkad. Jag satsade på ett säkert kort och valde filmen Flicka. Den filmen har jag sett säkert 83749 ggr, och många gånger har jag tvingat Johan att se den med mig. Han avskydde nog den filmen så mycket så att han ville spy till slut. Igår smsade jag med det glädjande beskedet att jag återigen kollade på Flicka. Till svar fick jag :"skit seg film om hästar va?" VA??! Så vacker och fin så man bara vill gråta, och det kan jag lova att man gör också.

Jag avskyr aktion och oftast komedier (om humorn inte passar mig). Lite ironiskt att det var just sådana filmer som Johan hämnades med att jag var tvungen att se förut, eftersom det är filmer han gillar. Haha!  



Dag 30 – Om mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0